sadece ben mi hastayım ?

Sadece kanka meselesi de deil ki, etrafında ki tanıdık kişileri bile hayal etmek istiyo. O kisilerle yan yana geldiginde ne dusunuyo acaba. Siz izin verdikce esinize yetmemis hep ekleyerek biseyler istemis. Bu vajinusmus deil, bence asıl esin tedavi olmalı

evet psikolojim bozuldu ama bu hastalikla ve akabinde yasadiklarimla bozuldu..o hastaligi yasayan bilir anlayamazsiniz..
Bir çok arkadaşım vajinismus olan şuan tedavi gören uzun yıllar kurtulamayan. Hiç biri sizin gibi böyle davranışlar yapmadı. Çok şükür aklı başında hepsinin siz ben eziğim diye diye kendinizi ezdirmişsiniz kendinize saygınız kalmamış yazık bi kadın olarak üzüldüm size.

evet psikolojim bozuldu ama bu hastalikla ve akabinde yasadiklarimla bozuldu..o hastaligi yasayan bilir anlayamazsiniz..
Olan olmuş hataları bırakın önümüze baklım. Sizce bu adam bu kadar ilerletmişken işi normal aile babasına dönebilir mi? Aklınızdan o yaşananları silmeniz bu adam her an yanınızdayken mümkün mü?...

Bu sapkınlık başka birşey değil ve sen böyle sapkın böyle aşağılık bir adama karşı kendini ezik hissediyorsun üzerine çocuk yapıyorsun pes doğrusu. Ya ben ne okudum. Tövbe Allahım Tövbe sen koru.. Sapık biriyle evlisin. Üç adamı eve getirir senide bi güzel ortalarına atar sende ona ezilmemek için kölelik yaparsın gül gibi geçinirsiniz. Sinirlerim çekirge gibi tepelere zıpladı..

Merhabalar anlatacagim konu cinsellikmi hastalikmi bilmiyorum ama sıkıntım var ve icimi bi sekilde dökmeliyim nasil anlatirim bilmiyorum insallah becerebilirim yazim hatalarim olacaktir kusura bakmayin .daha once actigim konuda bahsetmistim vajinusmus illetinden.hayattaki tek derdim vajinusmus degilmis sanirim.. esimle severek evlendik o cinsel hayatina cok duskun biriydi bense aksine bundan korkan olmasada olurdum..evlendik ben iliskiye giremiyordum ama sadece o isi yapamiyordum hastalik ileri derecede degildi..o donem icinde bulundugumuz borclardan dolayi bu hastaliktan kurtulmam 3 senemi aldi ..evliligimiz surecinde iliskiye giremedigim icin buyuk sucluluk hissediyordum ona o eve o sehre ait degildim sanki..galiba ben kendimi kotu hissetmeyeyim diye esim evliligin sadece cinsellikten ibaret olmadigini onemli olan huzurumuzun olmasi gerektigini soyluyordu..huzursuz bi kadin nasil huzur verebilirki..sonra mesengerdan cinsel icerikli mesajlar atmaya basladi..dusunsenize ayni yatakta mesajlasiyorsunuz..bu durum benim hic hosuma gitmiyordu ama kendimi ona karsi ezik hissediyordum buna ne kadar direndiysemde karsilik vermeye basladim..internet sitelerinden cinsel icerikli fotograflar gelmeye basladi ona uyum saglamak icin ayni sekilde bende atmaya basladim.. bana eski iliskilerini anlatip beninde ona anlatmami yoksa bile hayal edip olmus gobi yazmami istedi sonunda sadece bana dokunup rahatliyordu..bu durum zamanla gurup icerikli mesajlara donustu benim yada kendinin cevresindekileri hayal eder oldu bunlara tepki verdimsede bu da zamanla oturdu ve ben bu yazismalarin sonunda hep aglayan mutsuz kadin olmaya devam ettim..artik boyut ilerledi ve hayalini gercekte yasamak istedigini soyledi ben tepki verince hayal fantazi vs demeye basladi..tum evlilikler de fantazi dedikleri sey boylemidir yoksa bu durumu benmi buyutuyorum bilmiyorum..neyse zaman geldi vajinusmus tedavisi oldum o is olduktan sonra bi rahatlama geldi ama bizdeki durumlar pak degismedi benim eziklik duygum hic bitmedi.. gecen yil bu zamanlarda artik biseyler yapmak istedigini soyledi bulundugumuz sehre kankasi gelecekti bizde yatmasi icin israr etti o gece yatagimizda 3 kisi yattik onunla cinsel birliktelik olmadi ama ben yataga kocam ve kankasiyla girmek durumunda kaldim sirf esim mutlu olsun diye..1 yili asti bu mevzu ama bu konu hic cikmiyo aklimdan oyle kotu hissediyorun ki kelimeler yetmez bunu ifade etmeme..tedaviden 3 ay sonra hamile oldugumu ogrendim bebegimin esi rahmi kapatiyordu bu sebeble doktor cinsel iliskiyi yasakladi hos yasaklamasada bizde iliski tentene olmuyordu dogum oldu toparlanma sureci 6 hafta verdiler sonra normal hayata yavas yavas gecebilirsiin dediler esim tedavi ol hersey yolundaysa oyle birlikte olalim dedi tedavimi oldum rahim toparlanmis vs..suan bebeim 3 aylik ve biz halen birlikte olmadik hatta evlilikte 4. yili bitiriyoruz yazisma halen devam ediyor ben halen mutsuzum..kendimi 1 çocukla dul kalmisim da varlikli bi adam bize evini acmis gibi hissesiyorum.. bende ona ayak uydurmaya calisarak cok hataliyim cok gunahkarim.. etrafima bol gülücük dagitip mutlu evlilik oyunlari oynarken icimde oyle huzursuz ve mutsuzumki tarifi yok..evlilik bu muydu ? Allahım affet beni
Bir evlilik, bir ilişki ancak bu kadar çirkinleşebilirdi.. Kusura bakmayın ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.. Bunu nasıl yaptınız bilmiyorum ama bunu size yaptıran adama da halk dilinde ne deniyor?

