• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sadece lekelerim vardı şimdi ceviz büyüklüğünde sivilcelerim var! buyrun topiğime

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yağda kızaran sebzeleri tüketme birde istersen kızarmış patates patlıcan vb... ablamda bi ara fenmaydı yüzü ona doktoru kızartmaları kuruyemişleri fast food ürünlerini abur cuburu yasaklamıştı ilaç vermemişti sebamed sabun falan kullanıyordu onun yanında bunları yemedi düzeldi bende ondan biliyorum ne zaman yağlı yiyecekler kuruyemişler yesem anında günün akşamında çıkıyolar:(

Kızlarr ben 21 yaşındayım ve ara sıra yüzümde tek tek sivilceler çıkıyor, çıktığı günün gecesi hemen pirinç unu ve suyla hazırladığım macun kıvamındaki karışımı sivilceme sürüp yatıyorum, sabah uyandığımda yıkıyorum ve kurutuyor... ayrıca bu yöntemi günlük temizliğinizde de kullanabilirsiniz.

Kızlarr ben 21 yaşındayım ve ara sıra yüzümde tek tek sivilceler çıkıyor, çıktığı günün gecesi hemen pirinç unu ve suyla hazırladığım macun kıvamındaki karışımı sivilceme sürüp yatıyorum, sabah uyandığımda yıkıyorum ve kurutuyor... ayrıca bu yöntemi günlük temizliğinizde de kullanabilirsiniz.

tatlım lekelerde etkilimi acaba?

merhaba kızlar. başlıkta okuduğunuz gibi lekelerim için uğraşırken ceviz büyüklüğünde çıkan sivilcelerde işin içine girdi.. size yaptığım herşeyi kullandığım her ürünü tek tek anlatıcam. sivilcesiz sağlıklı günler diliyor ve başlıyorum.
herşey 13 yaşında başladı (şuan 19um):1:
bütün arkadaşlarım hergün yüzünü sabunla yıkadıklarını söylüyorlardı alala dedim dur bakıyım falan derken..
sıvı sabunla yıkadım.. evet.. SIVI SABUN! çocuk aklı işte..
o günden beri sivilcelerle uğraşıyorum kızlar...
ah cnm ah ben 12 yaşımdan beri uğraşıyorum sivilcelerimle şuan 24 yaşındayım ama bir gram düzelme yok üzerine izde eklendi aspirinli maske limonlu maske gülsuyu kil maskesi pudra çilek bütün maskeleri denedim aama enbaşta ıyı gelsede sonradan bozuluyor gerı bırakmak zorunda kaldım bu dedıklerımı kükürtlü sabun aldım başta iyi geldi ama sonradan gene bozdu onuda bıraktım 2 yıl yumurta cipsi çekirdek yemedim gene gitmedi sonra dedim böle olmayacak enisi boşvermek dersler falan filan bişilerle uğraştım boşverdım aynaya bile bakmadım ama şimdi gel görünki 2.üniv başlamamla birlikte cildim arapsaçına döndü napıcam bilemiyorum bi ara pembe maske modaydı alıp kullasammı diyorum bilemedim:(

ah cnm ah ben 12 yaşımdan beri uğraşıyorum sivilcelerimle şuan 24 yaşındayım ama bir gram düzelme yok üzerine izde eklendi aspirinli maske limonlu maske gülsuyu kil maskesi pudra çilek bütün maskeleri denedim aama enbaşta ıyı gelsede sonradan bozuluyor gerı bırakmak zorunda kaldım bu dedıklerımı kükürtlü sabun aldım başta iyi geldi ama sonradan gene bozdu onuda bıraktım 2 yıl yumurta cipsi çekirdek yemedim gene gitmedi sonra dedim böle olmayacak enisi boşvermek dersler falan filan bişilerle uğraştım boşverdım aynaya bile bakmadım ama şimdi gel görünki 2.üniv başlamamla birlikte cildim arapsaçına döndü napıcam bilemiyorum bi ara pembe maske modaydı alıp kullasammı diyorum bilemedim:(

mühürlü kaderiimm :'((((
sivilce-leke arasında mekik dokuyorum :(
innova'nın bir maskesi varmış bulursam alıcam.... pembe maskeyi teyzem kullandı hiç bi işe yaramadı :(

sağolcnm dikkat et:)

tatlım maskeyi yaptım ama bi terslik var yani ya ben maskeyi temizleyemedim ya da etkisi bembeyaz ve gözeneksiz bir cilt :O
yüzüm ay gibi ve yumuşak :S hala iyi temizleyemediğimi düşünüyorum :O
eğer 1 kullanımda böyle oluyosa ... bence bi denemelisin tatlım ben 4,5taleye aldım

tatlım maskeyi yaptım ama bi terslik var yani ya ben maskeyi temizleyemedim ya da etkisi bembeyaz ve gözeneksiz bir cilt :O
yüzüm ay gibi ve yumuşak :S hala iyi temizleyemediğimi düşünüyorum :O
eğer 1 kullanımda böyle oluyosa ... bence bi denemelisin tatlım ben 4,5taleye aldım

o aldığın ilacın maskenin resmini buraya aktarma şansın varmı cnm bakıp alayım eczanede bulabilirmiyim onu sence 3 gün kullan bakalım sonuc ne olcak bende ozamana kadar araştırıırm:) innova'nın bir maskesini alıp kullanıcam diyordun onumu kullandın cnm

