Sadece Maç Zamanı Geliyor

aynen katılıyorum size.sizin gibi benim gibi eski üyeler kendisini çok iyi tanıyor.erkeklerle flörtleşmekten sex yapmaktan aşırı hoşlanan bir üye kendisi.erkeğin yaşı konumu mesleği hiç önemli değildi bunca yıl.beğense yetiyordu tipini.eski yıllarda bizlere verdiği cevapları da unutmadık değil mi?şimdilerdeyse herşeyi baba yokluğuna bağlamış.bu durum babasız yetişen aramızda olan ergen üniversiteli kızlarımızı hatta babasız kız evlat büyüten üyelerimizi rencide ediyor.ne yani babasız büyüyen her kız çocuğu yanlışlara mı düşecek travmalar mı yaşayacak yanlış adamlarla mı olacak fb ilişkilerle baba sevgisini mi bulmaya çalışacak?ben yanlış yaptım demek çok mu zor?bizler dedik zamanında yanlış yaptığımızı.hiç mi olmaz bir adamla çıkmadık?ama yanlıştan döndük hemen.hayat tarzım böyle hayata bakışım böyle dese kime linçlemeyecek emin ol konu sahibini.bahanelere sığınmasına kızılıyor ben dahil
Valla ceycey ben burada ne konu açsam linçleyecek bir güruh var. 1 sene önce mi ne toplu taşımada tacize uğradım o konuda bile linçleyen çıktı misal.
Ben her babasız büyüyen bu şekilde reaksiyon verir demiyorum. Herkesin bir olaya-travmaya tepkisi farklı.
Neyse daha fazla bu konumdan uzak, boş sohbeti sürdürmek istemiyorum.

Ben öyle bir şey demedim de burada körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş :)
Biri bana laf ederse ben de ona lafı bir güzel tıkarım.
Sana denilse susacak mısın sanki? Her gün burada goygoy yaptığınız bir üye bile olsa liseli gibi avukatlığına bürünmenize gerek yok.
Senin gibi konularim olsa benide goygoylarlar değişik olmaya çalışma olmuyor :KK66:

anna sana kim oyle agzina geleni konusabilecegini soyledi bana karsi?

ben soz konusu uyeyi severim bu dogru ama bu polemigi baskasiyla yasasan da aynisini yazardim. akista denk geldim yazdim ne var bunda? sen burada gunah cikarmak icin babani anlatmayi secmissin, bunu soyleyen uyeye de hayir ben zaten bir suru adam ayarlarim bilmem ne yapiyorsun. yahu bu simdi kendi degerini erkekler uzerinden olcmek degil midir? ne oldu simdi vaoovv annaya bak erkekler pesinde sira olmus mu dedik? yillar geciyor ama sen buyumuyorsun yazik yahu. buyumuyorsun deyince de banka hesabini falan atiyorsun gerci.
Sen benimle istedigin tarzda konuşacaksın, ben konuşamayacağım. Sebep?
Saygı bekliyorsan göstermesini bileceksin.
Yazan üye bulabileceğin tek adam bu falan demiş buna istinaden yazmistim.

Valla ceycey ben burada ne konu açsam linçleyecek bir güruh var. 1 sene önce mi ne toplu taşımada tacize uğradım o konuda bile linçleyen çıktı misal.
Ben her babasız büyüyen bu şekilde reaksiyon verir demiyorum. Herkesin bir olaya-travmaya tepkisi farklı.
Neyse daha fazla bu konumdan uzak, boş sohbeti sürdürmek istemiyorum.
yaşam tarzım böyle de özgürce erkeklerle ilişki yaşamaktan hoşlanıyorum de bir kişi linçlemeye kalkarsa arkanda başta ben olurum.ama babam da babam deme.15 yaşında değilsin otuzlarına doğru yol almış bir kadınsın.yaşadığın doğruların yanlışların sorumluluğunu almayı öğrensen işte o zaman büyüyeceksin.sitede arkadaşım var yengenç.hayat tarzı çoğu kişiye marjinal gelir ama ben ona bayılıyorumm.çok saygı duyuyorum seviyorum.çünkü yaşam tarzına kılıf bulmuyor .böyle mutluyum diyor.erkek ilişkileri konusunda örnek vermedim bu arada kendisini.istediği hayatı çevre baskısı vs olmadan yaşamasını örnek verdim.canı isteyince sırtına çantasını takıp avrupayı geziyor kadın.yakın arkadaşım var üniversiteden sevgilisiyle birlikte yaşar çok severim.yanlış ilişkilerde de bulundu ama hatasını anladı kılıf bulmaya çalışmadı.işte bu insanlara ondan saygı duyuluyor.sen ben hepimiz insanız hata yaparız yaptık da.bunların sebebi anne babamız halamız dedemiz değil bize kötü davranan ya da ilgilenmeyen

