- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
hah gerçekleri yaz işte.ben de babam ölse üzülmem.aynı şehirde adam beni görmek istemezdi 8 9 yaşındayken bile.maddi tek bir faydası olmadı.annemle evliyken boşanmadan başka kadın buldu üstüne de ev verdi.nafakamı hiç ödemedi.istemedik tenezzül edip.ben yaralarımı kendim sardım kitap okumaya verdim kendimi filmsever oldum.üniversiteye gidince de yeniden doğmuş gibi oldum.aynı şehirdeydk gene tesadüfen.hiç görüşmeden yaşadım.26 yaşında 2 saat bir kez daha gördüm.baktım hiç değişmemiş çizdim üstünü.senin baban gene kendi çocuğuna bakıyor benimki başka kadınların çocuklarına baktı yıllarca.ama sevgiyi toksik erkeklerde aramadım.hobilerle iyi arkadaşlarla gezilerle zamanımı kaliteli doldurdum.psikoloğa da gittim 3 ay kadar üniversitede.ailemi ben seçmedim ki onların yanlış davranışlarında yıkılayım yanlışlara düşeyimi öğretti bana.ve noktayı koydum umursamıyorum asla görüşmüyorum .ve çok mutluyum hayatımı çizdim yolumu kendim çizdim.sen de çizebilirsin onu diyorum.babana ihtiyacın yok yokkk.Şöyle söyleyeyim ölse üzülmem.
Cherry, babama o kadar kızgınım ki. Annemin bir sürü gelecek planları varmış zamanında. Binbir tehditle evlenmek zorunda kalmış. Velayet davasında anneme öyle iftiralar attılar. Annem buna rağmen bunlar babanla benim aramda sen karışma, aranı iyi tut der. Gecenlerde geldiğinde bile aldatan kendisi değilmiş annemmiş gibi imalarda bulunuyor.Mezuniyetime gelmeyen babayı silerim. Adam boşanınca çocuğunu atıp giden cinsten, bu adama baba demem ancak iskele babası olur.
İlla seks yapmaya gerek yok ki bunun için. İçinde sevgi olmadıktan sonra iletişim kursanız nolur?Çok genel düşünüyorsunuz. Bir erkeğe en kolay nasıl erişip, dokunabilirim, iletişim kurabilirim mesela?
E o zaman neden buluşasin ki? O babalık duygusunu tatmin etsin diye mi? Neden buna izin veriyorsun?Şöyle söyleyeyim ölse üzülmem.
aynen öyle ben olsam asla görüşmezdim.görüşünce adam ruhunu rahatlatacak babalık yaptığını sanacak ne gerek var.para gönderiyorsa alır yerdim onun dışında da ararsa 1 dakika geçmeden bahaneyle kapatırdım telefonu.bu adam kendisine iyi gelmiyor.bu anlasa sorunu da çözülecek.E o zaman neden buluşasin ki? O babalık duygusunu tatmin etsin diye mi? Neden buna izin veriyorsun?
Boşver, tuttuğu takım da yenilir inşallah.
Sana değer vermeyene değer vermeme olayına babandan başla
Cherry, babama o kadar kızgınım ki. Annemin bir sürü gelecek planları varmış zamanında. Binbir tehditle evlenmek zorunda kalmış. Velayet davasında anneme öyle iftiralar attılar. Annem buna rağmen bunlar babanla benim aramda sen karışma, aranı iyi tut der. Gecenlerde geldiğinde bile aldatan kendisi değilmiş annemmiş gibi imalarda bulunuyor.
Gitsin otelde kalsin ..Merhaba herkese sanırım açtığım en kısa ve öz konu olacak.
Babam yurtdışında yaşıyor; ikinci eşi ve çocuğu ile birlikte.
Dün, önümüzdeki hafta sonu bulunduğum şehire geleceklerini söyledi. Arti bir bilgi vereyim; fanatik bir taraftar. Bulunduğum şehirde gelecekleri vakit tuttuğu takımın maçı var.
En son geldiği vakitte de tuttuğu takımın maçı vardı. Açıkçası 'takımımın maçı var gidip izleyeyim, gitmişken Mer'i görmeyi de aradan çıkarayım' diye düşünüyormuş gibi geliyor.
Çünkü başka hiçbir özel günümde doğum günüdür, mezuniyettir, ameliyattır gelmedi.
Ayrıca hep yanında eşi ve çocuğuyla geliyor. Peki onları tek bırakmak istemiyor olabilir. Ama en azından başbaşa yemeğe çıkıp, kahve içmeye gidebiliriz. Zaten aylarca görüşemiyoruz. Baba-kız takılmak istiyor olabilirim. Bunları düşünmesini beklerdim, bekliyorum.
Dünden beri bunlari düşünüp aşırı üzüldüm. Sizce kendimi üzmek için yer mi arıyorum alınganlık yapıp? Yoksa düşüncelerim de haklı miyim?
