Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..Baksana saga sola zarar veriyorlar ! insanlari bicakliyorlar birde ustune ustluk tehdit ediyorlar ! kimsede ihbar etmiyo onlari hayatlarini yasiyorlar ! nerede adalet ! diyorum anca ben durdurabilirim onlari ! herkesle bas ettiler ama beni kandiramadilar !
sagol cnm birde cocuk peydahlamis bosanma davasi surerken cocuk onunmu degilmi bilemiyorum nufusa kaydetmis avukatim farketmemis bile cocugun gelecegine yazik vallahi ! peki o karsidaki bayana ne demeli hicmi aklin fikrin yok senin ! ne insanlar varmista haberim yokmus ! aslinda eski esim belasini coktan bulmus ama adama psikopat bu hayat ona normal geliyo !Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..
Bu haberi size getiren bilinçli olarak getirmiş olabilir. Tamamen bir uydurma dahi olabilir. Gözünüzü korkutmak amaçlı özellikle size iletilmiş olabilir.
Bu ihtimaller aklıma geliyor.
Merhaba arkadaslar,
Kisa ozetlicem su an bosanma asamasindayim ve nafaka tazminat davalarim halen temyizde. Eski esim tam kusurlu gozuktu.
Gecen gun konu acmistim eski kayinpederle ilgili hani bana mesaj atmisti vs beni ara diyerekten bende aradim salak gibi.. bana nafaka ve tazminattan vazgec dedi, oglum hapishaneye girecek dedi, odeyemez bu parayi dedi. Bana bir suru beddua etti telefonda soylemedigini birakmadi, bende sakin bir dille davamdan asla vazgecmem dedim bunu bilin yeterli dedim.
Bu igrenc insanlarla ilgili duyduklarim artik beni yeterince korkutmaya ve endiselenmeye baslatti. Eski kp ve eski esim bundan kisa sure once, sabahin 5'sinde birinin kapisina dayanip cocuga bicakla satirla saldiriyorlar ve eski esim cocugu bicakliyor. Cocuk sikayetci oluyo ve cocugu tehdit ediyorlar sikayetini geri cek yoksa seni oldururuz diyerekten ve cocuk sikayetini geri alip evini terkediyo ve baska bir yere yerlesiyo. Bunuda o sehirde bulunan bir arkadasim anlatti bana, onun esinin tanidigiymis bu bicaklanan cocuk. Ve bana davani geri cek dedi, sanada zarar verebilirler dedi.
Simdi gercekten endiselenmeye basladim. Aileme zarar verirler diye odum kopuyor. Avukatim hapis cezasi talep edecek cok yakinda. Oglu hapishaneye girerse bu nafakadan dolayi ve bunlar ofkelenirse hersey beklenir. Dusuncelerinizi almak istedim lutfen bana tavsiyelerde bulunun. O cocuga saldiran yarin bir gun bizede saldirir. offfffff ne yapacigimi bilmiyorum bazilari sakin vazgecme cok mucadele verdin diyorlar, bazilari ise vazgec bunlarin sagi solu belli olmaz diyor cunku tehlikeli insanlar diyo !!
Aynn cnm eski esim bicaklamis ! ki herkesle sorunu vardi ben ordayken sokaga tek basina cikamazdi surekli arkasina arkadaslirini takardi ! bende suphelenmistim ztn !Eski konularınızdan birinde "eşim çok pasif çok saf" yazmışsınız.bu adam mı bıçaklamış? Bence sizi korkutmuşlar..
Cnm inanki bende calismak isterim ama meslegime gore is bulamiyorum ! yakinda cikacaktir nafaka icin hapis cezasi muhtemelen ! egerki ben bir sekilde durdurmazsam bunlari bunlar baslarinada zarar verir veriyorda zaten bunada vicdanim el vermez ! bilemiyorum iki derede bir arada kaldim ! hayirlisi bakalimÇocuğunda yok madem onlardan gelecek iki kuruşa tenezzül etme. Bence onlardan biran önce sorunsuz kurtulup yeni bir hayat kur ve onlardan kurtulduğuna şükret.