Sorun çözülmüş hala yazışıyorsunuz falan.. 🤢 Bebeğinizi de alın Çekin gidin bence o evden.. Benimde şuan 23 günlük bebeğim var büyük konuşmak istemiyorum Allah başa vermesin, ben kendimi bu duruma zaten sokmazdım kocamla beraber başka bir adamla aynı yatağa girmezdim ama böyle bir eşim olsa bebeğimi de alır çeker giderdim arkama bile bakmazdım..

Bir çok arkadaşım vajinismus olan şuan tedavi gören uzun yıllar kurtulamayan. Hiç biri sizin gibi böyle davranışlar yapmadı. Çok şükür aklı başında hepsinin siz ben eziğim diye diye kendinizi ezdirmişsiniz kendinize saygınız kalmamış yazık bi kadın olarak üzüldüm size.
bu davranislari siz nereden bileceksiniz..arkadaslarim benim bunlari yasadigimi biliyomu sizce ? benim vaginusmus oldugumu esim ve annemden baska kimse bilmedi.. anlatilamaz aciklanamaz sizi yer bitirir ama soyleyemezsiniz..ayrica esinizlede ilgili bu durum ben istermiydim boyle bi evlilik yada o istermiydi hastalikli kadin bile olamayan birini ? buyuk konusmamak lazim..surada kesinlikle haklisiniz kendime saygim kalmadı..

Abartmayın Allah aşkına vajinismuslu bin tane konu çıkarırım size buradan hiçbiri eziklik duyup kocasının kankasiyla aynı yatağa girmez, o kadar rezilliğe hala sevdiğim adam diyorsunuz şaka gibi. Vajinismussaniz gider tedavi olursunuz. Eşiniz sizle olamadı diye baska kadına falan gitmemiş, yatağa başka erkek sokmus bilmem farkında mısınız? Bunun vajinismusla alakası nerede şimdi? Adamın grup yapası varmış bariz.

