Sadece cocuk bakıyormusum..!

Ayaklarindan rahatsiz olsa da o koskoca bir adam. Sen onun annesi degilsin. Esine annelik yapma. Onun annesi var. Birak kremini kendisi sursun. O kadar da fedakarlik yapma. Aşırı fedakarlik hep kaybettirir. Bir de kastettigi sey cinsel birliktelik ile ilgili olabilir. O zaman bu konuda destekleyici gozukse de sonsuza kadar desteklemeyebiliyor erkekler. Bence esinizle konusmaniz lazim. Eger ev isleri ile ilgili memnuniyetsizli varsa arada eve yardimci almayi onerin..eger kastettigi sey cinsellikle ilgili ise gun icerisinde cok yoruldugunuzu ve yukunuzun hafiflemesi icin arada yardimciya ihtiyaciniz oldugunu, bu hicbirseye yetisememek durumundan sizin de rahatsiz oldugunuzu belirtin.

Son düzenleme:
Hamileyken Cok iyiydik ütümden temizliğimize kadar yapardı hakkını yiyemem ama nasıl buraya geldik evlat onunda evladı gözüyle görüyor sonucta Cok zor boşanalım dese daha az zoruma giderdi
Eee adam ütü yapmış, temizlik yapmış. Demek ki destek olmuş size tabi olsunda fakat eşinize ağır gelmiş hala toparlayamamış demek ki .

Tabi siz hala devam ediyorsunuz bebekle o kadar işi nasıl yapıyorsunuz? Ben fırsat bulamjyorum gündüz evi süpürdüm, yemek yaptım yarım saat evvel de banyoyu temizledim pilim bitti, şimdi bebişin yanındayım kolum kalkmıyor.

Bu kadar kendinizi paralamayın. Kıymeti bilinmiyor.

Yazık ettim kendime 1 bucuk yıl bu zamana kadar bekarken bile aileme yük olmak istemezdim ve desteğe ihtiyacı olan bir ailem vardı okulu bitirdikten sonra çalışıp uzun bir süre destek oldum babama sanırım ordan kalan bir durum

Evde herşeyi ben yapiyorum.Cocuklarin okuluydu ev isiydi marketiydi alısverisler..O sadece calısır.

Cocuklar bazen eve gelmediginde yoklugunu hissetmiyor o derece anne olmusum.
Bunun nedeni ilgisiz olmasi degil ama isleri cok yogun.
Yoksa cocuklarina cok düskün bir babadir.
Bunca yıllık evlilige bir atismada bile saygısızca hic konusmadık.Tartismalarimiz hep kücük harfle olmustur ve cok uzun surmez bekleriz sakinleşmeyi genelde.Sonra konusuruz.Saygı bitmedigi zaman bence insanin sevgisi de yorulmuyor.

Bunlarin dısında ben kendime bakmayi cok severim.Kimse icin degil kendim begendigim icin yaparim.Hep derim onun icin yapmadigimi..Zaten bir baskasi icin ne kadar sürdürebilir ki insan ?birde ben seni oldugun gibi seviyorum her halinle seviyorum tırıvırılari yalan bence.Cunku surekli iltifat ediyor artik.Eskiden bu derece degildi.

Ha masaj kısmıda film izlerken bile bacagimi ovsana sırtım agriyor az da burayi diye diye yonttum galiba.d bazen uyuyamıyorum der ayagimi ov uyursun diyorum cidden de uyuyor

Bencilsem bencilsin deyin ama cidden denedim bu islerde bu gerek demek ki.. acımamak lazim yoksa acınacak hale düsüyoruz.

Çok iyi yapıyorsun

Yapmayın bu kadar basit. Nazdan niyazdan ölseydiniz en kıymetli siz olurdunuz. Çocuk doğduktan sonra eşime sayılı ütü yaptım. Yapsın kendisi. Görsün bakalım çocuk bakmaktan başka iş yapmayınca ne oluyor. Hatta bi izin gününde akşama kadar o baksın çocuğa bak başka iş demiyorum sadece çocuğa baksın. Görür o zaman ebesininkini

Cumartesiyi iple çekiyorum kuaföre bu saatte mesaj attım randevu için cocuga 2 saat bakması yeterli anlaması için

Gittiniz mi kayinbabaniza

Gittiniz mi kayinbabaniza
Yok canım ben zaten pazar günü gitmeyi düşünüyordum eşime söyledim görümce korona olmus .bir odaya karantinaya kapatmış kendini inşallah adamada bulasmamistir .bende korktum küçük çocuğum var bu hafta gidemem herhalde.bide duyduğum şeyi eşime söyledim doktor 15 gün falan söylemis dediler dedim gözü kocaman açıldı saçma sapan konuşma kim dedi bunu dedi .ilk göturdumuzdede doktor 1 ay yaşar diyordu 1 buçuk yıl oldu yasayadi .falan sitem etti slk.sanki ben dedim .annesi gitmiş bizim akrabaya demiş doktorun böyle söylediğini

Ne ayağına krem sürerim ne de çocukla vakit bulamayınca gece ütü yaparım.

Eşiniz memur sırtında yas taşımıyor ki herşeyini siz yapıyorsunuz?
Kalksın kremini kendi sürsün. İki günlük hafta sonu tatilinde ütülerini yapsın.

Siz bir müddet sadece çocuğunuzla ve kendinizle ilgilenin bakalım nasıl oluyormuş?

Bu bencillik degil. Siz işinizi biliyorsunuz. Çok arpa atı çatır çatır çatlatır. Ata arpayı kararinda vermeye devam

Bu bencillik degil. Siz işinizi biliyorsunuz. Çok arpa atı çatır çatır çatlatır. Ata arpayı kararinda vermeye devam
Bir de;
İnsan kendi kıymetini once kendini bilecek ki baskalari da bilsin.Ne zaman kendimi düsünmedim o zaman hep üzdüler maalesef.

İdolümsün gerçi ben asla yapamam senin yaptıgını, ben biriktiririm benimki harcar kendime cimri etrafa bonkörümdür. Hep hayal ettiğim karakter helal olsun vallahi

İdolümsün gerçi ben asla yapamam senin yaptıgını, ben biriktiririm benimki harcar kendime cimri etrafa bonkörümdür. Hep hayal ettiğim karakter helal olsun vallahi
Tesekkür ederim herşeyin kararinda olmasi güzel elbette.İnsan nasıl huzurlu hissediyor ise o sekilde yasamalı.Birikiminiz hayaliniz ne ise ona donussun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…