- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
tatlım ben onların hiç birini yemiyorum
sadece fast food tarzı şeyler fazla oluyo

sadece fast food tarzı şeyler fazla oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr ben 21 yaşındayım ve ara sıra yüzümde tek tek sivilceler çıkıyor, çıktığı günün gecesi hemen pirinç unu ve suyla hazırladığım macun kıvamındaki karışımı sivilceme sürüp yatıyorum, sabah uyandığımda yıkıyorum ve kurutuyor... ayrıca bu yöntemi günlük temizliğinizde de kullanabilirsiniz.
pirinç lekelere de iyi gelir zaten, özellikle de pirinç suyu... ayrıca daha aydınlık da beyaz bir ten isteyenler için.. eğer sivilce sorununuz varsa pirinç unuyla maske yapın kendinize.tatlım lekelerde etkilimi acaba?
ah cnm ah ben 12 yaşımdan beri uğraşıyorum sivilcelerimle şuan 24 yaşındayım ama bir gram düzelme yok üzerine izde eklendi aspirinli maske limonlu maske gülsuyu kil maskesi pudra çilek bütün maskeleri denedim aama enbaşta ıyı gelsede sonradan bozuluyor gerı bırakmak zorunda kaldım bu dedıklerımı kükürtlü sabun aldım başta iyi geldi ama sonradan gene bozdu onuda bıraktım 2 yıl yumurta cipsi çekirdek yemedim gene gitmedi sonra dedim böle olmayacak enisi boşvermek dersler falan filan bişilerle uğraştım boşverdım aynaya bile bakmadım ama şimdi gel görünki 2.üniv başlamamla birlikte cildim arapsaçına döndü napıcam bilemiyorum bi ara pembe maske modaydı alıp kullasammı diyorum bilemedimmerhaba kızlar. başlıkta okuduğunuz gibi lekelerim için uğraşırken ceviz büyüklüğünde çıkan sivilcelerde işin içine girdi.. size yaptığım herşeyi kullandığım her ürünü tek tek anlatıcam. sivilcesiz sağlıklı günler diliyor ve başlıyorum.
herşey 13 yaşında başladı (şuan 19um)
bütün arkadaşlarım hergün yüzünü sabunla yıkadıklarını söylüyorlardı alala dedim dur bakıyım falan derken..
sıvı sabunla yıkadım.. evet.. SIVI SABUN! çocuk aklı işte..
o günden beri sivilcelerle uğraşıyorum kızlar...
ah cnm ah ben 12 yaşımdan beri uğraşıyorum sivilcelerimle şuan 24 yaşındayım ama bir gram düzelme yok üzerine izde eklendi aspirinli maske limonlu maske gülsuyu kil maskesi pudra çilek bütün maskeleri denedim aama enbaşta ıyı gelsede sonradan bozuluyor gerı bırakmak zorunda kaldım bu dedıklerımı kükürtlü sabun aldım başta iyi geldi ama sonradan gene bozdu onuda bıraktım 2 yıl yumurta cipsi çekirdek yemedim gene gitmedi sonra dedim böle olmayacak enisi boşvermek dersler falan filan bişilerle uğraştım boşverdım aynaya bile bakmadım ama şimdi gel görünki 2.üniv başlamamla birlikte cildim arapsaçına döndü napıcam bilemiyorum bi ara pembe maske modaydı alıp kullasammı diyorum bilemedim![]()
innova maskesini kullanırsan beğenirsen banada kullan diye önerirmisin cnm çünkü cil tipimiz yağlı ikimizinde aynıyız:)mühürlü kaderiimm :'((((
sivilce-leke arasında mekik dokuyorum![]()
innova'nın bir maskesi varmış bulursam alıcam.... pembe maskeyi teyzem kullandı hiç bi işe yaramadı![]()
innova maskesini kullanırsan beğenirsen banada kullan diye önerirmisin cnm çünkü cil tipimiz yağlı ikimizinde aynıyız:)
sağolcnm dikkat et:)tabikii :)))
bide laktik asit vs kullanıcam.. cildim çok hassas umarım ters etki yapmaz
sağolcnm dikkat et:)
tatlım maskeyi yaptım ama bi terslik var yani ya ben maskeyi temizleyemedim ya da etkisi bembeyaz ve gözeneksiz bir cilt :O
yüzüm ay gibi ve yumuşak :S hala iyi temizleyemediğimi düşünüyorum :O
eğer 1 kullanımda böyle oluyosa ... bence bi denemelisin tatlım ben 4,5taleye aldım
o aldığın ilacın maskenin resmini buraya aktarma şansın varmı cnm bakıp alayım eczanede bulabilirmiyim onu sence 3 gün kullan bakalım sonuc ne olcak bende ozamana kadar araştırıırm:) innova'nın bir maskesini alıp kullanıcam diyordun onumu kullandın cnm
merhaba kızlar. başlıkta okuduğunuz gibi lekelerim için uğraşırken ceviz büyüklüğünde çıkan sivilcelerde işin içine girdi.. size yaptığım herşeyi kullandığım her ürünü tek tek anlatıcam. sivilcesiz sağlıklı günler diliyor ve başlıyorum.
herşey 13 yaşında başladı (şuan 19um)
bütün arkadaşlarım hergün yüzünü sabunla yıkadıklarını söylüyorlardı alala dedim dur bakıyım falan derken..
sıvı sabunla yıkadım.. evet.. SIVI SABUN! çocuk aklı işte..
o günden beri sivilcelerle uğraşıyorum kızlar...