Şu sitede her gün bir yaşıma daha giriyorum vallahi. Bu konuyu ne diye açtınız belli değil kocanızi cok seviyormussunuz maşallah. Yazık böyle ana babadan dogacak çocuğa Allah hayırlı bir gelecek nasip eder inşallah. Daha da yorum yapmam, rezil ilişkinizle size mutluluklar.

bu davranislari siz nereden bileceksiniz..arkadaslarim benim bunlari yasadigimi biliyomu sizce ? benim vaginusmus oldugumu esim ve annemden baska kimse bilmedi.. anlatilamaz aciklanamaz sizi yer bitirir ama soyleyemezsiniz..ayrica esinizlede ilgili bu durum ben istermiydim boyle bi evlilik yada o istermiydi hastalikli kadin bile olamayan birini ? buyuk konusmamak lazim..surada kesinlikle haklisiniz kendime saygim kalmadı..
Bu senaryoda tek bir istenmeyecek ve rezil bir kişi var o da eşiniz kusurabakmayın. Siz değilsiniz

Kendine neden sürekli ben hastalıklıyım hastalıklı kadınım ben diyorsun ya gerçekte banlanırsam da banlanayım ne saçmalık bu sanki çok büyük çağresi olmayan bir şey ne kadar abartılı konuşuyorsun. Kanser hastaları bile bu şekilde kavranmıyor kendine insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor ben hastalıklıyım diye saçma sapan hareketler yapmıyor senin gibi. Sen bu şekilde davranmaya devam et kocan seni yakında fantazileri için başka adamlarda çağırır evine senide başka adamlara verir geçer karşınıza izler sende aman kocişim üzülmesin diye boyun eğer yaparsın her istediğini. Madem hastalıklıyım ben diyorsun çok çok büyük hastalığın var adamı en başımdan bıraksaydın adamında mutsuz bir evliliği olmasaydı fantazi dünyasında neler yapıyorsa yapsaydı. Nasıl iğrenç mide bulamdırıcı bir evlilik bu böyle ya çocuğuna yazık günah. Böyle bir sapığa asla çocuk vermezdim. Hergün haberlerde neler görüyoruz tecavüzler kadın ölümleri.... bu tür şeyleri yapan adamların götünü senin gibi kadınlar kaldırıyor ve sonra kendilerini bi bol sanıp kadınları öldürüp çocuklarına veya bi başkalarına tecavüz ediyorlar. Olan hep çocuklara oluyor. Devam et bu sapık adamla ilişkine mükemmel gerçekten. Sizin gibi kadınlar olduğu sürece türkiyede daha çok haber görürüz.

canim sen hala kendini neden eziyorsun? adam ezmemis sen ezmissin kendini ve devam ediyorsun. ne demek hastalikli ve kadin bile olamayan birini?

kadin nasil oluyor? illa ki her kadin asiri seksi, asiri tutkulu, kocasini her aksam kirmizi camasirlarla karsilayan, her gece bastan cikaran vs mi? onu her gece yapan kadinlar onu meslek edinmis.. evlilik boyle bir sey degil. vajinismus da senin elinde olan bir sey degil. say ki vajinismus degildin bobrek hastasiydin.. seker hastasiydin..

sen kadin degilsin de kocan adam mi? adam mi saniyorsun sen onu? senin yazmaya elin varmamis ama kimse kankasiyla yataga girip de kardes kardes yatmaz. hele grup vs istedigini acikca soyleyebilmis adam.

ben sana soyleyeyim senin iki sorunun varmis. caresizlikten kendini suclamis bu iki sorunu birbirine katmissin. biri vajinismus.. biri kocanin sapkin fantazileri.. grup istegi.. es degistirme istegi.. sen vajinismusu yenmissiniz diger sorunun icin uzgunum.

