Sadece Maç Zamanı Geliyor

Şöyle söyleyeyim ölse üzülmem.
hah gerçekleri yaz işte.ben de babam ölse üzülmem.aynı şehirde adam beni görmek istemezdi 8 9 yaşındayken bile.maddi tek bir faydası olmadı.annemle evliyken boşanmadan başka kadın buldu üstüne de ev verdi.nafakamı hiç ödemedi.istemedik tenezzül edip.ben yaralarımı kendim sardım kitap okumaya verdim kendimi filmsever oldum.üniversiteye gidince de yeniden doğmuş gibi oldum.aynı şehirdeydk gene tesadüfen.hiç görüşmeden yaşadım.26 yaşında 2 saat bir kez daha gördüm.baktım hiç değişmemiş çizdim üstünü.senin baban gene kendi çocuğuna bakıyor benimki başka kadınların çocuklarına baktı yıllarca.ama sevgiyi toksik erkeklerde aramadım.hobilerle iyi arkadaşlarla gezilerle zamanımı kaliteli doldurdum.psikoloğa da gittim 3 ay kadar üniversitede.ailemi ben seçmedim ki onların yanlış davranışlarında yıkılayım yanlışlara düşeyimi öğretti bana.ve noktayı koydum umursamıyorum asla görüşmüyorum .ve çok mutluyum hayatımı çizdim yolumu kendim çizdim.sen de çizebilirsin onu diyorum.babana ihtiyacın yok yokkk.

Mezuniyetime gelmeyen babayı silerim. Adam boşanınca çocuğunu atıp giden cinsten, bu adama baba demem ancak iskele babası olur.
Cherry, babama o kadar kızgınım ki. Annemin bir sürü gelecek planları varmış zamanında. Binbir tehditle evlenmek zorunda kalmış. Velayet davasında anneme öyle iftiralar attılar. Annem buna rağmen bunlar babanla benim aramda sen karışma, aranı iyi tut der. Gecenlerde geldiğinde bile aldatan kendisi değilmiş annemmiş gibi imalarda bulunuyor.

Çok genel düşünüyorsunuz. Bir erkeğe en kolay nasıl erişip, dokunabilirim, iletişim kurabilirim mesela?
İlla seks yapmaya gerek yok ki bunun için. İçinde sevgi olmadıktan sonra iletişim kursanız nolur?

Ben daha fazla uzatmayacağım, çok dar düşünüyorsunuz. Kendinizi koşullandırmışsınız. Dilerim ki gerçekten sevilirsiniz.

E o zaman neden buluşasin ki? O babalık duygusunu tatmin etsin diye mi? Neden buna izin veriyorsun?
Boşver, tuttuğu takım da yenilir inşallah.
Sana değer vermeyene değer vermeme olayına babandan başla
aynen öyle ben olsam asla görüşmezdim.görüşünce adam ruhunu rahatlatacak babalık yaptığını sanacak ne gerek var.para gönderiyorsa alır yerdim onun dışında da ararsa 1 dakika geçmeden bahaneyle kapatırdım telefonu.bu adam kendisine iyi gelmiyor.bu anlasa sorunu da çözülecek.

Ebeveynleriniz aralarında vaktinde kötü şeyler yaşamışlar. İkisini ilgilendirir. Size yansıtınca susturun. Çok ileri gidiyorsa o lafları edemeyecek şekilde mesafeli durun.

Başıma gelseydi ben görüşmek istemezdim sanırım. İkiyüzlülük olacak ama parası için belki biraz sineye çekerdim.

Gitsin otelde kalsin ..

Sanirim görüşüp hunharca alışveriş yaptıracağım. Elalemin yabancı kadınına falan alacağına bana alsın.

