• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece yoruldum

ayperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
85
47
98
27 yaşında üniversite mezunuyum. Alımlaar sıkıntı olduğu için atanamadım hala. Küçük bi yerde yaşadığım içinde özeldede çalışamıyorum . Dediğim gibi küçük bi yerde yaşıyorum ve insanların gözünde 27 yaş evde kalmış gibi görünüyor. Hiç bir zaman evlenmek için evlenmeyi istemedim. Evliliği bi kaçış olarakta görmedim. İnsanların ne dediğide çok umurumda olmadı çünkü ben kendimi biliyorum . Ama artık yorulduğumu farkettim. İnsanların sınavla ilgili evlilikle ilgili yorumları daha alaycı olmaya başladı çünkü. Benden küçük çocukların bile alaycı tavırları canımı yakmaya başladı.Evet bi amacım var gerçekleştirmeyi istediğim ama o amaç bana artık heycan vermiyor. Sanki hiç ucu bucağı gelmicekmiş gibi .Benim ömrüm bu şekilde devam edip gidicek gibi. Sağlığım sıhhatim yerinde ailem arkamda çok şükür insanlar hayatta nelerle başetmek zorundayken böyle şeyleri dert edindiğim içinde utanıyorum.Bide buna üzülüyorum.En çokta ailemin insanların sözlerine benim yerime katlanmaya çalışmasına üzülüyorum ..!

Alemin ağzı torba değil ki maşallah çuval gibi ... Takılma böyle şeylere dileklerine isteklerine odaklan... 27 yaş evde kalma yaşı değil hatta hiçbir yaş öyle değil evlenir evlenmez kime ne ? Herkes kendi kapısının pisliğini temizlesn önce

Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum kpss belası ile yıllardır ugrastım durdum uğraşıp emek verip karsiligini alamamak tabiki uzücü ama 32 yasındayım allah nasip ederse ikinci bebeğime hamileyim ve sunu anladım ki insanların çenesi asla durmuyor okursun iş ne oldu iş olur evlilik o olur cocuk o olur kardes inanın bunu sayfalar dolusu uzatabılıriz o yüzden kendinizi uzmeye değmiyor bir daha bu yasa gelmiyor insan inş bundan sonra da hersey hakkınızda hayırlı olur

Bu psikolojinin içinden çıkın bir an evvel.O ne der, bu ne dedi diye devam ederseniz,bu sizi hayatınız ve kararlarınzda

hata yapmaya iter.

ohoooo insanların ne dediğine takılırsan insanlar evlensen de gidip sabancı'nın şirketlerine ceo'da olsan susmayacağı için çoook üzülürsün daha. O yüzden kulak tıkayıp geçeceksin. Bekarsındır ee sevgilin yok mu derler, sevgilin olurr ee evlenmyecekmisiniz seninle ciddi düşünmüyor mu derler, evlenirsin ee çocuk ne zaman derler, çocuk olur ikincisini de yap derler.. Kısaca derler de derler...

Siz en doğrusunu yapmışsınız.
Boş verin konuşan konuşsun, kulak tikayın.
Hani bir laf var ya ağzı olan konuşuyor diye,o misal. Inşallah en kısa zamanda atanirsiniz

27 yaşında üniversite mezunuyum. Alımlaar sıkıntı olduğu için atanamadım hala. Küçük bi yerde yaşadığım içinde özeldede çalışamıyorum . Dediğim gibi küçük bi yerde yaşıyorum ve insanların gözünde 27 yaş evde kalmış gibi görünüyor. Hiç bir zaman evlenmek için evlenmeyi istemedim. Evliliği bi kaçış olarakta görmedim. İnsanların ne dediğide çok umurumda olmadı çünkü ben kendimi biliyorum . Ama artık yorulduğumu farkettim. İnsanların sınavla ilgili evlilikle ilgili yorumları daha alaycı olmaya başladı çünkü. Benden küçük çocukların bile alaycı tavırları canımı yakmaya başladı.Evet bi amacım var gerçekleştirmeyi istediğim ama o amaç bana artık heycan vermiyor. Sanki hiç ucu bucağı gelmicekmiş gibi .Benim ömrüm bu şekilde devam edip gidicek gibi. Sağlığım sıhhatim yerinde ailem arkamda çok şükür insanlar hayatta nelerle başetmek zorundayken böyle şeyleri dert edindiğim içinde utanıyorum.Bide buna üzülüyorum.En çokta ailemin insanların sözlerine benim yerime katlanmaya çalışmasına üzülüyorum ..!

Bunlari dert etmen gayet normal evet cok sukur sagligimiz yerinde ama iste dinya hayati illa bisey sıkıntı veriyor verecekte sabret insallah hayirli kapilar acilir bunlari sans ortaokuku liseyi disardan okumus simdide aöf belasiyla ugrasan okudugu bolumun hic alimi olmayan kucuk bir yerde yasadigi icin is imkani bulamayan ygs ye umut baglamis yasi 30 yaklasmis insanlarin her gordugunde ya okul icin yada evlilik icin imali laflar soktugu biri olarak uaziyorum:)
Bi farkimiz var arkamda ailemin oldugu rahatlik yok bende babamda 10 lira istemeden once 10 gun dusunen biriyim

O yoruldum lafini oyle iyi anliyorum ki baxen artik oleyimde kurtulayim su hayatin dertlerinden diye düşündüğüm bile olmustur

Ama dua et insallah biseyler degisir mutlu bir hayatin olur

Küçük yerde yaşamanın olumlu taraflarından çok olumsuz tarafları ağır basar
Evlenince ne oluyor sizin eleştirenlerin en az %70 şimdiki aklım olsa evlenmezdin diyordur
Ezber davranışlar ve hareketler takmıyorsunuz takmamaya devam edin
İdrali bulunca ama evlenin evliliğinde güzel tarafları var:))))

