Sadece içimi dökmek istiyorum

Janetin dediği gibi muhtara falan bir başvursan en azından olmadı kaymakamlık falan kömür yakıyorsanız kömür yardımı yapsınlar bari
Evimizde tv bilgisayar vs var yani muhtarlık size yardım etmez dedi akrabalardan biri işte halısı beyaz eşyası vs i olmayana yada dula yabancı vatandaşlara yardım ediyorlarmış gerçektende öyle malesef

Telefonlarımızı sattık taksit kapatmK için babacım telefon alıp gelmiş arada evladıma ufak tefek kıyafet alır yada harçlık verir
Açıkcası babamın durumu pek iyi değil bide eşime tepkili oldugundan yardım etmiyor sadece bana yemek getirir arada harçlık verir sagolsun
350 de çokmuş bi yerlerden kısılmalı veya ailen biri yardım etmeli bilemedim durumunuz zor gerçekten

Bencede oğlunu kreşe verip çalışmalısın başka yapacak birşey yok gibi hem oğlun sosyalleşir hemde sende ondan ayrı olmaya biraz alışırsın

Okudum yorumlari yine size en uygunu kres.elime ne kalir diye bakmayin.hem cocugunuz hem sizin icin iyi olacakir.
O iş olmadı almadılar beni işe sertifikalı belgeli eleman arıyorlar öncelikli 4 aydır da iş yok malesef en fazla 30 yaş altı aranıyor tecrübeli vs aranıyor bulaşıkçılık için gittim adam olmaz abşa senle müşterilere servise çıkamazsın giyimin kkuşamın olmaz dedi kapalıyım

Benim anlamadığım eşiniz borcu borçla kapatmış sağolsun dşosunız ya sora da hayalperest demişsiniz kafam karıştı ben anlamadım sanırım
Yani asla ayagımı yorganıma göre uzatayım kafasında değil misal kredi çekecekmiş işini bırakıp dükkan açacakmış bende 5 yıl krediyi ödeyecekmişim vs vs açıkcası ailemden ve akrabalarımdan kimse istemiyor madem öyle borc ödeyecegine boşan kendin büyüt diyorlar çocugu

Bulaşıkçı neden servis yapsın ki anlamadım bulaşıkçılarda izmirde iyi para alıyor günlük olarak olduğun şehirde nasıl bilemiyorum tabi

Hayir yaniliyorsunuz.
Bana gelen yardimcim yarim gun bir krese basladi.oglen 12 ve 5 arasi.hic 1 vasfi yok 30 yasinda uzerinde.siniflari temizliyor cocuklarin yemegine cisine giyimine yardim ediyor vs.sertifikali belgeli eleman aramiyorlar yani kreslere okullara.
Ozel kreslerle gorusun derim.

Sağlik sorununuz nedir bilmiyorum ama pazara gidemiyoruz diyip sonra calişsam elime ne kalirki diyip şu durumda 300-400TL yi kucumsemeniz ilginc geldi. Allah yardimciniz olsun. Iş bulmakta hic kolay degil
Yanlış anlaşıldım küçümsemek değil bakın borç o kadar karışık ve fazla ki

Ayrica bulasikcilik icin gittiginiz yer giyimin kusamindan servise cikamazsin diyemez size garsonluk komilik baska bulasikcilik baska is.
Umarim bulursunuz.

Nolur yapma yalvarıyorum
Ona belli etme inat yspıo gibi ama hayır olmaz olamaz

Görüşürüm tabi arıyorum zaten iş öyle boş boş durmuyorum

Nasil bu kadar borc oldu? Dugun de yapmamissiniz, koltuk takimi bile almamissiniz. Ev esyalarini takilar kapatmadimi en azindan buyuk bir kismini? Butun bu borc batagi ev kurarken mi oldu?
Takımız yoktu eşimin ailesi bişey takmadı takınan parayla kuaför gelinlik damatlık ufak salon tuttuk onu ödedik kalan az bir paraylada evin gıdasını vs aldık benim ailemin taktıgı 2 bilezikde hastalıgım sırasında harcandı sonra sıra yastıgı iyisinden halı minder aldık taksitle oturma odasını döşemek için dediğim gibi ilk 1 yıl çok iyiydik sonra ben aniden rahatsızlandım vs sıkıntılar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…