Adam adam olsa zaten ayrılmazdınız, nafakayıda hapse girmemek için bir ay verir 5 ay vermez onunlamı uğraşacaksın.
Çalış kendi ayakların üzerinde dur daha kârlı olursun.
Kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz o yüzden bırak hakkının karşılığını Rabbim versin.
ah csnim sasirdim ve uzuldum.. bilmiyordum o asamada oldugunuzu.. Allah kolaylik versin.. cocuk var miydi?Merhaba arkadaslar,
Kisa ozetlicem su an bosanma asamasindayim ve nafaka tazminat davalarim halen temyizde. Eski esim tam kusurlu gozuktu.
Gecen gun konu acmistim eski kayinpederle ilgili hani bana mesaj atmisti vs beni ara diyerekten bende aradim salak gibi.. bana nafaka ve tazminattan vazgec dedi, oglum hapishaneye girecek dedi, odeyemez bu parayi dedi. Bana bir suru beddua etti telefonda soylemedigini birakmadi, bende sakin bir dille davamdan asla vazgecmem dedim bunu bilin yeterli dedim.
Bu igrenc insanlarla ilgili duyduklarim artik beni yeterince korkutmaya ve endiselenmeye baslatti. Eski kp ve eski esim bundan kisa sure once, sabahin 5'sinde birinin kapisina dayanip cocuga bicakla satirla saldiriyorlar ve eski esim cocugu bicakliyor. Cocuk sikayetci oluyo ve cocugu tehdit ediyorlar sikayetini geri cek yoksa seni oldururuz diyerekten ve cocuk sikayetini geri alip evini terkediyo ve baska bir yere yerlesiyo. Bunuda o sehirde bulunan bir arkadasim anlatti bana, onun esinin tanidigiymis bu bicaklanan cocuk. Ve bana davani geri cek dedi, sanada zarar verebilirler dedi.
Simdi gercekten endiselenmeye basladim. Aileme zarar verirler diye odum kopuyor. Avukatim hapis cezasi talep edecek cok yakinda. Oglu hapishaneye girerse bu nafakadan dolayi ve bunlar ofkelenirse hersey beklenir. Dusuncelerinizi almak istedim lutfen bana tavsiyelerde bulunun. O cocuga saldiran yarin bir gun bizede saldirir. offfffff ne yapacigimi bilmiyorum bazilari sakin vazgecme cok mucadele verdin diyorlar, bazilari ise vazgec bunlarin sagi solu belli olmaz diyor cunku tehlikeli insanlar diyo !!
Bu haberi size getiren bilinçli olarak getirmiş olabilir. Tamamen bir uydurma dahi olabilir. Gözünüzü korkutmak amaçlı özellikle size iletilmiş olabilir.
Bu ihtimaller aklıma geliyor.
Yok Allah'atn cocuk yokta kendisi peydahlamis bir tane ! avukatim bir yil sonra farketti oda tesadufen nufus kayit orneklerine bakinca ! cocuk kendisindenmi degilmi onu bile bilemiyoruz ! tencere yuvarlanms kapagini bulmus !ah csnim sasirdim ve uzuldum.. bilmiyordum o asamada oldugunuzu.. Allah kolaylik versin.. cocuk var miydi?
tazminat alirsin aslinda epey.. bir de zamaninda takilan miktari.. ailen ne diyor? ailenden cekinmez mi?Yok Allah'atn cocuk yokta kendisi peydahlamis bir tane ! avukatim bir yil sonra farketti oda tesadufen nufus kayit orneklerine bakinca ! cocuk kendisindenmi degilmi onu bile bilemiyoruz ! tencere yuvarlanms kapagini bulmus !
