Sadece korkuyorum, öfkelerinden !

İşin içine yaralama girdiyse ve karşı taraf ilk etapta şikayetçi olduysa bu şikayeti geri çekme şansı yok çünkü konu savcılığa intikal etmiştir ve savcı konuyu reesen takip eder. Konuyu size taşıyan kişi iyi niyetli değil, gözünüzü korkutmaya çalışıyorlar bilginiz olsun.

Davayı geri çekmeyin.

O hakimi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Kendi kızı varsa Allah çıkarır acısını. Ben vazgeçin diyorum, üç kuruş için değmez bu korkulara. Yaşadığınız yeri de değiştirmenizi tavsiye ederim. Avukatınız neden onun için hapis cezası talep etti? Allah sizi bu adamdan ve ailesinden korusun neyse ki çocuğunuz yok.

İşin içine yaralama girdiyse ve karşı taraf ilk etapta şikayetçi olduysa bu şikayeti geri çekme şansı yok çünkü konu savcılığa intikal etmiştir ve savcı konuyu reesen takip eder. Konuyu size taşıyan kişi iyi niyetli değil, gözünüzü korkutmaya çalışıyorlar bilginiz olsun.

Davayı geri çekmeyin.
Hani arkadasim sikayet etmisler dedi yada tamamen oglan sikayet etmeden engellediler.onu bir sekilde.. ztn bana ulasamaz lakin yinede insan endiseleniyor..

Merhaba arkadaslar,

Kisa ozetlicem su an bosanma asamasindayim ve nafaka tazminat davalarim halen temyizde. Eski esim tam kusurlu gozuktu.
Gecen gun konu acmistim eski kayinpederle ilgili hani bana mesaj atmisti vs beni ara diyerekten bende aradim salak gibi.. bana nafaka ve tazminattan vazgec dedi, oglum hapishaneye girecek dedi, odeyemez bu parayi dedi. Bana bir suru beddua etti telefonda soylemedigini birakmadi, bende sakin bir dille davamdan asla vazgecmem dedim bunu bilin yeterli dedim.

Bu igrenc insanlarla ilgili duyduklarim artik beni yeterince korkutmaya ve endiselenmeye baslatti. Eski kp ve eski esim bundan kisa sure once, sabahin 5'sinde birinin kapisina dayanip cocuga bicakla satirla saldiriyorlar ve eski esim cocugu bicakliyor. Cocuk sikayetci oluyo ve cocugu tehdit ediyorlar sikayetini geri cek yoksa seni oldururuz diyerekten ve cocuk sikayetini geri alip evini terkediyo ve baska bir yere yerlesiyo. Bunuda o sehirde bulunan bir arkadasim anlatti bana, onun esinin tanidigiymis bu bicaklanan cocuk. Ve bana davani geri cek dedi, sanada zarar verebilirler dedi.

Simdi gercekten endiselenmeye basladim. Aileme zarar verirler diye odum kopuyor. Avukatim hapis cezasi talep edecek cok yakinda. Oglu hapishaneye girerse bu nafakadan dolayi ve bunlar ofkelenirse hersey beklenir. Dusuncelerinizi almak istedim lutfen bana tavsiyelerde bulunun. O cocuga saldiran yarin bir gun bizede saldirir. offfffff ne yapacigimi bilmiyorum bazilari sakin vazgecme cok mucadele verdin diyorlar, bazilari ise vazgec bunlarin sagi solu belli olmaz diyor cunku tehlikeli insanlar diyo !!
ben de seni korkutup davadan vazgeçirmek için böyle bir olay uydurmuş olabileceklerini düşün ve araştır
ayrıca gerçekse o çocuk şikayetinden vazgeçmeseydi bugün seni tehdit etme gücünü bulamayacaklardı kendilerinde

Bir de ben bu başlığa 'aynılarını yaşamaktan korkuyorum' diye sevgilimin ailesini çok dertmiş gibi yazıyordum dün, gerçekten utandım şu an. Benimki dert miymiş Allah aşkına? Neleri dert ediyoruz dert diye yazıyoruz çok utandım özür dilerim yani şu an hakikaten dert diye yazdıklarımdan.