Ben de küçük bi yerde yaşıyorum yaşım 31 evliliğe dair baskı laf söz faslı bende de mevcut gülüp geçiyorum dediğiniz gibi sırf evlenmek için evlenmek istemediğim için bekliyorum ama çalışıyorum öğretmenim iş konusunda rahatım yani illa ki üzülecekseniz iş için üzülün onun için çalışın mesleğinizi elinize aldıktan sonra evliliğe yönelin evlenmeniz için laf söz edenlere de böyle deyin önce iş konusunu halledecem deyim bu aralar alımlar mevcut takip edin inşallah en kısa sürede iş ve eş sorununuz hayırlı bi şekilde hallolur

Bunlari dert etmen gayet normal evet cok sukur sagligimiz yerinde ama iste dinya hayati illa bisey sıkıntı veriyor verecekte sabret insallah hayirli kapilar acilir bunlari sans ortaokuku liseyi disardan okumus simdide aöf belasiyla ugrasan okudugu bolumun hic alimi olmayan kucuk bir yerde yasadigi icin is imkani bulamayan ygs ye umut baglamis yasi 30 yaklasmis insanlarin her gordugunde ya okul icin yada evlilik icin imali laflar soktugu biri olarak uaziyorum:)
Bi farkimiz var arkamda ailemin oldugu rahatlik yok bende babamda 10 lira istemeden once 10 gun dusunen biriyim

O yoruldum lafini oyle iyi anliyorum ki baxen artik oleyimde kurtulayim su hayatin dertlerinden diye düşündüğüm bile olmustur

Ama dua et insallah biseyler degisir mutlu bir hayatin olur
inşallah dediğiniz gibi olur sizin içinde güzel gelişmeler olur inşaallah ;)

Ben de küçük bi yerde yaşıyorum yaşım 31 evliliğe dair baskı laf söz faslı bende de mevcut gülüp geçiyorum dediğiniz gibi sırf evlenmek için evlenmek istemediğim için bekliyorum ama çalışıyorum öğretmenim iş konusunda rahatım yani illa ki üzülecekseniz iş için üzülün onun için çalışın mesleğinizi elinize aldıktan sonra evliliğe yönelin evlenmeniz için laf söz edenlere de böyle deyin önce iş konusunu halledecem deyim bu aralar alımlar mevcut takip edin inşallah en kısa sürede iş ve eş sorununuz hayırlı bi şekilde hallolur
Umarım bi ömrü geçiriceğiniz adam gibi bi adamla karşılaşırsınız.Adamlık önemli ;)

Okumuş etmişsiniz. 27 yaşında evlenmenin neredeyse erken olduğunu bilmiyo musunuz.. Cahil insanlar konuşur. Bir kız için evlenme yaşı en erken 28dir. En azından eğitimli insanlar için. Cahil cahil konuşan tipleri de hiç sevmiyorum. Evlenmek mecburi değildir. Bekar yaşamak da bir tercihtir. 29 yaşındaym temmuzda düğünüm var. Niye acele ettim ki diye kendime kızıyorum ben de..

Ya su dedikoducu, is evlilik cocuk soran tiplerden nefret ediyorum

yüz kızartıcı bir şey yapmamışsınız ki sıkmayın canınızı vakti var demek ki. bi hocam vardı çok uzun süre atanmayı bekledi 29 yaşında nişanlandı o yılda atandı. Allah yolunuzu açık etsin :)

Siz o cahilleri bir kere azarlayın ve muhabbeti kesin bir daha sizi terbiyesiz laflarıyla rahatsız edemesinler.
İnsanların ne dediğini takıp dertlenmek yerine azarlayın, çok işe yarıyor.

Kendi hayatlarına bakmazlar
elalemin hayatına dil uzatırlar
Allahım şu mübarek gün sor yarabbim....

Daha gayet gençsiniz. Mutlaka karşınıza biri çıkacaktır. Bu konuşan insanlar bu sefer de Bebek için aynı densizliği yapıyorlar merak etmeyin, onlar hiç susmuyor

Okumuş etmişsiniz. 27 yaşında evlenmenin neredeyse erken olduğunu bilmiyo musunuz.. Cahil insanlar konuşur. Bir kız için evlenme yaşı en erken 28dir. En azından eğitimli insanlar için. Cahil cahil konuşan tipleri de hiç sevmiyorum. Evlenmek mecburi değildir. Bekar yaşamak da bir tercihtir. 29 yaşındaym temmuzda düğünüm var. Niye acele ettim ki diye kendime kızıyorum ben de..
Sadri alışığın çok sevdiğim bir film repliği vardır ''Bu da mı gol değil hakim bey ..!''yıllarca emek verip karşılığını alamamak nasıl bir duydu bilirmisiniz bilmem.Size emek veren ailenizin her defasında gözlerinizin içine umutla bakıp bu defada atanamayacağınızı anladıklarında kendi üzüntülerini bir kenara bırakıp teselli etme çabaları altında ezildinizmi hiç bilmem .Hayallerinizden kendinizden şüpelenmeye başlayıp ACABA boşa mı kürek çekiyorum diye kendinizi sorguladınız mı ? İnsanlar bu süreçte psikolojik destek alıyor. İntiharın eşiğine gelen insanları biliyorum.Ben ölüyorum bitiyorum demiyorum sadece artık fazlasıyla YORULDUM diyorum.İnsanların sözüne gelince evlilik yada sınavla ilgili sözlerini belli bir süreye kadar takmıyorsunuz.Bir insana kırk defa aynı şeyleri söylerseniz karşınızdaki insan ister istemez öyle olduğunu düşünmeye başlar.

Back