sadece ben mi böyle düşünüyorum :(

konuşulanları okumadım ama bence düğününün tadını çıkar ben 17 yaşımda erzurumda üni kazandım ve o yaşta ailemden uzak kaldım ilk başta çok zor geldi sonra alıştım sen şimdi birde evli olacaksın yanında sevdiğin biri var düşünsene ben kimseyi tanımıyordum yurtta kalıyordum ama 2 ayda alıştım çokta mutluyum ailemden ayrı kaldığım için bence boş yere kuruntu yapıyorsun ayrıca aileden uzak olmak her zaman daha iyi neden dersen aileye yakın olunca her kavgadan her sıkıntınızdan haberleri olacak ister istemez olaya dahil olacaklar falan bence iki tarafıa da eşit mesafede olmak en iyisi siz evlenip yeni bir aile kuruyorsunuz çocuklarınız olacak falan kendi ailenize dalacaksınız annenizi unutun demiyorum ama gerçekler bunlar bence hayatın tadını çıkarın şimdiden böyle şeylere kafayı takıpta en güzel en heyecanlı günlerinizi zehir etmeyin derim bu arada mutluluklar başka derdiniz olmasın tek derdiniz annenizi biraz özlemek olsun ondada uçak var otobüs var eskisi gibi at arabasıyla gezmiyoruz ki değil mi

bence esiniz mantikli hareket ediyor.
Ne onun ailesine ne sizin ailenize yakin, ne guzel. Hem isi icin de daha iyi olcaksa, Ankara guzel sehir hemde.

benim gibi düşünen birinin olmasına sevindim. tabiki sizin daha zordur farklı bi ülkeden bahsediyorsunuz. ama bende diyorum zaten dünyada gecireceğimiz zaman kısıtlı neden sevdiklerimizin daha fazla yanında olmayalım ki

Onu her dakika hissediyor insan. Yeğenimin doğumgünü var haftasonu ve ben katılamıyorum. Bir daha 5 yaşında olmıcak ve onu göremediğimle kalıyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya bazı şeyler yaşanınca bedelinin ağırlığı hissediliyor.

üniversite
üniversiteyi bende karabükte okumustum ama o zaman sayılı gün diye mi dert etmedim bilmiyorum. ama suan da aslında bu kadar düşündüğüm için kendime kızıyorum

30 yaşındayım ortaokuldan beri ailemden uzaktayım ve hala hayattayım.
Eşim asker şuan ailemle aramda 12 saatlik mesafe var bundan sonra daha da uzağa gideceğim doğu görevimiz var.
Ankara güzel bir şehir. Türkiye'nin her yerine uçak bulabileceğiniz bir şehir. Şimdiden üzülmeye değer mi?

hayat büyüdükçe ne kadar cok zorlasıyor

ben 17 yaşında evden bi çıktım daha da dönmedim.
annemlerle aramızdaki mesafe 2 saat kadar, eşimin ailesiyle de öyle.
15 günde bir gidip görüyoruz.
ankara gibi bi yerde olsaydık 2-3 ayda bir görürdük.
bence insan kendi kanatlarıyla da uçmayı öğrenmeli.
ben aynı şehirde olmak istemiyorum iki aileyle de.
hatta bazen yurtdışına gitmeyi de düşünüyoruz eşimle. bu biraz da ailelerimizin bize karşı yıldırıcı tutumundan kaynaklanıyor.
aileler ile iyiyseniz yakın olmayı istemenizi anlayabilirim. yine de ankara da bursaya çok uzak sayılmaz ki??

sizde bilmediğiniz bi kültürde yasıyacağınız için tedirginlik yasamıyomusunuz

cok sükür en azından simdilik ailelerimizle ilgili bi sıkıntımız olmadı bide hep birbirimize bağlı olduk ama hayat sartlarına alışmak zorundayız sanırım

Yani kesinlikle, valla bazen ikisinede baktigimda halime sukur ediyorum benim annem fazla uzak olmadigi halde icime SIKINTILAR giriyor bir iki hafta gormedigimde , ama karsimda boyle örnek ler oldumu halime sukur ediyorum..
ufff uffff .( bende anneme çok düşkünüm sizin gibi hissediyorum

birde 2 sokaka arkandayken anneni görememek var cnm..haline şükret dünyanın bir ucunda olsan yine gelir görürsün anneciğini üzülme

o zaman tecrübe etmişsiniz van ardahan falan nasıl bizde sark tercihinde yazıcaz da tabi neresi olur bilmem
Ardahan'ın Posof ilçesi polisler için mükemmel bir görev yeri. Suç oranı çok az. Hiç olay olmaz. Zaten olay olursa da köylerinde olur jandarma bakar :)
Ama herkes yaşayamaz Posof'da. Köy gibi bir yer. 2000 nüfuslu.
Van merkez olabilir ilçelerini tavsiye etmem.

Müstakbel eşiniz hemşehrimmiş... haklısın ailene yakın olmak istemekte ama biz eşimle aynı memleketliyiz ve 13 yıldır ailelerimizden ayrı bir şehirde yaşıyoruz hiççç ailelerimizle ilgili sorunumuz olmuyor senin annen senin baban lafı yok bizde harika bişey... hiçte yakın olmak istemem bayramdan bayrama görüşürüz hiçte memlekete dönmeyi düşünmüyoruz ikimizde biz böyle mutluyuz . Annemle hergün telde konuşurum yanıma sık sık gelir annemde der kızım uzak ol mutlu ol diye böyle daha kıymetliyiz...

o zaman bizde hemsehri sayılırız :) benim annemde bunu dert yapıyor da ondan da biraz daha fazla üzülüyorum

o zaman bizde hemsehri sayılırız :) benim annemde bunu dert yapıyor da ondan da biraz daha fazla üzülüyorum
uzakta olunca rahat edeceksin bende annemden ilk kez ayrılmıştım ilk gittiğimde. üniversiteyi aynı şehirde okumuştum ve hiç ayrılmamıştık.hiç unutmam taşındığım yerde dışarıda bir kadın sesi duydum mutfaktan annemin sesine benzetip çok ağlamıştım.Annemde benim oradaki taşınırken boşalttığımız dairemin önünden geçemiyorum bakamıyorum derdi sonra ikimizde alıştık çocuklarım oldu iki tane.zor oluyor ama rahat hemde çok rahat ediyosun hele yakın oturanların sorunlarını dinledikçe dahada iyi anlayacaksın hemşehrimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…