Sen benimle istedigin tarzda konuşacaksın, ben konuşamayacağım. Sebep?
Saygı bekliyorsan göstermesini bileceksin.
Yazan üye bulabileceğin tek adam bu falan demiş buna istinaden yazmistim.
yoo oyle yazmamis. bir daha don oku istersen. ben sana istedigim tarzda veya saygisizca da konusmadim.

bu zamana kadar burada bin farkli erkekten bahsedip cok vasat bir tiple evlenmeyi dusundugunu yazmadin mi evlilik teklifi konunda? adamin hicbir iyi ozelligi yoktu. herkes tepki gosterince de babani one surdun iste. sana bulacagin tek erkek bu dememis ki, daha iyisini bulamayacagini biliyorsun demis. sonrasinda da seks icin bulabilirsin ama evlilik icin zor demis cunku kendin zaten bu imaji cizdin, bundan da rahatsizlik duymadin. bence de rahatsizlik duyulacak bir sey degil cunku kendi secimlerin. niye hayatin disaridan cok net yuzune soylenince zoruna gidiyor? yasadigin sey bu, sana bunu soyleyen de saygisiz olmuyor. burada yorum yaparken herkesi pohpohlayacagimizi taahhut etmedik.

yoo oyle yazmamis. bir daha don oku istersen. ben sana istedigim tarzda veya saygisizca da konusmadim.

bu zamana kadar burada bin farkli erkekten bahsedip cok vasat bir tiple evlenmeyi dusundugunu yazmadin mi evlilik teklifi konunda? adamin hicbir iyi ozelligi yoktu. herkes tepki gosterince de babani one surdun iste. sana bulacagin tek erkek bu dememis ki, daha iyisini bulamayacagini biliyorsun demis. sonrasinda da seks icin bulabilirsin ama evlilik icin zor demis cunku kendin zaten bu imaji cizdin, bundan da rahatsizlik duymadin. bence de rahatsizlik duyulacak bir sey degil cunku kendi secimlerin. niye hayatin disaridan cok net yuzune soylenince zoruna gidiyor? yasadigin sey bu, sana bunu soyleyen de saygisiz olmuyor. burada yorum yaparken herkesi pohpohlayacagimizi taahhut etmedik.
Daha iyisini neden bulamayayım?

Daha iyisini neden bulamayayım?
ikili iliskilere yaklasimin sebebiyle. benim dusuncem boyle yani. konudaki adamin da hicbir artisi yoktu mesela ama seninle evlenmek istiyordu. vasat dedigim de fiziksel degildi yani. sen kime nasil yaklasiyorsan o sekilde de karsilik goruyorsun. evlilik anlaminda da oluru bu demek ki. seks icin konusmuyorum onda basarilisindir o farkli bir durum.

Siz zalim baba görmemissiniz, en azindan maddi olarak yaninizda olmus sizi calistirip öbür evlatlarina yedirmemis, buldugu her firsatta sizi dövüp cocuklugunuzu gencliginizi mahvetmemis.
O yüzden kendi hatalariniza babanizi paravan etmeyin.
Anne baba sevgisinden mahrum büyüyerek aslanlar gibi hayata tutunan ve ayakta kalan kendi basinin caresine bakmayi ögrenmis tüm kadinlara selam olsun.

ikili iliskilere yaklasimin sebebiyle. benim dusuncem boyle yani. konudaki adamin da hicbir artisi yoktu mesela ama seninle evlenmek istiyordu. vasat dedigim de fiziksel degildi yani. sen kime nasil yaklasiyorsan o sekilde de karsilik goruyorsun. evlilik anlaminda da oluru bu demek ki. seks icin konusmuyorum onda basarilisindir o farkli bir durum.
Bunu değiştirmek istiyorum artık işte.