Son düzenleme:
o aldığın ilacın maskenin resmini buraya aktarma şansın varmı cnm bakıp alayım eczanede bulabilirmiyim onu sence 3 gün kullan bakalım sonuc ne olcak bende ozamana kadar araştırıırm:) innova'nın bir maskesini alıp kullanıcam diyordun onumu kullandın cnm

innova beautenova mask diye geçio canım bnmki tek kullanımlıktı :) laktik asiti eczaneden almayı düşünüyorum

Valla kizlar bi sac dokulmesinin bide bu sivilcelerin soole adamakilli bi cozumu yok heralde ne napsan yine dokuluo o saclar yine cikio o sivilceler genetikde olabilir benimde kendimi bildim bileli gitmez cenemdeki sivilceler hatta bikere nisanliyken esime '' of ya cenemde kocaman sivilce cikti die mizmizlaniodum oda senin ordaki sivilce hic gitmediki zaten ciksin,, yillardir hep orda duruo dio :-D :-D ama tabi senin cilt baya ariza galiba allah sifa versin vee hepimize...

merhaba kızlar. başlıkta okuduğunuz gibi lekelerim için uğraşırken ceviz büyüklüğünde çıkan sivilcelerde işin içine girdi.. size yaptığım herşeyi kullandığım her ürünü tek tek anlatıcam. sivilcesiz sağlıklı günler diliyor ve başlıyorum.
herşey 13 yaşında başladı (şuan 19um):1:
bütün arkadaşlarım hergün yüzünü sabunla yıkadıklarını söylüyorlardı alala dedim dur bakıyım falan derken..
sıvı sabunla yıkadım.. evet.. SIVI SABUN! çocuk aklı işte..
o günden beri sivilcelerle uğraşıyorum kızlar...

canım ya niğdenin kitreli diye bir kasabası var; orda roma döneminden kalma KÜKÜRT adında termal bir havuz var, hani tesis felan yok. halk oraya günübirlik gidiyor. neyse konuya geliyim, bu su insanın sırtındaki tüm sivilceleri ve sivilce izlerini hep geçiriyor, ve bembeyaz yapıyor adamı. hani ben bir kez girdim. bir kaç gün kalıp sürekli girmek gibi şansım olsaydı, daha da farklı olurdu herhalde. suyun adı kükürt, adı gibi galiba kükürt oranı fazla olduğu için su, sivilceleri felan hemen geçiriyo, bir aydınlıkta veriyo. uzun süre kalınırsa çillere felan da etkili olurmuş. biz kim giderse oraya bir şişeye su doldurup getirmelerini rica ederiz hep. ama suya girmekle bir olmuyor tabii. linki şu bir bakın.
http://www.haber51.com/1804_KITRELI-KASABASI-SIFALI-SU-ILGI-BULUYOR.html

Son düzenleme:
valla okudum yaşadığım sivilce problemleri aklıma geldi ama bence rocctane kullanmak için yaşın erkenmiş bana göre o ergenlik dönemi bittikten sonra rocc. kullanılmalı birde yüzünü kesinlikle her gün sabah akşam yıkamalısın yağlanmayı ve siyah nokta oluşumunu engellemelisin şimdi.. bende çok sivilce problemi çektim senin kadar olmasada baya psikolojimi bozdular yani idrar iyigeliyor dediler onu bile sürdüm yüzüme :52: sonra 21 yaşında 2009 yılında rocc.. kullandım yaklaşık 5 ay bir ay daha kullansayıdm sanrım lekelerimde giderdi doktor 5 ayda kesti.cildim güzelleşti pürüssüzleşti her gören çok beğeniyor felan takii 2012 yazına kadar tabi ben bu arada korkudan cildime hiç bişey süremiyorum aman yağlanır bozulur diye.. sor eczaneye gittim oradaki bayana durumu anlattım mesela laroche posay diye bir marka var rocc tedavisine özel nemlendirici krem üretmiş hiiçç haberimiz yok doktor yönlendirmiyorki.. neyse cilt yenileyici bioderma serum , la roche posayın termal yüz soyucu gözenek sıkılaştırıcı tonik , la roche posayın effecakalar k serisini aldım ama affecaklar duo sivilceler içinmiş k ise siyah nokta için 2 aydır düzenli kullanıyorum vee cildim biraz kendine geldi lekeler açıldı .. cildimde yanık var diosun kesinlikle dermakozmetik ürünlere yönel kozmetiklerden uzak dur e bence yanık içinde nemlendirme kullanmalıısn ve doktorunu değiştir hepimize bebek poposu ciltlerrrrr:34:

Back
X