Sakın vazgeçmeyin. Gerekirse aldığınız tazminatla ailenizle birlikte bilmedikleri bir adrese taşınırsınız. Hem suçlu hem güçlü diye buna diyorlar herhalde.Merhaba arkadaslar,
Kisa ozetlicem su an bosanma asamasindayim ve nafaka tazminat davalarim halen temyizde. Eski esim tam kusurlu gozuktu.
Gecen gun konu acmistim eski kayinpederle ilgili hani bana mesaj atmisti vs beni ara diyerekten bende aradim salak gibi.. bana nafaka ve tazminattan vazgec dedi, oglum hapishaneye girecek dedi, odeyemez bu parayi dedi. Bana bir suru beddua etti telefonda soylemedigini birakmadi, bende sakin bir dille davamdan asla vazgecmem dedim bunu bilin yeterli dedim.
Bu igrenc insanlarla ilgili duyduklarim artik beni yeterince korkutmaya ve endiselenmeye baslatti. Eski kp ve eski esim bundan kisa sure once, sabahin 5'sinde birinin kapisina dayanip cocuga bicakla satirla saldiriyorlar ve eski esim cocugu bicakliyor. Cocuk sikayetci oluyo ve cocugu tehdit ediyorlar sikayetini geri cek yoksa seni oldururuz diyerekten ve cocuk sikayetini geri alip evini terkediyo ve baska bir yere yerlesiyo. Bunuda o sehirde bulunan bir arkadasim anlatti bana, onun esinin tanidigiymis bu bicaklanan cocuk. Ve bana davani geri cek dedi, sanada zarar verebilirler dedi.
Simdi gercekten endiselenmeye basladim. Aileme zarar verirler diye odum kopuyor. Avukatim hapis cezasi talep edecek cok yakinda. Oglu hapishaneye girerse bu nafakadan dolayi ve bunlar ofkelenirse hersey beklenir. Dusuncelerinizi almak istedim lutfen bana tavsiyelerde bulunun. O cocuga saldiran yarin bir gun bizede saldirir. offfffff ne yapacigimi bilmiyorum bazilari sakin vazgecme cok mucadele verdin diyorlar, bazilari ise vazgec bunlarin sagi solu belli olmaz diyor cunku tehlikeli insanlar diyo !!
Evet cnm ailesi olsun kendisi olsun psikolojik siddet daha coktu, fiziksel siddette mesela tokat gibi beni kapilarda suruklemek gibi son zamanlarda baslamisti !Bence vaz geçmeyin. Tekrar koruma talebinde bulunun. Evliliginizde size şiddet uyguluyor muydu?
Elleri kırılasıcaEvet cnm ailesi olsun kendisi olsun psikolojik siddet daha coktu, fiziksel siddette mesela tokat gibi beni kapilarda suruklemek gibi son zamanlarda baslamisti !
Arkadasimda dedi aynisini magdem oglana saldirmislar bicaklamislar oglani dedi, sen ihbar et onlari dedi cezalarini ceksinler dedi ! yahu bunlar belali insanlar herkesle sorunlari var ! bozuk bir aile kayik tipler anlicaniz ! bende sinirlendim avukatim koruma karari kalkti dediginde nasil kalkar ya nerede hukuk nerede adalet yaElleri kırılasıcabunları mahkeme göz önünde nasıl bulundurmaz yaa,nasıl koruma kararini kaldırır!!!
Bence siz yarın savcılığa tekrar başvuruda bulunun. Kayinpederinizin telefonda tehdit ettiğini,o dövülen kişiyi söyleyin.
Cocugum yok arkadaslar ! ama yaptiklari yanlarina karmi kalsin ! icimde kotu bir his var ! bunlar cidden tehlikeli insanlar ben silahla tehdit edildigimi bilirim ! vazgecmem lakin korkuyorum hemde cokkkkk fazla .. benim anlamadigim hakim koruma kararimi kaldirdi durusmada boyle bisey olamaz yani !
Allah yardımcın olsun kardeş,dikkat et.kendine. aradiklarinda bakma telefonlarına. Bir an önce.kurtulursun inşallah...Arkadasimda dedi aynisini magdem oglana saldirmislar bicaklamislar oglani dedi, sen ihbar et onlari dedi cezalarini ceksinler dedi ! yahu bunlar belali insanlar herkesle sorunlari var ! bozuk bir aile kayik tipler anlicaniz ! bende sinirlendim avukatim koruma karari kalkti dediginde nasil kalkar ya nerede hukuk nerede adalet ya
Cnm hani nafaka odenmedigi zaman icra ceza mahkemesi varya iste ordan hapis cezasi karari cikiyor ! cnm biz evliyken annesi uzerime iftira atti karin bana bagirdi diyerekten, eski esimde psikopat oldugu icin beni silahla tehdit edip bosanma sozlesmesi imzalatti ! bende o gun tam polise gidecekken babasi geldi eve cikamadim bir turlu ve iki ay daha orada kalmak zorunda kaldim ! iki ay sonra tartisma yasadik biz ve annemi aradim annemde sesimden endiselenip polisi aramis haberim bile yok polis eve damladi biz subeye gittik ! eski esimin polis arkadasi ifademi aldi ama sikayetimi almamis polis memuruda bana diyoki ay ne olacakki sanki herkes sorun yasar diyo silah olayini filan hep anlatmistim koruma karari almistim ama hakim kaldirmis bunu ! eski esim Calisiyo ama calismiyo gibi gosteriyo kendisini ! bir ara mafyanin pesine takilip onun kopekligini yapiyordu yapama dedim zarar gorursun dedim anlatamadim ! altinlarimi calip bozdurdular ve kendilerine sahte diploma cikartmak istediler bu tur olaylara karistilar ! ben telefonda konustugumda kayit etti yani bunu biliyorum cunku sesler geliyordu ! bende aleyhime donmesin hersey diye hakaret etmedim ! cok cahil igrenc insanlar !Konuyu pek anlamadım aslında. Niye eski eş için hapis cezası istiyorki avukatiniz?
Sizi silahla kim, ne zaman, ne için tehdit Etti?
Silah sahibi bulundurma, taşıma ruhsatina ne hakla Sahip? Yani işi Nedir?
Niçin savcılığa suç duyurusunda bulunmuyorsunuz?
Onlar sizden korksun, o pislik adamın sizle böyle konuşmasına nasıl izin Veriyorsunuz?
Hemen şimdi arayın senin sulaleni sktiririm, götü burusuk ibne diyerek söze başlayın, gerisi gelir.
Adam size hakaret ediyor siz hala efendiligimi bozmadim diyorsunuz.
Marifet değil bu. Çok lisanli olun. Herkesin anlayacağı lisan başkadır.
Baksana saga sola zarar veriyorlar ! insanlari bicakliyorlar birde ustune ustluk tehdit ediyorlar ! kimsede ihbar etmiyo onlari hayatlarini yasiyorlar ! nerede adalet ! diyorum anca ben durdurabilirim onlari ! herkesle bas ettiler ama beni kandiramadilar !Korunma talebinde bulun..