Çünkü kk da herkes ona öyle söylüyor sanarsın libido babasızlikla alakalı birsey veya saçma sapan ilişkiler yumağı. Madem öyle kk da o kadar babası kendisine prenses gibi davranmiş ama gitmiş hiç olmadık insanlar evlenmiş dayak yemiş ve hala o insanla hayatinı sürdürenler var karakteri davranısları anne baba iliskilerine dayatmak cok saçma 3 kardeşiz hic birimiz birbimize benzemiyoruz
benim hatam demek zor geliyor o yüzde onun (babanın) hatası demeyi tercih ediyor ama aslında oda biliyor gerçeği

Merhaba herkese sanırım açtığım en kısa ve öz konu olacak.

Babam yurtdışında yaşıyor; ikinci eşi ve çocuğu ile birlikte.
Dün, önümüzdeki hafta sonu bulunduğum şehire geleceklerini söyledi. Arti bir bilgi vereyim; fanatik bir taraftar. Bulunduğum şehirde gelecekleri vakit tuttuğu takımın maçı var.
En son geldiği vakitte de tuttuğu takımın maçı vardı. Açıkçası 'takımımın maçı var gidip izleyeyim, gitmişken Mer'i görmeyi de aradan çıkarayım' diye düşünüyormuş gibi geliyor.
Çünkü başka hiçbir özel günümde doğum günüdür, mezuniyettir, ameliyattır gelmedi.

Ayrıca hep yanında eşi ve çocuğuyla geliyor. Peki onları tek bırakmak istemiyor olabilir. Ama en azından başbaşa yemeğe çıkıp, kahve içmeye gidebiliriz. Zaten aylarca görüşemiyoruz. Baba-kız takılmak istiyor olabilirim. Bunları düşünmesini beklerdim, bekliyorum.

Dünden beri bunlari düşünüp aşırı üzüldüm. Sizce kendimi üzmek için yer mi arıyorum alınganlık yapıp? Yoksa düşüncelerim de haklı miyim?
Talep etmekten çekiniyorsunuz, kırgınlığınızı göstemekten çekiniyorsunuz. Büyük ihtimalle bunları talep ederseniz zaten az olan görüşmenizi tamammen keseceğini düşünüyorsunuz. Siz böyle düşünüyor daha doğrusu hissediyorsanuz da haklısınızdır.
Koşullu sevgiyle kendinizi oyalamamanız gerektiğini düşünüuorum. Korkmadan hissettiklerinizi söyleyin ve bir şeyleri değiştirmesini talep edin. Sizr ne kadar değer veriyorsa ona göre çabalar. Çabalamıyorsa siz de ona otellik yapmayı bırakın. Ailesini bir otele yerleştirsin beyefendi.

AbsolutPromise AbsolutPromise C ceycey0406

Evet, babanızın annenizi aldattığı kadının hamile kalması; sonra onların nikahına gitmek zorunda kalmış olmanız, kardeşiniz olduğunu mahkeme cebinden öğrenmiş olmanız, hiçbir özel gününüzde vs babanızın yanınızda olmaması SORUN değil öyle mi?
Hadi Absolut denen üye neyse ceycey muhtemelen cocugun falan var; aynı şeyleri çocuğun yaşasa hiçbir travması olmaz-hayatına öylece devam eder yani?
Annem babamı en yakın arkadaşı için terk etmiş, bizi de anneanneme bırakmış. Lisede de çok güzelim diye hep zorbalığa uğradım, herkes beni kıskandığı için hiç arkadaşım olmadı. Güneşe alerjim var diye dışarı pek çıkamıyordum, o yüzden spor faaliyetlerine de katılamadım. Her şeyden eksik kaldım. Ben de burada işsiz işsiz takılıyorum. Başkalarının küçük hayatlarını okumak hoşuma gidiyor. Ama hepsinin sebebi travmalarım başka bir şey değil. Travmam var napabilirim, hayat beni böyle yapmış. Ben üstüne ne bir şey koyabilirim ne de kendimi değiştirebilirim. Anca bunun sempatisini kazanmak için uğraşırıp dururum o kadar. O da olsundu dimiii

Gittiğim psikolog iyi bir üniversitede hocaydı. Bu yüzden aşırı büyük beklentilerle gitmiştim.
Borderline miyim sizce diye sordum. Danışanlarıma tanılarımı söylemiyorum kendilerini etiketlemesinler diye demisti. Bana çok saçma gelmisti.
Ben çıkar çıkmaz başka danışan giriyordu arada bir es olmadan bu da bana itici gelen bir unsur olmustu. Hangi ara benim anlattıklarımdan kafayı toparlayacak da yeni gelene odaklanacak?

