- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Valla ceycey ben burada ne konu açsam linçleyecek bir güruh var. 1 sene önce mi ne toplu taşımada tacize uğradım o konuda bile linçleyen çıktı misal.aynen katılıyorum size.sizin gibi benim gibi eski üyeler kendisini çok iyi tanıyor.erkeklerle flörtleşmekten sex yapmaktan aşırı hoşlanan bir üye kendisi.erkeğin yaşı konumu mesleği hiç önemli değildi bunca yıl.beğense yetiyordu tipini.eski yıllarda bizlere verdiği cevapları da unutmadık değil mi?şimdilerdeyse herşeyi baba yokluğuna bağlamış.bu durum babasız yetişen aramızda olan ergen üniversiteli kızlarımızı hatta babasız kız evlat büyüten üyelerimizi rencide ediyor.ne yani babasız büyüyen her kız çocuğu yanlışlara mı düşecek travmalar mı yaşayacak yanlış adamlarla mı olacak fb ilişkilerle baba sevgisini mi bulmaya çalışacak?ben yanlış yaptım demek çok mu zor?bizler dedik zamanında yanlış yaptığımızı.hiç mi olmaz bir adamla çıkmadık?ama yanlıştan döndük hemen.hayat tarzım böyle hayata bakışım böyle dese kime linçlemeyecek emin ol konu sahibini.bahanelere sığınmasına kızılıyor ben dahil
Ben her babasız büyüyen bu şekilde reaksiyon verir demiyorum. Herkesin bir olaya-travmaya tepkisi farklı.
Neyse daha fazla bu konumdan uzak, boş sohbeti sürdürmek istemiyorum.