- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
-
- Konu Sahibi amazing girl
sen yuvanda mutlu olduktan sonra onlar hiç dert olmazkii.. Düğün öncesi psikolojisi..Aynı şehir bile olsa aynı şeyleri düşünüyor insan...merhaba arkadaslar. bende dertlerimi ya da kendime dert ettiğim şeyleri yazıp sizin de fikirlerinizi almak istedim. 1 aylık nisanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum ve kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak. Nişanlım polis ve izmir de görev yapıyor, ben de bursa da memurum. nişanlımın ailesi balıkesir de ve benim ailem de bursanın bir ilçesinde yaşıyor. benim sorunum şu. ben anneme çok bağlı biriyim. nişanlımın şark görevi var ve ortalama 4 yıl aileme yakın olamayacağım kesin. şark dönüşü için benim fikrim ailelerimize yakın bir ile yerleşmek tabi mümkün olursa. ama oda ankarayı istiyor. çalıştıgı birim ile alakalı, mesleğe başladığından beri uğrastığı hedefleri için. onu hayallerinden vazgecirmek istemem ama, bende düşününce şark için bile annemden uzaklaşmak bana cok ağır gelecekken neden dönüşte hiç bilmediğimiz yabancı bi memlekete yerleşelim ki bunu düşündükçe ağlayıp duruyorum. aklımda bi sürü sahne canlanıyor. evden cıkarken nasıl ailemle vedalasıcam, dayanabilecekmiyim. bi sürü şey ve bunları düşünmekten anın tadını cıkaramıyorum. boğulduğumu hissediyorum arkadaşlar lütfen yardım edin
merhaba arkadaslar. bende dertlerimi ya da kendime dert ettiğim şeyleri yazıp sizin de fikirlerinizi almak istedim. 1 aylık nisanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum ve kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak. Nişanlım polis ve izmir de görev yapıyor, ben de bursa da memurum. nişanlımın ailesi balıkesir de ve benim ailem de bursanın bir ilçesinde yaşıyor. benim sorunum şu. ben anneme çok bağlı biriyim. nişanlımın şark görevi var ve ortalama 4 yıl aileme yakın olamayacağım kesin. şark dönüşü için benim fikrim ailelerimize yakın bir ile yerleşmek tabi mümkün olursa. ama oda ankarayı istiyor. çalıştıgı birim ile alakalı, mesleğe başladığından beri uğrastığı hedefleri için. onu hayallerinden vazgecirmek istemem ama, bende düşününce şark için bile annemden uzaklaşmak bana cok ağır gelecekken neden dönüşte hiç bilmediğimiz yabancı bi memlekete yerleşelim ki bunu düşündükçe ağlayıp duruyorum. aklımda bi sürü sahne canlanıyor. evden cıkarken nasıl ailemle vedalasıcam, dayanabilecekmiyim. bi sürü şey ve bunları düşünmekten anın tadını cıkaramıyorum. boğulduğumu hissediyorum arkadaşlar lütfen yardım edin
evet sanırım böyle bi psikolojiye büründüm ben. bide fazla düşünen biriyim yüzümde bile bi sürü sivilce cıktı hiç bişey yoktusen yuvanda mutlu olduktan sonra onlar hiç dert olmazkii.. Düğün öncesi psikolojisi..Aynı şehir bile olsa aynı şeyleri düşünüyor insan...
bunları dusunmek yerine evliliğine konsantre olsan daha iyi.alırsın bir tablet her gun baglanırsın annene.ankara güzel memlekettir.çogu kişi buranın hayalini kurar.
benmde çıkmıştı, stresten..Alalhım sağlık versin onların sesini duymak bile güç verir insana, eğer bilirsen kıymetini..çok duygusala bağlama.keyfini çıkar..evet sanırım böyle bi psikolojiye büründüm ben. bide fazla düşünen biriyim yüzümde bile bi sürü sivilce cıktı hiç bişey yoktu
valla ankara rahat şehir güzel şehir balıkesirde oturunca anlarsında ne demek istediğimi inşallah iş işten geçmez
bunu şark görevinden sonra ele al bence. Düşüncelerin değişecektir.merhaba arkadaslar. bende dertlerimi ya da kendime dert ettiğim şeyleri yazıp sizin de fikirlerinizi almak istedim. 1 aylık nisanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum ve kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak. Nişanlım polis ve izmir de görev yapıyor, ben de bursa da memurum. nişanlımın ailesi balıkesir de ve benim ailem de bursanın bir ilçesinde yaşıyor. benim sorunum şu. ben anneme çok bağlı biriyim. nişanlımın şark görevi var ve ortalama 4 yıl aileme yakın olamayacağım kesin. şark dönüşü için benim fikrim ailelerimize yakın bir ile yerleşmek tabi mümkün olursa. ama oda ankarayı istiyor. çalıştıgı birim ile alakalı, mesleğe başladığından beri uğrastığı hedefleri için. onu hayallerinden vazgecirmek istemem ama, bende düşününce şark için bile annemden uzaklaşmak bana cok ağır gelecekken neden dönüşte hiç bilmediğimiz yabancı bi memlekete yerleşelim ki bunu düşündükçe ağlayıp duruyorum. aklımda bi sürü sahne canlanıyor. evden cıkarken nasıl ailemle vedalasıcam, dayanabilecekmiyim. bi sürü şey ve bunları düşünmekten anın tadını cıkaramıyorum. boğulduğumu hissediyorum arkadaşlar lütfen yardım edin
nişanımda bile sivilcelerle uğraşmak zorunda kaldımbenmde çıkmıştı, stresten..Alalhım sağlık versin onların sesini duymak bile güç verir insana, eğer bilirsen kıymetini..çok duygusala bağlama.keyfini çıkar..
