- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 33
-
- Konu Sahibi amazing girl
hepsi bi arada :)hayır henüz öğrenciyim..
son senem kısmetse haziran da mezun, ağustos da gelin
evet orası oyle... sıkıntım orda aslında neden yaşamadan bu kadar cok düşünüyorum kiİşte şuan daha ailenin yanindasin, teori üzerinden konusuyorsun, tahmin ediyorsun, evlenince asıl fedakarliklarin uygulama aşamasina geçiliyor. O yüzden o zaman, yani simdi anlattiklarini yasadigin zaman, kaldirman gerekecek bu soylediklerini
Ama nişanlinin da kariyeriyle ilgili beklentileri ve hedefleri var, bu konuda ne kadar fedakarlik yapmasi beklenebilir, yoruma açik bir durum
İçini ferah tut, aileni ziyaret edersin, onlar gelirler, zaten hayatin akisinda bir de calisiyormuşsun, zaman nasil geciyor anlamiyoruz. Eşinle siz ayri bir aile olacaksiniz, birbirinizi sevdikten sonra her sey iyi olur, insallah. Evlenmeden once herkeste oyle ya da boyle ailemden ayrilacagim hissi olusuyor, ona da bir alisma sureci diyelim ama sen yeni kurdugunuz yuvanin tadini cikar.evet orası oyle... sıkıntım orda aslında neden yaşamadan bu kadar cok düşünüyorum ki
evlilik öncesi sendromu diye bişey varsa onu yasıyorum galibaİçini ferah tut, aileni ziyaret edersin, onlar gelirler, zaten hayatin akisinda bir de calisiyormuşsun, zaman nasil geciyor anlamiyoruz. Eşinle siz ayri bir aile olacaksiniz, birbirinizi sevdikten sonra her sey iyi olur, insallah. Evlenmeden once herkeste oyle ya da boyle ailemden ayrilacagim hissi olusuyor, ona da bir alisma sureci diyelim ama sen yeni kurdugunuz yuvanin tadini cikar.
Normaldir, evlenmeden herkes yasar bence, bu fikre alisinca gecer, evlilik zamani yaklastikca hazirliklarin yogunlasmasiyla onun heyecanina kapilir gidersinevlilik öncesi sendromu diye bişey varsa onu yasıyorum galiba
amin inşallah benim de dediğiniz gibi olur :)Normaldir, evlenmeden herkes yasar bence, bu fikre alisinca gecer, evlilik zamani yaklastikca hazirliklarin yogunlasmasiyla onun heyecanina kapilir gidersin