Sadece Maç Zamanı Geliyor

Seks ayarlarsınız evet ama evlilik, ciddiyet ııııh. Aynen ezik olan benimdir kesinlikle
Yok tatlım ya valla reddettiğim 2 tane aşırı düzgün insan oldu, sevgili olma konusunda yakın zamanlarda. Daha yeni bir tane taş bir çocuğun kahve teklifini reddettim :/

Son cümlenin size ait olduğunu düşünmek bile istemem.

Kendiniz çözebilir olsaydınız çözerdiniz ve geçmişle kavganızı bitirirdiniz.

Talihsiz bir açıklama diye düşünüyorum.

Sözüm meclisten dışarı, psikologa gitmeye karşı olmayı çok cahilce buluyorum.

Bu arada özgüvensiz de olabilirsiniz. Bunu da psikolog ile birkaç seansta çözersiniz.

Sonuçta herkes kendi fikrini beyan ediyor. Sizden gelen enerjiyle düşüncelerini yazıyorlar.

Yok tatlım ya valla reddettiğim 2 tane aşırı düzgün insan oldu, sevgili olma konusunda yakın zamanlarda. Daha yeni bir tane taş bir çocuğun kahve teklifini reddettim :/
hadi ya bana paslar misin ben hic tas gibi biriyle kahve icmedim

neden kendi degerini erkekler uzerinden belirliyorsun ya hahahajaha

Geçen ben de düşündüm bunu. Hayatıma aldığım adamlardaki ortak nokta ne diye. Hepsinde ana tema eksiklikti. Babam gibi tıpkı.
Kendinizi kurban psikolojisine sokuyorsunuz, gerçekten kurtulmak için bu durumdan sağlam adımlar atmanız sart. Ozgurce cinsellik yaşamakta bir sıkıntı yok ama alakasız size bok gibi davranan adamlarla değil .

Psikoloğa gitmeye karşı değilim. Gittim de. Ama bana pek bir yararı olmadı. Gittiğim psikologtan kaynaklıdır belki de.

Bir insana özguvensizsin bla bla demek hadsizcedir. En azindan benim aldığım aile terbiyesi bana bunu öğretti.
Kaldı ki herkes gayet ilimli yorumlar yapıp tek iğneleyici yorumu o da gecmis konulardan, saçma sapan kin güttüğünden yapan birisi varsa sorun ondadır.

hadi ya bana paslar misin ben hic tas gibi biriyle kahve icmedim

neden kendi degerini erkekler uzerinden belirliyorsun ya hahahajaha
Ben kendi değerimi erkekler üzerinden belirlemiyorum ki :)
Karsimdaki kişi bana tek bulabilecegin bu adam derse ben de bu şekilde yanit veririm.
Her gün burada goygoy yapıyorsunuz diye birbirinizi kollamak fazla liseli hareketi değil mi? Mantık biraz.

Üye ile geçmişinizi bilemem tabii.

Psikologunuzu degistirebilirsiniz. Umarim travmalarınızdan kurtulursunuz.

Teşekkür ederim.
Sosyolog bir arkadaşım şema terapi yapan birisini tavsiye etti. Sanirim gideceğim ona.
Bilişsel Davranışçı Terapi önerecektim ben de. Boyle teknikleri uygulayan psikologlarla iyilesmek kolay.

Kırmızı Oda dizisi gibi, "sen başarırsın, çok incinmişsin" saçma sapan sohbet havasında geçen seanslardan bir sonuç çıkmıyor.

%100000000
madem babalık görevlerini yapamıyor bari bir halta yarayıp para versin.

Gittiğim psikolog iyi bir üniversitede hocaydı. Bu yüzden aşırı büyük beklentilerle gitmiştim.
Borderline miyim sizce diye sordum. Danışanlarıma tanılarımı söylemiyorum kendilerini etiketlemesinler diye demisti. Bana çok saçma gelmisti.
Ben çıkar çıkmaz başka danışan giriyordu arada bir es olmadan bu da bana itici gelen bir unsur olmustu. Hangi ara benim anlattıklarımdan kafayı toparlayacak da yeni gelene odaklanacak?