Ve 1 saat doldu mu tak diye seans bitiyordu hiç bi 5-10 dk esneme yapmıyordu. Buna rağmen son gidişimde 5 dakika geç seans başlamasına rağmen sanki o 5 dakika da seans yapmışız gibi normal vakitte bitirmişti ve midem bulandı bu davranıştan bir daha da gitmedim.

Zaten bir faydasını da görmemiştim.
Danisanlara tanı işlerine yaramayacaksa söylenmez ki zaten tanı işi biraz psikiyatirlarin işi. Taninizi öğrenmek size ne kazandiracakti, terapide sürede esneme yapılmaz , ona göre zaten terapist ayarlar kendisini. Bir işe yaramadi mi yoksa kactiniz mi ? Çok merak ettim terapistiniz kimdi

Babanızın maç zamanı aklına geliyorsanız. Siz de bir ihtiyacınız olduğunda evlatlık yapın. Çok mana yüklemeyin yani. Ana babası başında olup onların sorumsuzluğu yüzünden duygusal boşluğun alasını yaşayan insanlar var. Bu boşluğu neyle dolduracağınız sizin elinizde. Terapi şansınız varsa mutlaka alın. Boş ilişkiler sizi yıpratır tahammülünüz biter zamanla mutsuz bir insana dönersiniz.

ara sayfalardaki yorumları okudum.
siz bu üyeye mesela taksici için falan bu adam sana göre değil diyorsunuz ama bence tam da kendisine göre birisi. insan kendine neyi layık görüyorsa o arkadaşlar, kimse kusura bakmasın. sorun zaten bu "layık görme" kısmında. neden kötüleri layık görüyor mesela? belli bir yaşa gelip yetişkin olmuş insan artık her yaptığı şeyin sorumluluğunu almalı. hepimiz yanlış kararlar verip yanlış insanlarla birlikte olabiliriz zaman zaman. ama bu bir olur iki olur seninki gibi çok sayıda olmaz. düzgün sanırsın kötü çıkar, yolları ayırırsın biter gider. ara sayfada bir üyeye şey yazmışsın, şu an istesem taş gibi adamlarla date ayarlarım, güzelim, işim gücüm var vs. bunu yazman bile özgüvensiz bence çünkü ülkemizdeki kadınların yüzde 80-90'ı eli yüzü düzgün, güzel kadınlar zaten. bu kimseyi farklı kılmıyor. güzellikten yürüyerek kendini ispatlama çabasına girmen biraz ezik duruyor. bu akşam zaten giyinip süslenen, tek başına alkollü malkollü bir mekana gidip beğendiği adamlarla göz göze gelen bir kadın isterse o gece o adamın yatağına girer, bir erkeğin yatağına girmek dünyanın en kolay şeyi zaten. seks bağımlısı olduğun için en basit haliyle örnek veriyorum, farklı örnekler de verilebilir. bi özelliğinin olmasına gerek yok. bu da özgüven veren bişey değil. övünülecek bişey değil. kendini ispatlamak için bu tarz cümleler kurmanı doğru bulmam. artık hayatının ve yaptıklarının sorumluluğunu kendi üzerine al. yanlış tiplerle de birlikteysen evet ben bunu yaptım, benim kararım, ben istedim dersin. seks bağımlısı olmayı baba sevgisine bağlama, saçma. artık senin kendine yaptıklarından buradaki üyeler de rahatsız olmaya başladı başkası adına üzülür oldular, çünkü hiçbir kadın hak etmez, güzellik çirkinlik değil mesele. hiçbir insan hak etmez. kendime saygım yok davranışlarından uzak durmak lazım. sorunlarını terapist ile daha doğru ve daha hızlı biçimde çözersin. kendi başına çözmen çok zor. maddi sorunların da yok, git sağlam bir uzmana, terapiyse terapi, ilaçsa ilaç ne gerekiyorsa yaptır. miden ağrıyınca operasyon geçirirsin, dişin çürüdüyse çektirirsin, alerji olsan ilaç kullanırsın peki psikoloji için neden bunu yapmıyorsun? en kısa zamanda terapi almalısın.