Kendine neden sürekli ben hastalıklıyım hastalıklı kadınım ben diyorsun ya gerçekte banlanırsam da banlanayım ne saçmalık bu sanki çok büyük çağresi olmayan bir şey ne kadar abartılı konuşuyorsun. Kanser hastaları bile bu şekilde kavranmıyor kendine insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor ben hastalıklıyım diye saçma sapan hareketler yapmıyor senin gibi. Sen bu şekilde davranmaya devam et kocan seni yakında fantazileri için başka adamlarda çağırır evine senide başka adamlara verir geçer karşınıza izler sende aman kocişim üzülmesin diye boyun eğer yaparsın her istediğini. Madem hastalıklıyım ben diyorsun çok çok büyük hastalığın var adamı en başımdan bıraksaydın adamında mutsuz bir evliliği olmasaydı fantazi dünyasında neler yapıyorsa yapsaydı. Nasıl iğrenç mide bulamdırıcı bir evlilik bu böyle ya çocuğuna yazık günah. Böyle bir sapığa asla çocuk vermezdim. Hergün haberlerde neler görüyoruz tecavüzler kadın ölümleri.... bu tür şeyleri yapan adamların götünü senin gibi kadınlar kaldırıyor ve sonra kendilerini bi bol sanıp kadınları öldürüp çocuklarına veya bi başkalarına tecavüz ediyorlar. Olan hep çocuklara oluyor. Devam et bu sapık adamla ilişkine mükemmel gerçekten. Sizin gibi kadınlar olduğu sürece türkiyede daha çok haber görürüz.
o psikolojiyi bilmiyosun sadece car car konusuyosun ! onceki actigim konulari okursan ondan ayrilmak istedigimi yazmistim keske zamaninda kabul etseydi de kendime saygimi yitirmeseydim durum buralara kadar gelmeseydi en fazla bosanmis biri olsaydim ..bu arada hastaligim icin tedavi oldum..hepiniz cok ahlakli cok namuslusunuz masallah bi benim hataya dusen..

o psikolojiyi bilmiyosun sadece car car konusuyosun ! onceki actigim konulari okursan ondan ayrilmak istedigimi yazmistim keske zamaninda kabul etseydi de kendime saygimi yitirmeseydim durum buralara kadar gelmeseydi en fazla bosanmis biri olsaydim ..bu arada hastaligim icin tedavi oldum..hepiniz cok ahlakli cok namuslusunuz masallah bi benim hataya dusen..
Tatlım biz geceleri kocamızın kankasıyla 3kişi yatmıyoruz yatağımızda. Ayrıca kimse senin namusuna bir laf etmedi bilmem farkındamısın. Neyse bir daha yazmıcam buraya nasılsa sen hiç bir söylenenden ders almayacaksın. Şu hayatta beni en çok yoran şey cahile laf anlatmaktır. Sana ve sapık kocana mutluluklar diliyorum umarım daha fazla üremezsiniz iyi gecer...

Tatlım biz geceleri kocamızın kankasıyla 3kişi yatmıyoruz yatağımızda. Ayrıca kimse senin namusuna bir laf etmedi bilmem farkındamısın. Neyse bir daha yazmıcam buraya nasılsa sen hiç bir söylenenden ders almayacaksın. Şu hayatta beni en çok yoran şey cahile laf anlatmaktır. Sana ve sapık kocana mutluluklar diliyorum umarım daha fazla üremezsiniz iyi gecer...
insallah o konuma gelmezsin ne oldum degil ne olacagim demeliymis insan..ben yaptigimi savunmuyorum bu durumdan oldukca rahatsizim..ben hatalar silsilesinin farkindayim dersimi almisimki bunca insanin icinde kendimle hatamla yuzlesecek bi paylasim yapiyorum.. kac kisinin yasadigi rezaleti paylasacak kendiyle yuzlesecek cesareti var..insallah bundan sonrasi onemli olan bu ve ya benzeri bisey yasamamak.. maalesef hicbirimiz masum degiliz ..

Abartmayın Allah aşkına vajinismuslu bin tane konu çıkarırım size buradan hiçbiri eziklik duyup kocasının kankasiyla aynı yatağa girmez, o kadar rezilliğe hala sevdiğim adam diyorsunuz şaka gibi. Vajinismussaniz gider tedavi olursunuz. Eşiniz sizle olamadı diye baska kadına falan gitmemiş, yatağa başka erkek sokmus bilmem farkında mısınız? Bunun vajinismusla alakası nerede şimdi? Adamın grup yapası varmış bariz.

Şu sitede her gün bir yaşıma daha giriyorum vallahi. Bu konuyu ne diye açtınız belli değil kocanızi cok seviyormussunuz maşallah. Yazık böyle ana babadan dogacak çocuğa Allah hayırlı bir gelecek nasip eder inşallah. Daha da yorum yapmam, rezil ilişkinizle size mutluluklar.

Aynı yatakta uyuduk demiyorum demiş, üstüne de vajinusmusluydum zaten sevdiğim adamla birlikte olamazken nasıl başka biriyle olurdum demiş.