Ve 1 saat doldu mu tak diye seans bitiyordu hiç bi 5-10 dk esneme yapmıyordu. Buna rağmen son gidişimde 5 dakika geç seans başlamasına rağmen sanki o 5 dakika da seans yapmışız gibi normal vakitte bitirmişti ve midem bulandı bu davranıştan bir daha da gitmedim.

Zaten bir faydasını da görmemiştim.

Seks: BEN NE ALAKA?

Ayrıca sizin yerinizde olsam kesinlikle bununla ilgili bir konuşma yapar, davranışlarına çeki düzen vermezse hayatımdan çıkarırdım. Babanız size haksızlık ediyor. Siz tepki vermediğiniz için umursamadığınızı düşünüyor herhalde ama kim olsa kırılır buna.

yaptığın seçimlerin,hataların nedeni baba sevgisi eksikliğin değil tamamen senin özgür,hür iradenle yaptığın şeyler...bu zamana kadar yaptığın berşeyi can,hıraş savunuyordun iyi hatırlıyorum şimdi gelip "babam böyle olmasaydı bende böyle oomazdım"demen saçma. babana gelince de görüşme bu defa "işlerim var zaten benim için ızel olarak gelmiyorsun maça geliyorsun baska bir gün çık gel baba kız takılalım "de bence

anna sana kim oyle agzina geleni konusabilecegini soyledi bana karsi?

ben soz konusu uyeyi severim bu dogru ama bu polemigi baskasiyla yasasan da aynisini yazardim. akista denk geldim yazdim ne var bunda? sen burada gunah cikarmak icin babani anlatmayi secmissin, bunu soyleyen uyeye de hayir ben zaten bir suru adam ayarlarim bilmem ne yapiyorsun. yahu bu simdi kendi degerini erkekler uzerinden olcmek degil midir? ne oldu simdi vaoovv annaya bak erkekler pesinde sira olmus mu dedik? yillar geciyor ama sen buyumuyorsun yazik yahu. buyumuyorsun deyince de banka hesabini falan atiyorsun gerci.

Çünkü kk da herkes ona öyle söylüyor sanarsın libido babasızlikla alakalı birsey veya saçma sapan ilişkiler yumağı. Madem öyle kk da o kadar babası kendisine prenses gibi davranmiş ama gitmiş hiç olmadık insanlar evlenmiş dayak yemiş ve hala o insanla hayatinı sürdürenler var karakteri davranısları anne baba iliskilerine dayatmak cok saçma 3 kardeşiz hic birimiz birbimize benzemiyoruz

aynen katılıyorum size.sizin gibi benim gibi eski üyeler kendisini çok iyi tanıyor.erkeklerle flörtleşmekten sex yapmaktan aşırı hoşlanan bir üye kendisi.erkeğin yaşı konumu mesleği hiç önemli değildi bunca yıl.beğense yetiyordu tipini.eski yıllarda bizlere verdiği cevapları da unutmadık değil mi?şimdilerdeyse herşeyi baba yokluğuna bağlamış.bu durum babasız yetişen aramızda olan ergen üniversiteli kızlarımızı hatta babasız kız evlat büyüten üyelerimizi rencide ediyor.ne yani babasız büyüyen her kız çocuğu yanlışlara mı düşecek travmalar mı yaşayacak yanlış adamlarla mı olacak fb ilişkilerle baba sevgisini mi bulmaya çalışacak?ben yanlış yaptım demek çok mu zor?bizler dedik zamanında yanlış yaptığımızı.hiç mi olmaz bir adamla çıkmadık?ama yanlıştan döndük hemen.hayat tarzım böyle hayata bakışım böyle dese kime linçlemeyecek emin ol konu sahibini.bahanelere sığınmasına kızılıyor ben dahil

Çok şaapma muge anlıyı izle bigün ağzinda dişi olmayan kadınların kapısinda kuyruk olmuşlar tamam en güzel eğitimli libidolu zengin sensin ama baban yok ühüü

Çok şaapma muge anlıyı izle bigün ağzinda dişi olmayan kadınların kapısinda kuyruk olmuşlar tamam en güzel eğitimli libidolu zengin sensin ama baban yok ühüü
Ben öyle bir şey demedim de burada körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş :)
Biri bana laf ederse ben de ona lafı bir güzel tıkarım.
Sana denilse susacak mısın sanki? Her gün burada goygoy yaptığınız bir üye bile olsa liseli gibi avukatlığına bürünmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…