Sanirim görüşüp hunharca alışveriş yaptıracağım. Elalemin yabancı kadınına falan alacağına bana alsın.
aynen valla. sevgi verdi de samimi baba kız ilişkisi kuralım dedi de sen mi istemedin, madem tek verdiği şey para bari o işine yarasın. buluşmayınca travmaların yok olmayacak zaten.

bir de ekstra olarak yarın bir gün kaybedersiniz bir şey olur söyleyemedikleriniz içinizde kalabilir. eğer olumsuz bir tepki verirse kaldırabilecekseniz; baba seninle başbaşa da görüşmek istiyorum, özlüyorum ve bağımız güçlensin istiyorum tarzı konusurdum sanırım.

Haklısınız ama ne yapabilirsiniz ki babanız

Ben biraz sizi anlayabiliyorum. Babam kendinden olmayan eş cocuguna sonsuz tolerans gosterirken, benim küçüklüğümde yapmadığı seyleri ona yaparken bogazıma bir yumru otururdu. Hani böyle aglamak istersin aglayamazsın, bogazın acır falan. Ama işte üzülen ağlayan içimizdeki o küçük cocuk ve biz artık o değiliz. Şuan ki ilişkimiz süper şükür fakat çok çalıştım kendimde geçmişimde... 23_29 yaş aralığı civarı saçma sapan hareketlerim var gerçekten. Ama işte biyerden sonra tak etmeli. Keşke daha erken farkına varsaymışım diyorum bazen ama... Olsun çok yol katettim ama daha yol uzun. Hem böyle travmaların pozitif etkileri var insanların hayatları üstünde. Daha farkındalıklı, kendini geliştirmiş, donanımlı bir birey olmanız mümkün. Babanız böyle kabul edin öncelikle. Sonrasında ondan bir şey beklemeyin ve psikolojik olarak güçlü olmaya çabalayın. Ben ne zaman değerli oldum onun gözünde söyliyim. Uzakta bambaşka hayat kurup hayallerimin peşinden gittiğimde. Aylaaar aylar sonra yanına ilk gittiğimde yüzü gülüyor biz böyle güldüremedik demiş.

Şuanki sevgiliniz babanızda olan bir özelliğe sahip sanırım ve şemalarınız tetiklenmiş. Bilinçaltı böyle bir şey çözmeden yola devam etmiyor.

Bunu babanla paylaşmalısın. Ne hissettiğini, ne düşündüğünü bilmeli.

Amaaan, sanki fazladan bir elbiseye ihtiyacın var, sanki adam sana bir değil bin elbise alsa eli darlaşacak.
Şu kurduğun cümle tam aldatilip da boşanmayan kadın cumlesi, "o kadına alacağına bana alsin".
Bence beyhude bir çaba. Adamın 'iyi babayım' duygusunu tatmin etmekten başka da bir şeye yaramayacak. Dolaptaki ekstra kıyafet sana mutluluk da vermeyecek.
O yüzden seni üzecek insanla görüşme,hatta tamam de, gelince telefonunu açma.
Bence boynunu büküp her geldiğinde ona koşmaman seni daha mutlu edecek

Önceki konumda bir manyaga bagımlı olmamın sebebi babam cünkü psikolojim bozuk konusu olmuş. Ama ıııh sizinki travmadan degil de daha iyisini bulamayacağınızdan elinizdekiyle yetinmek diyelim
Niye daha iyisini bulamayayım?
Of herkesin konusuna yaptığınız yorumlardan eziklik akıyor.
Güzel kadınım, eğitimim var, güzel bir işim var. İstesem bu akşama bilmem kaç tane taş gibi adamla date ayarlarım. Zamanında da taş gibi adamlarla oldum. Normalde bunları yazacak biri değilim ama hak ediyorsunuz.

Seks ayarlarsınız evet ama evlilik, ciddiyet ııııh. Aynen ezik olan benimdir kesinlikle

Geçen ben de düşündüm bunu. Hayatıma aldığım adamlardaki ortak nokta ne diye. Hepsinde ana tema eksiklikti. Babam gibi tıpkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…