Bence aralarında bir şey geçmiş toplu olarak ancak sadece birliktelik olmamış ben böyle anladım.

Çok çok kötü bir durum. Bir insan kendini nasıl bu psikolojiye sokar, bunu nasıl atlatır hiçbir fikrim yok ama ben çocuğa çok üzüldüm.

Bir evlilik, bir ilişki ancak bu kadar çirkinleşebilirdi.. Kusura bakmayın ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.. Bunu nasıl yaptınız bilmiyorum ama bunu size yaptıran adama da halk dilinde ne deniyor?

Sorun çözülmüş hala yazışıyorsunuz falan.. 🤢 Bebeğinizi de alın Çekin gidin bence o evden.. Benimde şuan 23 günlük bebeğim var büyük konuşmak istemiyorum Allah başa vermesin, ben kendimi bu duruma zaten sokmazdım kocamla beraber başka bir adamla aynı yatağa girmezdim ama böyle bir eşim olsa bebeğimi de alır çeker giderdim arkama bile bakmazdım..
İyi ki alintilamissin sağol sayende gördüm içeriği :olamaz:

yazilanlara cevap vermeye calisacagim hanginiz ne deseniz haklisiniz kendimi oyle asagilik hissediyorum ki..vaginusmusu Allahım dusmanima bile yasatmasin cok cok kotu onun psikolojisini yasayan bilir.. bu benim hatalarimi hakli yapmaz biliyorum dibine kadar hataliyim ki ben boyle bi insan asla degildim.. yorum yapan bi arkadas 1 sn bile durmam demis ya bende 1 sn bile durmayacak kisiydim ama oyle bi noktaya geldimki bu benmiyim ne yaptim ne yapiyorum ? vaginusmusun tedavisini oldugunu dusunuyorum ama atlattim mi bilmiyorum akabinde hamilelik oldu cunki..yazismalara gelince kimi zaman reddediyordum interneti kapatiyordum vs ama ona karsi hep ezik hissettim artik tedavi oldum anne baba olduk hersey yoluna girecek derken tlf dusen mesajlarla basa sardi korkusu aldi ezikligimi halen hissediyorum...yatma konusuna girmek bile istemiyorum inanın bu bende oyle bir yukki buraya yazarak bi nebze olsun icimi dokmek istedim..varlik konusuna gelince benim anlatmak istedigim sey baska.. cocugumla basbasayim kari koca iliskisi yok ihtiyaclarimi goruyor demek istedim
Hanımefendi siz eşinizi baba olarak görebilecek misiniz sizi başka adamla yatağa yatıran adam dan babalık beklemeyin bu nasıl saplıklık yahu sizin hastalığınız bir çok kişinin basında alıp götürür eşiniz sizi tedavi ettirir kimse kankasıyla yatağa sokmaz her neyse kabul etmek sizin tercihiniz ama ben asla o adamla çocuğumu aynı evde yetiştirmek istemem cokda sağlıklı birey yetişmez o kişiyle alın elinizi karşınıza konuşun bu kadar zor mu ya biz bunu neden yaptık biz bunu neden yapıyoruz diyin bende evliyim o dört duvarın içinde yaşananın bile bir sınırı var siz de vicdanen rahat değilsiniz belli kendinize de bunu yapmayın hakkınız da hayırlısı olsun

nerede diyorum uyuduk diye ? o gece yatagimizda 3 kisi yattik onunla cinsel birliktelik olmadi ama ben yataga kocam ve kankasiyla girmek durumunda kaldim sirf esim mutlu olsun diye
Eşim de böyle mutlu olacaksa hiç olmasın gerçekten kimseye yorum yapmam ama size çok kızdım ya senin mutluluğun evliliğinizin geleceğini böyle mi görüyorsunuz eşim mutlu olsunmuş olmasın ya bahane benim basıma böyle bir şey gelse koşa koşa kaçarım o evden