Ailem ne maddi nede manevi destek oldu bu surecte ! benim ise sadece manevi destek istemistim ! sadece eve geri dondum ama destek yok ! bosanma bittimi bitmedimi neler olduda diyen yok ! ailemle aramda sorun yok fakat herseyi tek basima hallettim duse kalka ! onlar benim hic bir sorunumun olmadigini dusunuyor ! son olaylardan babasiyla konustugumdan haberleri bile yok ! soylememde cunku annem zaten panik atak hastasi birde cok vesveseli surekli negatif dusunen bir insan ! soylememem en iyisi ! sadece Allah'a guveniyorum ! Allah onlari islah etsin diyorum ! tazminati kazandim nafakayida lakin yeni yasa cikmis sadakat yukumluguyle ilgili artik bosanma kesinlesmeden bile bireylerin sevgililerine filan tazminat acamazmissin ! yani ortalik fena karisti aldatmalar cogalacak ! bu yasada benim son durusmamdan son karar verirdikten sonra cikmis ! aslinda bu durumda yeni yasa benim davami kapsamiyor ! avukatimada neden farketmediniz dedigimde onun cocugu sizi neden ilgilendiriyorki dedi ! bende dedimki ama bu yeni yasa benim davadan sonra cikmis dedim ! adam gitmis cocuk peydahlamis sagda solda dedim bu nasil olur dedim ! artik yeni yasa cikti diyor ! hem o cocuk durusmadan sonra olmus diyor halbuki son durusmamdan once kaydedilmis !tazminat alirsin aslinda epey.. bir de zamaninda takilan miktari.. ailen ne diyor? ailenden cekinmez mi?
Psikolojik siddet vardi ailesi ve kendi tarafindan ! ayrica fizikselde yavastan baslamisti tokat gibi cantayi kafama firlatmalar gibi, beni suruklemeler gibi !Bence vaz geçmeyin. Tekrar koruma talebinde bulunun. Evliliginizde size şiddet uyguluyor muydu?
baska bi avukatla gorussen?Ailem ne maddi nede manevi destek oldu bu surecte ! benim ise sadece manevi destek istemistim ! sadece eve geri dondum ama destek yok ! bosanma bittimi bitmedimi neler olduda diyen yok ! ailemle aramda sorun yok fakat herseyi tek basima hallettim duse kalka ! onlar benim hic bir sorunumun olmadigini dusunuyor ! son olaylardan babasiyla konustugumdan haberleri bile yok ! soylememde cunku annem zaten panik atak hastasi birde cok vesveseli surekli negatif dusunen bir insan ! soylememem en iyisi ! sadece Allah'a guveniyorum ! Allah onlari islah etsin diyorum ! tazminati kazandim nafakayida lakin yeni yasa cikmis sadakat yukumluguyle ilgili artik bosanma kesinlesmeden bile bireylerin sevgililerine filan tazminat acamazmissin ! yani ortalik fena karisti aldatmalar cogalacak ! bu yasada benim son durusmamdan son karar verirdikten sonra cikmis ! aslinda bu durumda yeni yasa benim davami kapsamiyor ! avukatimada neden farketmediniz dedigimde onun cocugu sizi neden ilgilendiriyorki dedi ! bende dedimki ama bu yeni yasa benim davadan sonra cikmis dedim ! adam gitmis cocuk peydahlamis sagda solda dedim bu nasil olur dedim ! artik yeni yasa cikti diyor ! hem o cocuk durusmadan sonra olmus diyor halbuki son durusmamdan once kaydedilmis !
Psikolojik siddet vardi ailesi ve kendi tarafindan ! ayrica fizikselde yavastan baslamisti tokat gibi cantayi kafama firlatmalar gibi, beni suruklemeler gibi ! ama delil yoktu elimde hakim bunlari belkide hic kayde bile almistir koruma kararimi kaldirdiysa demekki bunuda goz ardi etmisler bir nevi
Baska avukatlada gorustum oda daha kotu cevaplar verdi bana ! o cocuk sizi ilgilendirmez dedi vs dedi sacma sapan bir avukat cikti oda ! diger kadina zaten dava acmicam ama yeni yasa davami kapsamadigi icin ve eski esim sagda solda iliski yasayip cocuk kaydettirmesi ayrica avukatimin bu farketmemesi kafami allak bullak etti ! tazminatta kazandim nafakada ama iste belali insanlar bunlar !baska bi avukatla gorussen?
bence haklarindan vazgecme.. gerekirse git tekrar sikayet et, pesini birakma isin.. nafakayi bilmem de tazminat maddi manevi yipranma payi olarak aliniyor, diger kadina dava acman sart degil.. esine acarsin seni evlilik suresince yiprattigi icin