Travmalarını küçümsemiyorum ama eğer yanlış ilişkiler kurduğunun farkındaysan, bunun sebebini çözebilecek olgunluğa eriştiysen üstesinden gelebilmesin. Acı da çeksen terk etmek vazgeçmek hayır demek senin elinde. 17 li yaşlarda olsan bunu beceremeyebilirdin, o zaman zaten hata olduğunun ayrımını da yapamazdın. Baban iyi Bi baba değil ama bazı babalara göre en azından zarar vermemiş. Şiddetle yoklukla istismarla sınananlar var. Böyle düşünüp teselli et kendini. Emin ol şuradaki kadınlar kocasından ayrılsa en az yarısının babalığı aynı bu olur. Bence buna benim eşim de dahil. Evliyken ne babalık yapıyorlar ki. Sözde seviyorlar işte. Babalar la annelerin sevgisi bir değil. Babalar alır ceketini çıkar kendi hayatını kurar. Anne ilk velayet peşine düşer, hatta bazen kendi başına bakacak gücü yoksa istemediği bir evliliğe katlanır. Yani bence çok gözünde büyütme. Erkeklerden çok sevgi bekleme onlar sevmeyi falan bilmiyor.

ara sayfalardaki yorumları okudum.
siz bu üyeye mesela taksici için falan bu adam sana göre değil diyorsunuz ama bence tam da kendisine göre birisi. insan kendine neyi layık görüyorsa o arkadaşlar, kimse kusura bakmasın. sorun zaten bu "layık görme" kısmında. neden kötüleri layık görüyor mesela? belli bir yaşa gelip yetişkin olmuş insan artık her yaptığı şeyin sorumluluğunu almalı. hepimiz yanlış kararlar verip yanlış insanlarla birlikte olabiliriz zaman zaman. ama bu bir olur iki olur seninki gibi çok sayıda olmaz. düzgün sanırsın kötü çıkar, yolları ayırırsın biter gider. ara sayfada bir üyeye şey yazmışsın, şu an istesem taş gibi adamlarla date ayarlarım, güzelim, işim gücüm var vs. bunu yazman bile özgüvensiz bence çünkü ülkemizdeki kadınların yüzde 80-90'ı eli yüzü düzgün, güzel kadınlar zaten. bu kimseyi farklı kılmıyor. güzellikten yürüyerek kendini ispatlama çabasına girmen biraz ezik duruyor. bu akşam zaten giyinip süslenen, tek başına alkollü malkollü bir mekana gidip beğendiği adamlarla göz göze gelen bir kadın isterse o gece o adamın yatağına girer, bir erkeğin yatağına girmek dünyanın en kolay şeyi zaten. seks bağımlısı olduğun için en basit haliyle örnek veriyorum, farklı örnekler de verilebilir. bi özelliğinin olmasına gerek yok. bu da özgüven veren bişey değil. övünülecek bişey değil. kendini ispatlamak için bu tarz cümleler kurmanı doğru bulmam. artık hayatının ve yaptıklarının sorumluluğunu kendi üzerine al. yanlış tiplerle de birlikteysen evet ben bunu yaptım, benim kararım, ben istedim dersin. seks bağımlısı olmayı baba sevgisine bağlama, saçma. artık senin kendine yaptıklarından buradaki üyeler de rahatsız olmaya başladı başkası adına üzülür oldular, çünkü hiçbir kadın hak etmez, güzellik çirkinlik değil mesele. hiçbir insan hak etmez. kendime saygım yok davranışlarından uzak durmak lazım. sorunlarını terapist ile daha doğru ve daha hızlı biçimde çözersin. kendi başına çözmen çok zor. maddi sorunların da yok, git sağlam bir uzmana, terapiyse terapi, ilaçsa ilaç ne gerekiyorsa yaptır. miden ağrıyınca operasyon geçirirsin, dişin çürüdüyse çektirirsin, alerji olsan ilaç kullanırsın peki psikoloji için neden bunu yapmıyorsun? en kısa zamanda terapi almalısın.
yazdıklarının hepsine katılıyorummm.

X