Merhabalar anlatacagim konu belki bu baslikla uyumsuz ama sıkıntım var ve icimi bi sekilde dökmeliyim nasil anlatirim bilmiyorum insallah becerebilirim yazim hatalarim olacaktir kusura bakmayin .daha once actigim konuda bahsetmistim vajinusmus illetinden.hayattaki tek derdim vajinusmus degilmis sanirim.. esimle severek evlendik o cinsel hayatina cok duskun biriydi bense aksine bundan korkan olmasada olurdum..evlendik ben iliskiye giremiyordum ama sadece o isi yapamiyordum hastalik ileri derecede degildi..o donem icinde bulundugumuz borclardan dolayi bu hastaliktan kurtulmam 3 senemi aldi ..evliligimiz surecinde iliskiye giremedigim icin buyuk sucluluk hissediyordum ona o eve o sehre ait degildim sanki..galiba ben kendimi kotu hissetmeyeyim diye esim evliligin sadece cinsellikten ibaret olmadigini onemli olan huzurumuzun olmasi gerektigini soyluyordu..huzursuz bi kadin nasil huzur verebilirki..sonra mesengerdan cinsel icerikli mesajlar atmaya basladi..dusunsenize ayni yatakta mesajlasiyorsunuz..bu durum benim hic hosuma gitmiyordu ama kendimi ona karsi ezik hissediyordum buna ne kadar direndiysemde karsilik vermeye basladim..internet sitelerinden cinsel icerikli fotograflar gelmeye basladi ona uyum saglamak icin ayni sekilde bende atmaya basladim.. bana eski iliskilerini anlatip beninde ona anlatmami yoksa bile hayal edip olmus gobi yazmami istedi sonunda sadece bana dokunup rahatliyordu..bu durum zamanla gurup icerikli mesajlara donustu benim yada kendinin cevresindekileri hayal eder oldu bunlara tepki verdimsede bu da zamanla oturdu ve ben bu yazismalarin sonunda hep aglayan mutsuz kadin olmaya devam ettim..artik boyut ilerledi ve hayalini gercekte yasamak istedigini soyledi ben tepki verince hayal fantazi vs demeye basladi..tum evlilikler de fantazi dedikleri sey boylemidir yoksa bu durumu benmi buyutuyorum bilmiyorum..neyse zaman geldi vajinusmus tedavisi oldum o is olduktan sonra bi rahatlama geldi ama bizdeki durumlar pak degismedi benim eziklik duygum hic bitmedi.. gecen yil bu zamanlarda artik biseyler yapmak istedigini soyledi bulundugumuz sehre kankasi gelecekti bizde yatmasi icin israr etti o gece yatagimizda 3 kisi yattik onunla cinsel birliktelik olmadi ama ben yataga kocam ve kankasiyla girmek durumunda kaldim sirf esim mutlu olsun diye..1 yili asti bu mevzu ama bu konu hic cikmiyo aklimdan oyle kotu hissediyorun ki kelimeler yetmez bunu ifade etmeme..tedaviden 3 ay sonra hamile oldugumu ogrendim bebegimin esi rahmi kapatiyordu bu sebeble doktor cinsel iliskiyi yasakladi hos yasaklamasada bizde iliski tentene olmuyordu dogum oldu toparlanma sureci 6 hafta verdiler sonra normal hayata yavas yavas gecebilirsiin dediler esim tedavi ol hersey yolundaysa oyle birlikte olalim dedi tedavimi oldum rahim toparlanmis vs..suan bebeim 3 aylik ve biz halen birlikte olmadik hatta evlilikte 4. yili bitiriyoruz yazisma halen devam ediyor ben halen mutsuzum..kendimi 1 çocukla dul kalmisim da varlikli bi adam bize evini acmis gibi hissesiyorum.. bende ona ayak uydurmaya calisarak cok hataliyim cok gunahkarim.. etrafima bol gülücük dagitip mutlu evlilik oyunlari oynarken icimde oyle huzursuz ve mutsuzumki tarifi yok..evlilik bu muydu ?
Hayatımda okuduğum ne hayret verici en tuhaf şey desem abartmış olmam. Başka bi erkekle beni aynı yatağa koymaya çalışan bi adamı sırf uyumak için bile olsa ben naparım bilmiyorum. Herşeyi geçtim böyle bi şeyi teklif bile edemez olması lazım. Bi erkek nasıl gururuna yedirir de böyle bişey ister. Bi kadın nasıl böyle bi şeyi kabul eder. Siz birbirinizi bulmuşsunuz iyi de olmuş . Biz okuyuculara da Allah sabır versin ne diyim 🙄🙄🙄😳😳😳😳

X