Sanirim görüşüp hunharca alışveriş yaptıracağım. Elalemin yabancı kadınına falan alacağına bana alsın.çok bencil ve çıkarcı bi düşünce mi bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam yalandan hehe diye bulusurdum para veriyorsa, o babalık yapmıyor senin de ona evlatlık görevini yapmana samimi olmana gerek yok. bari maddi desteğinden olmayayım diye düşünürdüm.
aynen valla. sevgi verdi de samimi baba kız ilişkisi kuralım dedi de sen mi istemedin, madem tek verdiği şey para bari o işine yarasın. buluşmayınca travmaların yok olmayacak zaten.Sanirim görüşüp hunharca alışveriş yaptıracağım. Elalemin yabancı kadınına falan alacağına bana alsın.
Haklısınız ama ne yapabilirsiniz ki babanızMerhaba herkese sanırım açtığım en kısa ve öz konu olacak.
Babam yurtdışında yaşıyor; ikinci eşi ve çocuğu ile birlikte.
Dün, önümüzdeki hafta sonu bulunduğum şehire geleceklerini söyledi. Arti bir bilgi vereyim; fanatik bir taraftar. Bulunduğum şehirde gelecekleri vakit tuttuğu takımın maçı var.
En son geldiği vakitte de tuttuğu takımın maçı vardı. Açıkçası 'takımımın maçı var gidip izleyeyim, gitmişken Mer'i görmeyi de aradan çıkarayım' diye düşünüyormuş gibi geliyor.
Çünkü başka hiçbir özel günümde doğum günüdür, mezuniyettir, ameliyattır gelmedi.
Ayrıca hep yanında eşi ve çocuğuyla geliyor. Peki onları tek bırakmak istemiyor olabilir. Ama en azından başbaşa yemeğe çıkıp, kahve içmeye gidebiliriz. Zaten aylarca görüşemiyoruz. Baba-kız takılmak istiyor olabilirim. Bunları düşünmesini beklerdim, bekliyorum.
Dünden beri bunlari düşünüp aşırı üzüldüm. Sizce kendimi üzmek için yer mi arıyorum alınganlık yapıp? Yoksa düşüncelerim de haklı miyim?
Amaaan, sanki fazladan bir elbiseye ihtiyacın var, sanki adam sana bir değil bin elbise alsa eli darlaşacak.Sanirim görüşüp hunharca alışveriş yaptıracağım. Elalemin yabancı kadınına falan alacağına bana alsın.
Niye daha iyisini bulamayayım?Önceki konumda bir manyaga bagımlı olmamın sebebi babam cünkü psikolojim bozuk konusu olmuş. Ama ıııh sizinki travmadan degil de daha iyisini bulamayacağınızdan elinizdekiyle yetinmek diyelim
Seks ayarlarsınız evet ama evlilik, ciddiyet ııııh. Aynen ezik olan benimdir kesinlikleNiye daha iyisini bulamayayım?
Of herkesin konusuna yaptığınız yorumlardan eziklik akıyor.
Güzel kadınım, eğitimim var, güzel bir işim var. İstesem bu akşama bilmem kaç tane taş gibi adamla date ayarlarım. Zamanında da taş gibi adamlarla oldum. Normalde bunları yazacak biri değilim ama hak ediyorsunuz.
Geçen ben de düşündüm bunu. Hayatıma aldığım adamlardaki ortak nokta ne diye. Hepsinde ana tema eksiklikti. Babam gibi tıpkı.Ben biraz sizi anlayabiliyorum. Babam kendinden olmayan eş cocuguna sonsuz tolerans gosterirken, benim küçüklüğümde yapmadığı seyleri ona yaparken bogazıma bir yumru otururdu. Hani böyle aglamak istersin aglayamazsın, bogazın acır falan. Ama işte üzülen ağlayan içimizdeki o küçük cocuk ve biz artık o değiliz. Şuan ki ilişkimiz süper şükür fakat çok çalıştım kendimde geçmişimde... 23_29 yaş aralığı civarı saçma sapan hareketlerim var gerçekten. Ama işte biyerden sonra tak etmeli. Keşke daha erken farkına varsaymışım diyorum bazen ama... Olsun çok yol katettim ama daha yol uzun. Hem böyle travmaların pozitif etkileri var insanların hayatları üstünde. Daha farkındalıklı, kendini geliştirmiş, donanımlı bir birey olmanız mümkün. Babanız böyle kabul edin öncelikle. Sonrasında ondan bir şey beklemeyin ve psikolojik olarak güçlü olmaya çabalayın. Ben ne zaman değerli oldum onun gözünde söyliyim. Uzakta bambaşka hayat kurup hayallerimin peşinden gittiğimde. Aylaaar aylar sonra yanına ilk gittiğimde yüzü gülüyor biz böyle güldüremedik demiş.
Şuanki sevgiliniz babanızda olan bir özelliğe sahip sanırım ve şemalarınız tetiklenmiş. Bilinçaltı böyle bir şey çözmeden yola devam etmiyor.