• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece eşimle huzur istiyorum.

Melisa Mutlu2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
7
5
1
Merhabalar,
Ben eşimle severek evlendim. Ilk görüşte aşktı bizimkisi. Evlendik. Ve ben evliliğim. 2.ayında hamile kaldım. Ve hersey bebeğim dogduktan sonra basladı ve kayınvalidem 180° döndü. Laf sokmalar. Gitmeleri gelmeleri sıklaştı.herseye karışması ondan önce hic karismaz gtmez gelmezdi hayatimiz Güllük gülistanlıktı eşimle. Kayınvalidem calisiyor ve esim tek cocuk düşünün. Ona rağmen kadın haftanın izinli olduğu gunler gelirdi kalirdi. Kayinpederim ise h.sonu gelirdi. Sormadan musait misiniz demeden. Takmamaya çalıştım ilk torunu tek torunu sonucta tek evladi var. Sus dedim kendimce. Ben sustukca icimdeki çığlıklar büyüdü. Bebegimin 40inda kaynanam dediki bizde yapalim bende anlayisla karsiladim hadi istediği olsun esim mutlu olsun istedim. Sonra ben esime dedim ki o gun cocugu kimseye vermeyecegim aman ha hasta olur ve kv sigara iciyor. Kv cocugu bir tek bana vermiyorlar. Ben anneme biricigime vermedim sana da veremem tabi icimden söylüyorum. Yuksek sesle degil esimi uzmek istemiyorum cunku. Esimde annesine güzel bir dille herkesin icinde biz melisayla boyle konuştuk kimseye vermedik. Annesi sustu bsy dmedi ogluna. Kiyafetlere bakmak istedi bende herkes var. Herkes gitsin birlikte bakar ederiz dedim. Sonra kv yigeni geldi hala bakmadin mi kıyafetlere dedi melisa bana yasakladi. Sonra ben Estağfurullah anne insanlar gitsin bakariZ dedim sonra saka yaptim kizim dedi yapmacik gulumsedi. Cocugumun 40ıni bana zehir etti anlayacaginiz. Cocuk 2 aylik daha annen babaanneni kotulerse bana söyle diye aşılıyor ne sacma ne salakca sey. Bende merak etme cocugum soylemeden ben söylerim. Sonra geldikce laf soktu ben anlamsizca taktim herseyi hastalandım 2 ay boyunca afedersiniz ishal kusma vardı ve teshis konulamadi butun tahlilerim temiz cikti. Neyse kurdesen döktüm sonradan annemin yanina kalmaya gittim. Anneme bana büyü yapilmis olmasin dedim annem dediki kizim cok takma kendine bunlari yaşin daha 23 dedi. Dogru söylüyorsun ama doktorlar tahlillerim temiz cikti diyor. Amcam beni imam o beni okudu geçti cok sukur hastaligim ama hastalandigimda esim benim yanima gelmek yerine kv yanina gitti sonra ertesi gun hic bsy yokmus gibi kv kp ve esim geldiler o benim pesimde kosan seven adam hastalandigimda gelmedi yanima dedim arkadaşlarima herkes bu işte bir yanlışlik var burak yapmaz dedi. Hala supheliyim esime ve evime buyu yapildi konusunda. Cunku esim ne zaman onlardan bsy gelse bana aptal salak diyip duruyo ama isteyken bana askim bitanem bebeğim diyor. Sizce annemin dedigi gibi paranoyaklik mi benimkis. Ve hanımlar biricik annem suan yogun bakimda lutfen dua edelim. 2 yillik evliyim ama kocamla yalnızca 9 ay mutlu olabildik. Kv gelmese aramasa daha iyi olacagim. Bakin ben kendimde de tecrubesizlik var biliyorum tek tarafki suçlu aramamak lazim ama sevmeye calissam benliğimden bsy kopuyor olmuyor rol yapamıyorum. Hediye alıyorum ozel gunlerde arayip tebrik ediyorum. Ama benim adim Hıdır elimden geleni budur. Sadece esimi istiyorum ailesini değil. Aff napacagimi bilmiyorum. Yardim edin lutfen ben mi abartiyorum acaba.

