Sadece içimi dökmek istiyorum

Maviperi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
91
43
8
34
Bi tane canım bi tane hayatım var ama onu yaşamakta zorlanıyorum hiç bi yaşım kolay geçmedi kendimi bildim bileli bu böyle 7 yaşıma kadar annem ve babamın kavgaları geçim sıkıntısı içinde geçti 7 yaşıma geldiğimde annemle babam boşandı kavgalar bitti ama geçim sıkıntımız çoğaldı ben yaşadığım herşeyi içimde yaşayan dışarı yansıtamayan biriyim 6 kardeş ve bi annem koca istanbulda kimsesiz tek başımıza mücadele verdik hepimiz küçüktük annem çalıştı okuttu büyüttü birbirimizden başka kimseye güvenmemiştik ne zamanki büyüdük hepimiz aşık olduk sevdik hatalarımızda büyüdü 3 erkek 3 kızız biz ablam evlendi en büyüğümüz o babamın ozamanki baskısına dayanamayıp sevmediği biriyle kaçış gibi evlilik yaptı 15 yılın sonunda boşandı eniştem iyi bir insandır ama ablam dayanamadı kendi mutluluğu için herkesi üzdü 10 yaşında birde kızı var diğer kız kardeşim de bizim istemediğimiz bi evlilik yaptı ve 1 yıl evli kaldı kötü bi evlilik sonucu boşandı şimdi eve geri dönmüyo bizden ayrı yaşıyo ablamda o da abim 30 yaşında üniye gitti eve bakmak için ben çalıştım mücadeleye devam ettim sonunda üni bitti geldi rahatlıycaz derken iş bulamıyo 8 aydır işsiz diğer 2 erkk kardeşimde okuyo biri üni son sınıf diğeri üniye hazırlanıyo onların bi sıkıntısı yok çok şükür bana gelirsek 25 yaşındayım ve bu anlattıklarım sadece çok çok kısa özetler benim başımdan da bi nişan geçti daha önce bununla ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. Bu yaşıma kadar yaşadığım herşeyi içime attım artık taşıyorum dayanılmıycak bi hal aldı kendimi toparlıyamıyorum çözemiyorum kafamda bir sürü ses kendi kendimi kandırıyorum teselli ediyorum hayatımda hiçbişeyim kalmadı ailem dağıldı kardeşlerim hatalar yaptı hepimiz hayatımızı mahvettik annem yıprandı yaşlandı anlıcanız şuan kimsesiz hissediyorum kendimi güvenebilceğim bi tek annem kaldı yarına tereddütle uyanıyorum bi amacım hedefim yok olsada ne istediğimi bilmiyorum bunları buraya yazarken sadece içimi döküp rahatlamak istedim kimseye anlatamıyorum artık ağlıyamıyorum içten gülemiyorum güçlü durmaktan çok yoruldum. Anneme destek olmak için kendimi feda ediyorum şuan tek bildiğim bu ve hayatımı buna adamışken gördüğüm muamele beni hırpalıyo takdir edilmiyorum takdir edilmediğim gibi sevilmediğimide düşünüyorum şuan annem ve 3 erkek kardeşimle beraber yaşıyoruz evin tek çalışanı benim ve beni maddi kaynk olarak görüyolar sadece nası yetişeceğimi sapıtmış durumdayım. Bazen istemedende olsa isyan ediyorum Allah affetsin keşke Ailemi hayatımı seçme sansım olsaydı ama Allah dağına göre kar verirmiş dayanabiliyodum bu zamana kadar daha ne kadar dayanırım bilmiyorum ailemden de şikayetçi değilim hepsini canımdan öte seviyorum ama keşke koşullarımız bu yönde ilerlemeseydi bir arada büyüyebilseydik hatalarımız bizden büyük olmasaydı keşke hiç büyümeseydk hep çocuk kalsaydık (
Çok mutsuzum sadece içimi dökmeye çalıştım biraz olsun rahatlamak için içime sığmıyo artık kusura bakmayın.

Canim benim iyice karamsarlığa sürükleme kendini.beterin beteri var lafi çok klişe ama gerçekten öyle.Allah saglik versin gerisi olur gider.sen takdir görmek istiyor o kadar yorulduguna degsin istiyorsun,eminimki o kadar hora geciyordur ki onlara.eminim çok kiymetlisindir.var olman,mücadele etmen güçlü olman çok güzel.geçmişe takilip kalma,bugünü kaciriyorsun bunu farket.gecmis o şartlarda yasandi bitti.bundan sonraki şartlar daha iyi olsun daha iyi şeyler yasayin inşaallah.

Canim allah yolunu acik etsin ustune verilen sorumluluk seni cok yormus belli birde seni sevmediklerini dusunmen seni umutsuzluga itmis ama inan bu mucadelen karsiliksiz kalmicak inan belkide annende boyle olsun istemezdi ama hersey insanlar icin herkesin bir sinavi var cekiyoruz seninde bu sabir et dua et ailenin seni sevmedigini dusunmuyorum, sartlardan dolayi senin onlara yardimin onlar icin buyuk destek, ne olursa olsun aile iste atamazsin evet senin icin zor suan kendi hayatinida yasmak istoyorsundur ama dusun annen icin kardeslerin icin sen varsin onlarinda destek olmasi lazim mutlaka ne hissettikleri anlat onlara susarsan sen kendini yer bitirsin umarim bundan sonraki hayatinda mutlu olursun

İnşallah ama yarınlar geçmişimizin devamı olarak geliyo en basidi başımızda sadece bi baba olsaydı ne ben bu kadar yorulcaktım nede böyle hatalar yapıp kopcaktık sadece düzgün bi babanın olmayışı işte bizimkisi..

Anlatamıyorum ki bilmiyorum karakterim mi bu yada çocukluğumun bi izi mi bilmiyorum kimse kırılmasın üzülmesin istiyorum daha fazla içime atıyorum zaten hiç huzuru muz yok annemi bide ben üzmek istemiyorum sabrediyorum bazen çok zor oluyo ama direniyorum ağladığımı bile yansıtamıyorum bu günler geçer mi yarın ne olur bilmiyorum umudum yok artık ama bi mucize olurda herşey yoluna girerse benim en güzel çağlarım gençliğim doyamadığım aşkım herşeyim tükenmiş olcak bikere ben bidaha 7 yaşımda 18 yaşımda 25 yaşımda olmıycam

Mutlaka bir destek alman lazim ruh halin hic iyi degil, keske elimizden birsey gelsede bi nebze mutlu edebilsek seni, sadece dua, biraz tafsiye edebiliyoruz cok karamsarsin,senin adina cok uzgunum keske hemen gecse icindeki mutsuzlugun,gecmis gelecek seni yormus biliyorum, ama dua dua diyorum neolur pes etme bir dakkamiz ne getirir bilemeyiz biliyorum icindeki duygular seni bitiryor ama zaman iste bekle allahim birgun sanada guzel kapilar acar insalalh allahim kalbine gore versin,icine ferah versin rappim insalalh

yaşın okul durumun ne bilmiyorum ama karşına iyi biri çıkarsa evlenirsin, eğitim imkanın varsa onu da düşünebilirsin açıktan okumak, kpss gibi. bu günlerin de geçer umarım kötü günün iyi günü de var

Amin insallah Allah herkesin gönlüne göre versin seninde öyle teşekkür ederim biraz burdan anlatmak sizinle konuşmak bile iyi geldi saolun

Yok ben 2 yıllık üni okudum zar zor şuan tekrar okul hayatı bana uzak çalışmam lazım sorumluluklarım var evlilik gibi bi durumum da yok ama teşekkür ederim genede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…