- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Bu kreş bunları istedi bide genelde bulundugum şehirde 30 yaş altı belgeli sertifikalı yada en az 2 yıl tecrübeli eleman aranıyor merdiven silme temizlik işlerine alerjim oldugundan devam edemedim yani bunca zaman hiçbirşey yapmadan oturup beklemedim elimden geldigince bazen dantel örgü ayakkabı dikimi gibi işler yaptım dönem dönem çalıştımHayir yaniliyorsunuz.
Bana gelen yardimcim yarim gun bir krese basladi.oglen 12 ve 5 arasi.hic 1 vasfi yok 30 yasinda uzerinde.siniflari temizliyor cocuklarin yemegine cisine giyimine yardim ediyor vs.sertifikali belgeli eleman aramiyorlar yani kreslere okullara.
Ozel kreslerle gorusun derim.
İyi dilekleriniz için Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun oncelikle. Yetirememek cok zor bir durum. Allah evladinizi size bağışlasın. Esinizle oturun bir konusun bence acikca. Sizin ilk probleminiz esinizin size yeterince acik olmamasi. Bu hem onu rahatlatir hem sizin bir butce cikarmaniza yardimci olur. Ne kadar geliyor ne kadar gidiyor ne kadar açık var belli olsun. Ne kadar tasarruf yapabiliyorsunuz. Olmazsa sizde evde el isi orgu vs yaparsiniz. Kaynananizi da allah bildiği gibi yapsın
İyi dilekleriniz için Allah razı olsunBelediyeye neden başvurmuyorsunuz? Bir de okullara temizlik işine gidebilirsiniz çocuğu da oranın kreşine verirsiniz. Yazık günah sadece makarna ve patatesle olur mu? Allah yardım etsin ama bir şeyler yapın. Belediyeler yardımcı oluyor, instagramda yardım sayfalarına bile yazsanız yardım ederler.
İyi dilekleriniz için Allah razı olsunSağlik sorununuz nedir bilmiyorum ama pazara gidemiyoruz diyip sonra calişsam elime ne kalirki diyip şu durumda 300-400TL yi kucumsemeniz ilginc geldi. Allah yardimciniz olsun. Iş bulmakta hic kolay degil
Anladim. Allah yardimciniz olsun.Ailelerimiz istemedi benim bulundugum köyde iş imkanı yoktu çalışamadım malesef
Evliligimin ilk iki yılı çalıştım sonra hastalıgım ilerledi hamilelik bebegimin ölümü vs ara verdim geçen yılda sanayide atolyede çalıştım işçi olarak 5 ay kadar saglıgım ve evladım için ayrıldım
Anladim. Allah yardimciniz olsun.
Yakma kazak giyin yaşadığınız yer ıspartaymışDogalgazlı ev ısı yalıtımı yok alttakilerde yakmadıgından en az 350 tl geliyor malesef ev 2 oda mecbur yakıyorum her yeri
Kazakla oturuyorum evde en düşük derecede yakıyorumYakma kazak giyin yaşadığınız yer ıspartaymış
Esin sigara için doktora gitsin
Siz çalışın 500 lirada olsa gidin kreş kere temizlik VS neyse çalışın çocuğunda götürürsünüz
Ne hastalar çalışıyor güçlü olun
Birşey yapmadan bu borçlar bitmez
Çocuğada tavuk yedirmeyin zararlı
Belediye muhtarlık bimer cimer yazın
Örn İnterneti izi kapatın
Elektrik su tasarruflu davranın
En önemlisi sizin çalışmanız lazım
Arıyorum iş yazdım defalarca bulamıyorum komşularım yabancı uyruklu samimi degiliz eşim iyidir ama tanımıyorsunuz onu işten çıkmadım çıkarıldım ayrıntılı yazamıyorum herşeyi forumu kullanan tanıdıklarım varİş beğenmiyorsunuz gibi geldi bana. Yani burada herkes bir fikir sunmuş hepsine kulp bulmuşsunuz. 350-400 tl kalıyordu deyip işi beğenmemişsiniz, işveren de bunu anlayıp sizi işe almamış olabilir. Eşiniz bir fikir sundu diye hemen işi bırakmanız da saçma geldi bana kusura bakmayın. Hayır dersiniz borçlar var dersiniz zaten borçların kapanması sizin rahata çıkmanız İçin uzun süre var. En azından o zamana kadar çalışsaydınız. Akraba laflarına inanmayın gidin konuşun belediyeyle. Eve mi bakacaklar alın bilgisayarı televizyonu komşuya götürün. Para kolay bulunmuyor lakin sizin de çabalamanız lazım
Eşimle defalarca kavga ettim agladım bırakmıyor neti kapatmak istemiyor malesefBana dusmez ama sigara en ucuzundan aylık 300 lira eder internet 60 lira en azından çocuğunuz okula çağına gelene kadar interneti kapattirin o zamana kendinizi toparlamış olursunuz. Sigara bırakmak çok zor ben de kullanıyorum ama bu kadar zor durumdayken ağzıma surmem lukse girer. Valla aklıma bunlar geldi Allah yardımcınız olsun : (
Arıyorum iş yazdım defalarca bulamıyorum komşularım yabancı uyruklu samimi degiliz eşim iyidir ama tanımıyorsunuz onu işten çıkmadım çıkarıldım ayrıntılı yazamıyorum herşeyi forumu kullanan tanıdıklarım var
yaşadığınız yer Isparta ise yabancı uyruklu kaç kişi vardır ki
ben mi başka dünyalarda yaşıyorum
Dogalgaz yanmasına ragmen ev buz gibi sizin gibi kv de öneride bulundu ama çocuga bakarken anladı ilk ay sabahları yakmama ragmen 1 odayı kapatmama ragmen 100 tl geldi anladı telefonumu babam aldı iyi model sayılmaz öncekileri sattık zatenSizin doğalgaz çok
Bi odayı yakın
Mutfak banyo yatak odasının kapısını kapatın yakmayın
Çocuk olan oda yansın gece gündüz
150 tl falan gelir bu şekilde
350 çok zaten
Eşiniz sigarayı bıraksın
Günde 1 paket içiyorsa ayda 300 tl eder
200 ısınmadan 300 de sigaradan gelir 500
Sizin zaten giderler 2500 idi işte düşer bu şekilde
Telefonlarınız iyi modeller ise satın (evde tablet ya da bilgisayar var ise akıllı telefona gerek yok) evden internete girersiniz
Çalışamayacaksanız eşiniz ek bir işe girebilir haftasonları ya da geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?