- 4 Haziran 2024
- 540
- 982
- 28
- Konu Sahibi lavinharper
Bunları yazabildiğinize göre kendinizi kusursuz görüyor olmalısınız ki asıl kusur da bu zaten. İnsanız zaman zaman kilomuz gözümüze batar zaman zaman saçımız, kaşımız, gözümüz..Şişko hâlinle koca bulmuşsun, bir de özgüvensizim diyorsun.banlanacağım ama kendimi tutamadım valla.allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar valla.ne adaletsiz dünya.evet şişko olduğun için koca bulman nimet senin için.sizin gibilerin kocalarının zeka geriliği falan mi var anlamıyorum ki.
Böyle zamanlarda sevdiklerimizin bizi her halimizle sevdiğini görmek bize büyük motive sağlar. Çünkü aklı başında insanlar için sevmenin sevilmenin kıstası sadece dış görüntü değildir.
Hiç sevilmediğimizi düşünüyorum dış görünüşe o kadar takmışsınız ki bedeninizi metalaştırmaktan öteye gidemeyeceksiniz. Siz bu düşüncede oldukça karşınızdaki insanlar da bu düşüncede olacak size karşı.
Siz duyguları, istekleri olan bir kadın olarak değil de sadece güzel gözükmeye mecbur bırakılmış bir robot gibi hayat sürmeye devam edin biz kusurlarımızla mutluyuz seviliyoruz.
Konu sahibi her halinizle kendinizi kabul edin kilo verilir, Rabbim daha büyük sorunlar vermesin. Eşinizle hiçbir şey düşünmeden çok güzel bir gece geçirin. Pozisyonun önemi yok önemli olan aldığınız haz. Acıyacak diye düşünmeden kötü mü görünüyorum diye düşünmeden bırakın kendinizi anın akışına. Mutluluklar dilerim