Merhaba arkadaslar,
Kisa ozetlicem su an bosanma asamasindayim ve nafaka tazminat davalarim halen temyizde. Eski esim tam kusurlu gozuktu.
Gecen gun konu acmistim eski kayinpederle ilgili hani bana mesaj atmisti vs beni ara diyerekten bende aradim salak gibi.. bana nafaka ve tazminattan vazgec dedi, oglum hapishaneye girecek dedi, odeyemez bu parayi dedi. Bana bir suru beddua etti telefonda soylemedigini birakmadi, bende sakin bir dille davamdan asla vazgecmem dedim bunu bilin yeterli dedim.
Bu igrenc insanlarla ilgili duyduklarim artik beni yeterince korkutmaya ve endiselenmeye baslatti. Eski kp ve eski esim bundan kisa sure once, sabahin 5'sinde birinin kapisina dayanip cocuga bicakla satirla saldiriyorlar ve eski esim cocugu bicakliyor. Cocuk sikayetci oluyo ve cocugu tehdit ediyorlar sikayetini geri cek yoksa seni oldururuz diyerekten ve cocuk sikayetini geri alip evini terkediyo ve baska bir yere yerlesiyo. Bunuda o sehirde bulunan bir arkadasim anlatti bana, onun esinin tanidigiymis bu bicaklanan cocuk. Ve bana davani geri cek dedi, sanada zarar verebilirler dedi.
Simdi gercekten endiselenmeye basladim. Aileme zarar verirler diye odum kopuyor. Avukatim hapis cezasi talep edecek cok yakinda. Oglu hapishaneye girerse bu nafakadan dolayi ve bunlar ofkelenirse hersey beklenir. Dusuncelerinizi almak istedim lutfen bana tavsiyelerde bulunun. O cocuga saldiran yarin bir gun bizede saldirir. offfffff ne yapacigimi bilmiyorum bazilari sakin vazgecme cok mucadele verdin diyorlar, bazilari ise vazgec bunlarin sagi solu belli olmaz diyor cunku tehlikeli insanlar diyo !!