Bol bol oku dua et her gün felak nas oku ayetel kürsi oku evine kendine eşine çocuğuna oku üfle.Duanın gücüne inan ve böyle şeylere takılıp kalma unutma Peygamber Efendimize de böyle kötülüklerle etkilemek isteyenler olmuş büyü vs. gibi ve Felak ve Nas sureleri inmiş.Düşün daha etkilisi yok yani.O yüzden sen kendini Allaha teslim et böyle şeylere takılma sen kafayı taktıkça daha kötü olursun.Her şeyi kafaya takmaktan kurdeşen olmuşsun.Kv dediğin ne ki her söylediğini kafanda kurmuşsun.Biraz geniş olmayı bilmelisin o laf sokuyosa sen de güler yüzle cevabını ver içinde kalmasın

Büyü falan yok bence, konun kapanmasın bu konuya girmiyorum bile.
Birbirlerini tanımayan iki çiftin, yanlış yapılan evliliği.
Daha anne kuzusu olan bir adamın(!), evlenmeye kalkması.
Evliliğini daha yerine oturtmamış,21 yaşında bi kadının evlenmesi, çocuk yapması.
Yani bağıra bağıra diyor ki bu konu, hadi evlendim tamam da, neden çocuk neden ?
Yeni evlilere evliliğin ilk 2 yılı prezervatif öneriyorum.

Evliliğini daha yerine oturtmamış,21 yaşında bi kadının evlenmesi, çocuk yapması.
Yani bağıra bağıra diyor ki bu konu, hadi evlendim tamam da, neden çocuk neden ?

büyü falan karıştırmışsınız konunuz kapanır
eşiniz olgunlaşmamış siz de kv ye çok yüz vermişsiniz
annenize Allah acil şifalar versin

Cocugumuzun olamayacağını soyledi doktor tedavi olunmadan o yuzden yazarken 2 kere düşünün
Sen 'çocuğumuz olmayacak doktor böyle böyle dedi diye yazsaydın keşke.
Sizde konuyu açarken iki kere düşünün.
Hem bu şekilde çocuk olması iyi mi olmuş?
Büyü muska şu bu diyeceğine, ben nerde hata yaptım diye düşünsen sonuca ulaşman daha kolay olur:stop:

Bol bol oku dua et her gün felak nas oku ayetel kürsi oku evine kendine eşine çocuğuna oku üfle.Duanın gücüne inan ve böyle şeylere takılıp kalma unutma Peygamber Efendimize de böyle kötülüklerle etkilemek isteyenler olmuş büyü vs. gibi ve Felak ve Nas sureleri inmiş.Düşün daha etkilisi yok yani.O yüzden sen kendini Allaha teslim et böyle şeylere takılma sen kafayı taktıkça daha kötü olursun.Her şeyi kafaya takmaktan kurdeşen olmuşsun.Kv dediğin ne ki her söylediğini kafanda kurmuşsun.Biraz geniş olmayı bilmelisin o laf sokuyosa sen de güler yüzle cevabını ver içinde kalmasın
Galiba bu yuzden kaybediyorum takmaman lazim

Sen 'çocuğumuz olmayacak doktor böyle böyle dedi diye yazsaydın keşke.
Sizde konuyu açarken iki kere düşünün.
Hem bu şekilde çocuk olması iyi mi olmuş?
Büyü muska şu bu diyeceğine, ben nerde hata yaptım diye düşünsen sonuca ulaşman daha kolay olur:stop:
Ben bebegimle ilgili bisey yapmak icin yazmadım sadece kv ilgili derdimi yazdım.!

Ben bebegimle ilgili bisey yapmak icin yazmadım sadece kv ilgili derdimi yazdım.!
Arkadaşım çocuk olduktan sonra dğeişmişler yazmışsın yoksa ben mi körüm ?
Sen karşındaki insnaı 2 ayda tanıyamazsın, ailesini de öyle.
Banane senin hayatından, yaptığın çocuktan.
Burda konuyu açıyosan eleştriye açık olmalısın.
Ki ben en yumuşak halimle yazıyorum şu anda.
Sana dediğim şey şu evliliğini rayına oturtmadan çocuk yaptın, ailenin de beklentisi bi torun olsun gelin değersizleşsin kafası.
Benim annem yoğun bakımda olcak ben burda bu konuyu açıcam hey gidi heeeeyyy.

+1000

Konu kapanır. Bir kere yaşın daha çok küçük. 28 olacağım evlilik fikrine yeni yeni ısındım. Büyü olayına gelince sanmıyorum o kadar etkili büyü yapan hoca olsun ama bol bol dua et rahatlarsın. Kv ye de mesafe koy.

Back