• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece yoruldum

Bu insanların da derdi ne. Hayır sanane yani . Boşverin it ürür kervan yürür. İnşaAllah hayırlısıyla atanın da catlasinlar. Genelde kendi çocukları bi baltaya sap olamayanlar başkalarını yererek kendi eksiklerini örtmeye çalışırlar. O yüzden sallaaaa

Neden kpss, sizin yaşadığınız şehirde iş yoksa yakın iller,başka şehirler var. Hiç atanamazsanız bekleyecek misiniz öyle çalışmadan. Bence ya yaşadığınız şehirde başka sektöre girin,kendi işinizi bulamıyorsanız, ya da gidin başka şehirde kendi işinizi yapın. Böyle çalışmadan beklemek köreltir insanları. Hemde yaşadığınız çevre baskısından uzaklaşırsınız biraz.

eğer atanamazsan 30 yaşında tecrübesiz biri olacaksın ve özelde çalışma şansını da kaybedeceksin. bence risk al ve büyük şehirde iş bak. evden ayrılır ayrı eve çıkarsın. yoksa köreleceksin. 23 yaşında mezun olduğunu varsayarsak 4 yıldır evdesin yani. zaman israfı.

eğer atanamazsan 30 yaşında tecrübesiz biri olacaksın ve özelde çalışma şansını da kaybedeceksin. bence risk al ve büyük şehirde iş bak. evden ayrılır ayrı eve çıkarsın. yoksa köreleceksin. 23 yaşında mezun olduğunu varsayarsak 4 yıldır evdesin yani. zaman israfı.
Ücretli öğretmenlik deneyimlerim oldu.

Sadri alışığın çok sevdiğim bir film repliği vardır ''Bu da mı gol değil hakim bey ..!''yıllarca emek verip karşılığını alamamak nasıl bir duydu bilirmisiniz bilmem.Size emek veren ailenizin her defasında gözlerinizin içine umutla bakıp bu defada atanamayacağınızı anladıklarında kendi üzüntülerini bir kenara bırakıp teselli etme çabaları altında ezildinizmi hiç bilmem .Hayallerinizden kendinizden şüpelenmeye başlayıp ACABA boşa mı kürek çekiyorum diye kendinizi sorguladınız mı ? İnsanlar bu süreçte psikolojik destek alıyor. İntiharın eşiğine gelen insanları biliyorum.Ben ölüyorum bitiyorum demiyorum sadece artık fazlasıyla YORULDUM diyorum.İnsanların sözüne gelince evlilik yada sınavla ilgili sözlerini belli bir süreye kadar takmıyorsunuz.Bir insana kırk defa aynı şeyleri söylerseniz karşınızdaki insan ister istemez öyle olduğunu düşünmeye başlar.
Ben de 2011 den beri atanmaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Sorduğunuz bütün sorulara cevabım kocaman bir EVET. Hepsini yaşadım. Atanmak için en sonunda sağlığımı kaybettim. Kazanayım derken en kiymetli varlığı kaybetmek çok daha zor.. sağlığınızı kaybettiniz mi.. sanmıyorum. Nişanlımla da 28 yaşımdayken başladım. O konuda da sorfugunuz bütün sorulara yibe evet diyorum.

Tek farkla ben hep ön plana sagligimi aldım. Kaybedince kıymetini siz de anlarsınız.geri kazanmak için çok uğraştım. Şimdi sağlıklıyım. Ve atanamamış olmak halen daha beni hırlapalasa da.. sagligimdan önemli degil deyip geçiyorum. Bu arada boş boş konusan tipler söz konusu sağlığım olunca da konistu. Onlar daima konustu..bi şey daha ekleyeyim. Özel kurumlar da başvururlarımi dikkate almadı. Her yerde kapılar yüzüme kapandı.. şimdi marketlerde iş bulmaya çalışıyorum.

27 yaşında üniversite mezunuyum. Alımlaar sıkıntı olduğu için atanamadım hala. Küçük bi yerde yaşadığım içinde özeldede çalışamıyorum . Dediğim gibi küçük bi yerde yaşıyorum ve insanların gözünde 27 yaş evde kalmış gibi görünüyor. Hiç bir zaman evlenmek için evlenmeyi istemedim. Evliliği bi kaçış olarakta görmedim. İnsanların ne dediğide çok umurumda olmadı çünkü ben kendimi biliyorum . Ama artık yorulduğumu farkettim. İnsanların sınavla ilgili evlilikle ilgili yorumları daha alaycı olmaya başladı çünkü. Benden küçük çocukların bile alaycı tavırları canımı yakmaya başladı.Evet bi amacım var gerçekleştirmeyi istediğim ama o amaç bana artık heycan vermiyor. Sanki hiç ucu bucağı gelmicekmiş gibi .Benim ömrüm bu şekilde devam edip gidicek gibi. Sağlığım sıhhatim yerinde ailem arkamda çok şükür insanlar hayatta nelerle başetmek zorundayken böyle şeyleri dert edindiğim içinde utanıyorum.Bide buna üzülüyorum.En çokta ailemin insanların sözlerine benim yerime katlanmaya çalışmasına üzülüyorum ..!
bir kere size ne benim evliligimden de bak bir daha derler mi ?
bu o dedi bu dediye lutfen takilmayin.
evlensen cocuk ne zaman, cocuk olur 2.ci ne zaman, sonra bosanma ne zaman, bosanursin 2.ci evlilik ne zaman. nee zaammaasnn nee zammaann biittmeezz

Canım bende 2013 mezunuyum ve atanamadim. Şuan atanmayi bekliyorum. Ama öğrenilmiş çaresizlik oluyor puanım çok iyi olmasına rağmen gene atanamayacm biliyorum. Sana önerim kendine uygun bir iş bulman. Yoksa bekle bekle nereye kadar.. Rabbim yardımcınız olsun

Back