Sadece korkuyorum, öfkelerinden !

Bu çok zor bir yorum olur. Asla vazgeçme desem olabilecek sıkıntılarda yanınızda olabilecek biri değilim.
Siz eski eşinizi ve ailesini daha iyi tanıyorsunuz sonuçta can ile tehdit ediliyorsanız değmez diyeceğim bu defa da hayatınızın geri kalanını devam ettirmek için B planınız var mı bilmiyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin .

Bu çok zor bir yorum olur. Asla vazgeçme desem olabilecek sıkıntılarda yanınızda olabilecek biri değilim.
Siz eski eşinizi ve ailesini daha iyi tanıyorsunuz sonuçta can ile tehdit ediliyorsanız değmez diyeceğim bu defa da hayatınızın geri kalanını devam ettirmek için B planınız var mı bilmiyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin .
Cnm simdiye kdr nafakayla ilgili tehdit yok fakat babasi nafakadan vazgec dedi eline ne gecicek dedi oglum hapishaneye girince dedi ! yani bunlar paragoz insanlar ! kendileri herkesin hakkini yer ama kimse kendilerinden bisey koparmasin isterler ! beni endiselendiren bu hapis mevzusu ama ofkelenip zarar verirlermi diye korkuyorum acikcasi ! ama eger ben bunu yapmazsim bu seytan kilikli insanlar hem baskalarina zarar verecek hemde yapmis olduklari yanlarina kar kalcak ! eski esimde baska kizlari kandircak, kandirmista tek gecelik bir iliski ve kazaren dunyaya gelen bir cocuk ! zaten sagda solda iliskileri vardir eminim ondanda o beklenir ztn ! cahil insanlardir bunlar cahillede ugrasilmazki diyorum kendi kendime ! cunku inanirmisiniz bu davaya cok emek verdim para degil amacim ! zaten omurluk neden bosandigi neler yaptigi kaydediliyor amacim kaydedilmesiydiki onun gercek yuzunu herkes gorsun istedim !lakin zaten millet biliyormus ne oldugunu ! ama onu tanimayanlar bilmiyo iste !

Bencede degmez ya para pul icin yani parasini alinca akillanacak mi sanki.Cocugunuz olsa neyse.Ugrasmazdim bile ben boyle tehlikeli bir tiple

burda asla vazgecme diyen insanlari anlamiyorum, arkadaslar siz hangi dünyada yasiyorsunuz ya? her gün en az 1 kadin kocasi,nisanlisi,sevgilisi tarfindan öldürülmüyor mu Türkiye´de? konu sahibi vazgec bacim, biraz para icin huzurunu bozma,onlardan tamamiyle kurtulup hayatina bak diyorum ben.

burda asla vazgecme diyen insanlari anlamiyorum, arkadaslar siz hangi dünyada yasiyorsunuz ya? her gün en az 1 kadin kocasi,nisanlisi,sevgilisi tarfindan öldürülmüyor mu Türkiye´de? konu sahibi vazgec bacim, biraz para icin huzurunu bozma,onlardan tamamiyle kurtulup hayatina bak diyorum ben.
Icim daraliyo daha demin haberlerde gordum adam hem kendini vuruyo hem esini .. endiseleniyorum vallahi

Cocugum yok arkadaslar ! ama yaptiklari yanlarina karmi kalsin ! icimde kotu bir his var ! bunlar cidden tehlikeli insanlar ben silahla tehdit edildigimi bilirim ! vazgecmem lakin korkuyorum hemde cokkkkk fazla .. benim anlamadigim hakim koruma kararimi kaldirdi durusmada boyle bisey olamaz yani !
Para yapılanların telafisi olacakmı..? değermi? boşanıp kurtulmaya bak unutma ağlayanın malı gülene kalmaz.kendi paranı alın terini kazan kimseye muhtaç olma...nafaka derdine düşüp hayatından olma bence...

Para yapılanların telafisi olacakmı..? değermi? boşanıp kurtulmaya bak unutma ağlayanın malı gülene kalmaz.kendi paranı alın terini kazan kimseye muhtaç olma...nafaka derdine düşüp hayatından olma bence...
Allah korusun vallahi

Boşver ya vazgeç yüzünün gözünün nafaksı olsun. Onlardan kurtulduğuna şükür et ve Allah a havale et canım.
Sonradan pişman olursun onlara bulaştın diye, senden uzak olsunlar bak çocuk ta yokmuş ihtiyacın yok.

Boşver ya vazgeç yüzünün gözünün nafaksı olsun. Onlardan kurtulduğuna şükür et ve Allah a havale et canım.
Sonradan pişman olursun onlara bulaştın diye, senden uzak olsunlar bak çocuk ta yokmuş ihtiyacın yok.
Bilemiyorum cnm cok kararsizim ya ! kafam allak bullak yani paralarinada ihtiyacim yok gerci ama birilerinin durdurmasi lagzim onlari ..yoksa daha cok can yakacaklar ..

