Haftasonu kaçamağı?

Şişko hâlinle koca bulmuşsun, bir de özgüvensizim diyorsun.banlanacağım ama kendimi tutamadım valla.allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar valla.ne adaletsiz dünya.evet şişko olduğun için koca bulman nimet senin için.sizin gibilerin kocalarının zeka geriliği falan mi var anlamıyorum ki.
Bunları yazabildiğinize göre kendinizi kusursuz görüyor olmalısınız ki asıl kusur da bu zaten. İnsanız zaman zaman kilomuz gözümüze batar zaman zaman saçımız, kaşımız, gözümüz..
Böyle zamanlarda sevdiklerimizin bizi her halimizle sevdiğini görmek bize büyük motive sağlar. Çünkü aklı başında insanlar için sevmenin sevilmenin kıstası sadece dış görüntü değildir.
Hiç sevilmediğimizi düşünüyorum dış görünüşe o kadar takmışsınız ki bedeninizi metalaştırmaktan öteye gidemeyeceksiniz. Siz bu düşüncede oldukça karşınızdaki insanlar da bu düşüncede olacak size karşı.
Siz duyguları, istekleri olan bir kadın olarak değil de sadece güzel gözükmeye mecbur bırakılmış bir robot gibi hayat sürmeye devam edin biz kusurlarımızla mutluyuz seviliyoruz.

Konu sahibi her halinizle kendinizi kabul edin kilo verilir, Rabbim daha büyük sorunlar vermesin. Eşinizle hiçbir şey düşünmeden çok güzel bir gece geçirin. Pozisyonun önemi yok önemli olan aldığınız haz. Acıyacak diye düşünmeden kötü mü görünüyorum diye düşünmeden bırakın kendinizi anın akışına. Mutluluklar dilerim

Merhaba,

Eşimle kısa bir tatil planladık. 3 senelik evliyiz evliliğimizin yarısında vajinusmusla uğraştım problemimiz çözüldü ama cinsel hayatımız kötü. Sevişme sıklığımız eşimin istediği yeterlilikte değil benimde değil sevişiyoruz ama penetrasyon bana hala acı veriyor çünkü tam alışamadım muhtemelen araya hep vakitler girdiği için hala acılı oluyor ve sadece misyoner pozisyonunda.
Libidom düşük değil ama vücudumdan irite oluyorum kullandığım ilaçlar neticesinde kilom hatrı sayılır bir biçimde arttı bu yüzden çekimser kalıyorum eşimin fizik ölçülerimle bir problemi olmamasına rağmen ben bunu aşamıyorum. Işıklar kapalı olsun ben altta olayım modundayım hep tahmin ederseniz ki vücut obsesyonumdan dolayı fantazi giyim şöyle dursun gecelik giymek bile beni huzursuz ediyor.

Herşeyden önce -eşimden önce- kendim için doyurucu bir cinsel hayatım olsun istiyorum. Ben de keyif almak istiyorum biliyorum öyle birden içimden geyşa bir kadın çıkmayacak ama en azından bu haftasonu bir adım atıp kendimi biraz aşmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz? Bu obsesyonlarımı bir kenara nasıl bırakabilirim?
Biz eşimle içinde jakuzi sauna hamam olan bir otel odasına gitmiştik şöminesi felan da vardı. Tam fantezi ortamı. 5 yıla yaklaştık evlilikte hiç öyle güzel cinsel hayatımız olmamıştı😅 o tarz yerlere gidebilirsiniz keyifli oluyor

Once kendiniz vucudunuza dokunacaksniz kesfedecksiniz , klitorise fazla dokunmadan iclerde takilin, hayat masturbasyon yapin. Boyle boyle kendinizi tanidikca asarsiniz bu olayi

Şişko hâlinle koca bulmuşsun, bir de özgüvensizim diyorsun.banlanacağım ama kendimi tutamadım valla.allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar valla.ne adaletsiz dünya.evet şişko olduğun için koca bulman nimet senin için.sizin gibilerin kocalarının zeka geriliği falan mi var anlamıyorum ki.
Ne kadar çirkin kalplisin ya. İnanamıyorum yoruma bak korkunç. Zaten başka konularda da yorumladın çok çirkindi bu ise en üst noktası 😤 acil terapi mi alıyorsun ne yapıyorsun yap insanlara nefretini kusma sen kendini sevmiyorsun diye insanları aşağıya çekmeye hakkın yok. Yazık sana.

Aklında kilon görüntün varken konsantre olamazsın dolayısıyla da zevk almazsın. Biraz gevşemek rahatlamak için şarap içebilirsiniz bence gittiğiniz otelde. Şarap bence çok afrodizyak bir içecek. Sonrasında da sizin üstte olduğunuz bir pozisyona geçin, klitoriste uyarılacağı için daha çok zevk alacaksınız. Sadece misyonerle seks hayatı geçmez.
Kendiniz için güzel bir adım atın ve şarap içip başka pozisyonlar demeyin.
Kilodan dolayı endişe ediyorsanız babydol gibi göbek kısmını örten sexy kıyafetler de giyebilirsiniz

İnşallah 160 kilo olursun 😡

Kocayı bulmuşsun daha neyin özgüvensizliği bu.bir sürü kadın istiyor da bulamıyor.biraz kendine hatırlatma yap.koca da büyük nimet.nasip olmuşken tadını çıkart.beğenmiş ki evlenmiş yani

Kocayı bulmuşsun daha neyin özgüvensizliği bu.bir sürü kadın istiyor da bulamıyor.biraz kendine hatırlatma yap.koca da büyük nimet.nasip olmuşken tadını çıkart.beğenmiş ki evlenmiş yani.
Bence hiçbir kadın bu kadar merhametsiz olamaz sonucta anne olacak gelecek nesili yetiştirecek kullarız. Bu kişi kesinlikle erkek.

Kocayı bulmuşsun daha neyin özgüvensizliği bu.bir sürü kadın istiyor da bulamıyor.biraz kendine hatırlatma yap.koca da büyük nimet.nasip olmuşken tadını çıkart.beğenmiş ki evlenmiş yani.
Sende gelgitlisin heralde
Bi evlilik tü kaka
Bi kocayı bulmussun daha ne
Dandun hep.

Yahu niye öyle diyorsunuz. Sizin şuan metabolizmanız hızlı olabilir ama belki bir gün sizin de yavaşlayacak. Ya da Allah korusun bir hastalık geçireceksiniz ve kullanmanız gereken ilaç kilo yapan bir ilaç olacak. Bu hayatta ne olacağımız hiç belli olmaz, kusursuz bir fiziğe sahip kadınlar da "koca bulamayabilir" doğru bir insan bedenine değil kalbine bakar zaten. Adriana Lima aldatılmış, ne kadar güzel ve çekici olursan ol karaktersiz olan yine aldatır. Güzellik sevilmenin ölçütü asla değildir.
Adriana lima aşırı iğrenç bu arada
🤣

X