zaten benim çalıştıgım birim ilçede olmadığı için ailemle aynı ilçede olmam zor hatta mümkün değil gibi bişi. bende nişanlıma diyorum ki ailelerimizle illa aynı şehirde olmak değil sadece biraz daha yakın olacağımız bi yer olsunInsan buyuklerine ihtiyac cok duyuyor ama
evlenince her iki tarafada uzak olmak cok guzel
bizim 1.5 saat iki tarafada
ikiside farkli yerde
gidip 2 gun takiliyoruz bir bayram birine birinde birine
cok memnunuz :)
balıkesiri hiç sevmezdim gelin gidicemkarlarprensi
balıkesiri tek seven ben miyim yaaa?
2 senedir oturuyorum ve resmen bayılıyorum bu şehre :)
bu arada ankarada da 4 yıl yaşadım.
ama balıkesir başka yahu :)
bide oyle bi ihtimal var haklısınızbunu şark görevinden sonra ele al bence. Düşüncelerin değişecektir.
4 yıl içinde zaten aileden ayrı yaşamaya alışacaksın.
Belki bir de çocuğun olacak...
Yani zaman düşünceleri değiştirebiliyor.
cok güzel soylemişsiniz, dediğiniz gibi belki de endişelerimin sebebi bunlardır. nişanlımda sizin dediğiniz gibi o zaman bizim ailemizi düşüneceksin öncelik biz olucaz diyor. heralde ben daha bunu yasamadığım için kavrayamıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederimİnsanın doğduğu değil doyduyu yer demişler.. Hayatta bir takım realiteler var lütfen biraz mantıklı olun artık büyüdünüz eşinixle siz bir aile olucaksınız eşinizin kariyerinin iyi olması sizi ve olucak çocuklarınızı daha iyi şartlarda yaşatması demek , hayat çok zor ve eşinizin daha doğrusu eş adayınızın mesleki idealleri olması onun evlilikte sorumluluk sahibi olacağınında göstergesidir.. Zaten artık her yere ucak var her yer çok yakın gerek şark görevi döneminde gerekse ankara da atlarsınız uçağa hooop ailenizin yanındasınız .. Lütfen mantıklı düşünün ve aile olmanın sorumluluklarını kavramaya çalışın .. Umarım çok mutlu bir evlilik hayatınız tatlı tatlı bebişleriniz olur .. Yaşadığınız duyguları her gençkız yaşar ve bu duyguyu atlatıp evlenince olgunlaşırız çünkü bilirizki artık bizimde kendimize ait bir evimiz sorumluluklarımız var .. Şuan yaşadığınız endişelerin adı ; büyümek tir .. Artık büyüyoruz olgunlaşıyoruz diye düşünün ..
ben nedense hep aileler yakın olunca daha iyi oluyomuş gibi bi düşünceye sahip oldum, belki de çevremde de hep böyle gördüğüm için4 yıl şark ı kenarda tutarsak. Balıkesir, bursa, ankra hiç uzak yerler değil 4-5 saatte varılacak şehirler. O kadar büyütmeyin bence daha iyi bile olabilir. Ailelerle fazla yakın olmazsınız. Ankara da hafta sonu izinlerinizde cuma mesai çıkışı yola çıkar, cuma, cumartesi, pazar ailelere gidersiniz. Pazartesi iş başı
beterin beteri var yaniBunlaela bosuna kafani yorma simdi :)
Hepimiz bir sekilde ailemizden uzagiz , mesala iki komsum var ikiside almanyaya gelin gelmis hic kimseleri yok burda..
Iki yilda bir anca gidip ailelerini gorebiliyorlar...