Bilemiyorum cnm cok kararsizim ya ! kafam allak bullak yani paralarinada ihtiyacim yok gerci ama birilerinin durdurmasi lagzim onlari ..yoksa daha cok can yakacaklar ..
Orası Öylede bu sen olmamalısın canım.
Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir, illa böyle biri çıkar karşılarına.
Sen uzak dur derim.
Allah yardımcın olsun, güç versin

Bilerek söyletmiş olmasınlar?
Aslı astarı var mı bu işin emin misiniz yani?

Bilerek söyletmiş olmasınlar?
Aslı astarı var mı bu işin emin misiniz yani?
Babasiyla telefonda konustugumda bu konuyuda actim cunku bana sende psikolojik sorunlar var dedi ! bende asil sizde var var sorunlar dedim anormal bir ailesiniz dedim ve konuyu hemen degistirdi hic yorum yapmadan ! yani arkadasim durduk yere boyle birsey soylemedi onunda esinin bir tanidigiymis saldiriya ugrayan cocuk ve yerlesim yerini degistirmis !

bicakladiysa bicaklanan kisi davasini geri cekse de kamu davasi acilmiyo mu? bu haber size bilerek getirilmis gibi gorunuyor. hem bunu ogrenebilirsiniz asli astari var mi. avukatiniza sorabilirsiniz. ayrica boyle insanlar tehditle kavgayla guclerini artirabiliyorlar. sen daha guclu olmalisin. suc sende degil ki.

bicakladiysa bicaklanan kisi davasini geri cekse de kamu davasi acilmiyo mu? bu haber size bilerek getirilmis gibi gorunuyor. hem bunu ogrenebilirsiniz asli astari var mi. avukatiniza sorabilirsiniz. ayrica boyle insanlar tehditle kavgayla guclerini artirabiliyorlar. sen daha guclu olmalisin. suc sende degil ki.
Aynen benim hic bir hatam olmasada onlara gore ben hataliyim lanet olsun diyorum ya hem suclular hem gucluler ! kamu filan bilemiyorum orasini ! Allah biliyo benim neler cektigimi ! hatta bazi insanlar ben evlendikten sonra onlari gercek yuzlerini gorup onlarla iliskilerini kesti ! ben zaten guclu hissediyorum kendimi onlara karsi lakin karsimdakiler insan degilki ! babasina anlatiyorum, anlatiyorum, anlamiyo babasi neki oglu ne olsun yani al birini vur otekine ! eski esim babasinin igrenc hayatinin pesinden gitti simdi oda babasi gibi oldu ! ortada gayri mesru bir cocuk, ne oldugu belli olmayan bir birliktelik, babasinin hem eski kv hemde kumasiyla olan iliskisi yani artik migdem kaldirmiyo bu sapiklari...babasi iki evli !

Babasiyla telefonda konustugumda bu konuyuda actim cunku bana sende psikolojik sorunlar var dedi ! bende asil sizde var var sorunlar dedim anormal bir ailesiniz dedim ve konuyu hemen degistirdi hic yorum yapmadan ! yani arkadasim durduk yere boyle birsey soylemedi onunda esinin bir tanidigiymis saldiriya ugrayan cocuk ve yerlesim yerini degistirmis !

Hımm eminseniz şayet bence bu insanlardan her şey beklenir.
Vazgeçin diyemeyeceğim ben olsam belki devam edebilirdim ama böyle de aklımda hep yarın bir şey yapacaklar mı düşüncesiyle kafayı yerdim.

Bilemiyorum ya ilk defa bir konuda kararsız kalıyorum.. o_O

Hımm eminseniz şayet bence bu insanlardan her şey beklenir.
Vazgeçin diyemeyeceğim ben olsam belki devam edebilirdim ama böyle de aklımda hep yarın bir şey yapacaklar mı düşüncesiyle kafayı yerdim.

Bilemiyorum ya ilk defa bir konuda kararsız kalıyorum.. o_O
Bende cok kararsizim vallahi cnm bilemiyorum.. o kdr emek verdim bu dava icin.. :KK43:

ıyımısın sen,yazdıklarını ben yazmışım gıbı oku,kızım kımse durdurumaz bunları,onlara hapis viz gelir,adam öldürmek,çay içmek gibidir onlara,şiddetten beslenen ınsnalar,lütfen yaa,yoluna gıt,parası onun en kıymetlisidr,sana para vermek ağrına gider,basar gırtlaığına,bellii birşey içiyor bu adam,töbe yaa,o verse bıle almam,

X