Sadece içimi dökmek istiyorum

Bu kreş bunları istedi bide genelde bulundugum şehirde 30 yaş altı belgeli sertifikalı yada en az 2 yıl tecrübeli eleman aranıyor merdiven silme temizlik işlerine alerjim oldugundan devam edemedim yani bunca zaman hiçbirşey yapmadan oturup beklemedim elimden geldigince bazen dantel örgü ayakkabı dikimi gibi işler yaptım dönem dönem çalıştım

İyi dilekleriniz için Allah razı olsun

İyi dilekleriniz için Allah razı olsun

Anladim. Allah yardimciniz olsun.

Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurun. Uygun görülürse cocuk icin her ay bakım parası bağlanır.

Çocuğun ihtiyaçları ve bakımı icin.
Aylık 450 lira.

Kaymakamlik, belediyeler ve sosyal yardımlaşma kurumu da gıda ve yakacak yardimi yapar.

Niye evde oturuyorsunuz!

Size degil belki ama çocuğunuz icin.

Son düzenleme:
Dogalgazlı ev ısı yalıtımı yok alttakilerde yakmadıgından en az 350 tl geliyor malesef ev 2 oda mecbur yakıyorum her yeri
Yakma kazak giyin yaşadığınız yer ıspartaymış
Esin sigara için doktora gitsin
Siz çalışın 500 lirada olsa gidin kreş kere temizlik VS neyse çalışın çocuğunda götürürsünüz
Ne hastalar çalışıyor güçlü olun
Birşey yapmadan bu borçlar bitmez
Çocuğada tavuk yedirmeyin zararlı
Belediye muhtarlık bimer cimer yazın
Örn İnterneti izi kapatın
Elektrik su tasarruflu davranın
En önemlisi sizin çalışmanız lazım

İş beğenmiyorsunuz gibi geldi bana. Yani burada herkes bir fikir sunmuş hepsine kulp bulmuşsunuz. 350-400 tl kalıyordu deyip işi beğenmemişsiniz, işveren de bunu anlayıp sizi işe almamış olabilir. Eşiniz bir fikir sundu diye hemen işi bırakmanız da saçma geldi bana kusura bakmayın. Hayır dersiniz borçlar var dersiniz zaten borçların kapanması sizin rahata çıkmanız İçin uzun süre var. En azından o zamana kadar çalışsaydınız. Akraba laflarına inanmayın gidin konuşun belediyeyle. Eve mi bakacaklar alın bilgisayarı televizyonu komşuya götürün. Para kolay bulunmuyor lakin sizin de çabalamanız lazım

Sizin doğalgaz çok
Bi odayı yakın
Mutfak banyo yatak odasının kapısını kapatın yakmayın
Çocuk olan oda yansın gece gündüz
150 tl falan gelir bu şekilde
350 çok zaten

Eşiniz sigarayı bıraksın
Günde 1 paket içiyorsa ayda 300 tl eder

200 ısınmadan 300 de sigaradan gelir 500
Sizin zaten giderler 2500 idi işte düşer bu şekilde

Telefonlarınız iyi modeller ise satın (evde tablet ya da bilgisayar var ise akıllı telefona gerek yok) evden internete girersiniz
Çalışamayacaksanız eşiniz ek bir işe girebilir haftasonları ya da geceleri

Bana dusmez ama sigara en ucuzundan aylık 300 lira eder internet 60 lira en azından çocuğunuz okula çağına gelene kadar interneti kapattirin o zamana kendinizi toparlamış olursunuz. Sigara bırakmak çok zor ben de kullanıyorum ama bu kadar zor durumdayken ağzıma surmem lukse girer. Valla aklıma bunlar geldi Allah yardımcınız olsun : (

Kazakla oturuyorum evde en düşük derecede yakıyorum
El el üstünde oturmuyorum evden işler yapıyorum iş arıyorum
İnternet i kapatmak içinde para verilmesi gerekiyor eşimle neredeyse milyon defa konuştum kapattırmıyor
Kreş işi olmadı almadılar işe son 4 5 aydır tüm iş arama sitelerine cv yazdım 20 yere başvuru yaptım her gün iş arıyorum internetten vs ama yok yok
Elektrik tasarrufu yapıyorum su da aynı şekilde
Sigarayı bırakmıyor defalarca kavga ettim ama nafile
Belediyeye bimere vs başvurmadım açıkcası utandım evde internet vs varken gitmeye
Ama el el üstünde oturmuyorum
Evladıma haftada 1 tavuk veya 100 200 gr kıyma yada pakette ton balıgı alıyorum sadece evladıma alıyorum onun için bozuklukları veya sattıgım satabildiğim örgüleri satıyorum

Saglık sorunum tek bir tane bi çok bedenen vs ruhen rahatsızlıgım var ama evlilik boyunca dönem dönem çalıştım

Arıyorum iş yazdım defalarca bulamıyorum komşularım yabancı uyruklu samimi degiliz eşim iyidir ama tanımıyorsunuz onu işten çıkmadım çıkarıldım ayrıntılı yazamıyorum herşeyi forumu kullanan tanıdıklarım var

evde baca var mı

şu aşamada en kolay kısılacak kalem doğalgaz gibi

baca varsa soba kurun açın tüm odaları

yine masraf o kadar etmez

ayrıca biz geçen ay 120 verdik mesela ki evin içi 23 derece 3+1 ev

Eşimle defalarca kavga ettim agladım bırakmıyor neti kapatmak istemiyor malesef

yaşadığınız yer Isparta ise yabancı uyruklu kaç kişi vardır ki

ben mi başka dünyalarda yaşıyorum

Dogalgaz yanmasına ragmen ev buz gibi sizin gibi kv de öneride bulundu ama çocuga bakarken anladı ilk ay sabahları yakmama ragmen 1 odayı kapatmama ragmen 100 tl geldi anladı telefonumu babam aldı iyi model sayılmaz öncekileri sattık zaten
Sigarayı bırakmıyor defalarca konuştum
İş arıyorum çalıştımda yani ama bulamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…