Davayı geri çekmeyin.
bana da öyle geldi bıçaklanan adam söylemediyse bile bu adamı illaki hastaneye götürdüler
hastanede doktorlar direkt böyle bıçaklı yaralanmalarda hastane polisini çağırır adam görmedim falan dese bile bir araştırırlar üstüne düşerler nerede oldu kamera var mıydı? tanık var mı falan diye

bence siz araştırın bu işin aslı astarını

O hakimi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Kendi kızı varsa Allah çıkarır acısını. Ben vazgeçin diyorum, üç kuruş için değmez bu korkulara. Yaşadığınız yeri de değiştirmenizi tavsiye ederim. Avukatınız neden onun için hapis cezası talep etti? Allah sizi bu adamdan ve ailesinden korusun neyse ki çocuğunuz yok.
Avukatim nafaka icin icra ceza mahkemesine basvurdu.. halbuki dilekcemde o silah olayinida anlattik ama ispat edemedik .. dusunun yasadiklarinizi ispat edemiyorsunuz.. ve koruma kararimi kaldirmis .. artik pes dedim yani

Bir de ben bu başlığa 'aynılarını yaşamaktan korkuyorum' diye sevgilimin ailesini çok dertmiş gibi yazıyordum dün, gerçekten utandım şu an. Benimki dert miymiş Allah aşkına? Neleri dert ediyoruz dert diye yazıyoruz çok utandım özür dilerim yani şu an hakikaten dert diye yazdıklarımdan.
Hayir cnm herkesin derdi kendine buyuk oyle dusunme..

bana da öyle geldi bıçaklanan adam söylemediyse bile bu adamı illaki hastaneye götürdüler
hastanede doktorlar direkt böyle bıçaklı yaralanmalarda hastane polisini çağırır adam görmedim falan dese bile bir araştırırlar üstüne düşerler nerede oldu kamera var mıydı? tanık var mı falan diye

bence siz araştırın bu işin aslı astarını
Adalet yokki anlasmali yapmislardir.. cocuk korkmus evini filan degistirmis..

Hani arkadasim sikayet etmisler dedi yada tamamen oglan sikayet etmeden engellediler.onu bir sekilde.. ztn bana ulasamaz lakin yinede insan endiseleniyor..
Peki ama tatlım bak adli bir durum var, bu çocuk nerede tedavi oldu? Hastaneye gittiyse yine adli mercilere intikal eder. Yok tatlım ben ikna olmadım ortada korkutma amacı var. Endiselenmekde haklısın ama elinde sana karşı olan tehditleri içeren sms vs konuşmalar varsa direkt savcılığa git. Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulun.

Peki ama tatlım bak adli bir durum var, bu çocuk nerede tedavi oldu? Hastaneye gittiyse yine adli mercilere intikal eder. Yok tatlım ben ikna olmadım ortada korkutma amacı var. Endiselenmekde haklısın ama elinde sana karşı olan tehditleri içeren sms vs konuşmalar varsa direkt savcılığa git. Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulun.
Arkadasimin demis oldugu suyduz en son sakin sana onlarla ilgili bilgi verdigimi caktirma, benim basimida belaya sokarlar.. bende tabikide kesinlikle oyle birsey yapmam.. ve bunlardan hersey beklenir dedi..

Sakın vazgeçmeyin. Gerekirse aldığınız tazminatla ailenizle birlikte bilmedikleri bir adrese taşınırsınız. Hem suçlu hem güçlü diye buna diyorlar herhalde.
Kadın cinayetleride böyde işleniyo zaten alacağı üç kuruş para hayatından dahamı değerlide vazgeçmesin başının gözünün sadakası olsun bence öyle bir aileden kurtulduğu için

Allah korusun vallahi .. vazgecsem bi turlu vazgemessem bin turlu..
Hayatsenin valla öyle adamla ömür geçmiyo diyo bıraktın nafakasını almak için uğrasırken hayat boyu nefesini sırtındamı hissedicen booşşşvveeerrrrrr

X