- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 33
-
- Konu Sahibi amazing girl
ben balıkesire bile razıyım :) cok mu hüsnü kuruntuyum acababunları düşünmek için çok erken bir şark hizmetiniz bitsin bunlar sonraki konular daha 4 yıl var sen ye iç dua et bence balıkesire gitmek istemesin :)
bunları düşünmektem diğer hazırlıkların tadını bile cıkarmıyorum. bide aramızda mesafe olduğu için bu tarz konuları telefonda konusmak zorunda olduğumuz için birbirimizi bazen yanlıs anlıyoruzŞimdiden bunları dert etme kendine artık yer yer yakın Ankara bursa 4 5 saat uzak sayılmaz heryerede uçak var sanada baha olur gezersinSen düğün hazırlıklarını düşün cnm sakin ol
bunları düşünmektem diğer hazırlıkların tadını bile cıkarmıyorum. bide aramızda mesafe olduğu için bu tarz konuları telefonda konusmak zorunda olduğumuz için birbirimizi bazen yanlıs anlıyoruz
önemli olan mutlu olmak canımbunları düşünmektem diğer hazırlıkların tadını bile cıkarmıyorum. bide aramızda mesafe olduğu için bu tarz konuları telefonda konusmak zorunda olduğumuz için birbirimizi bazen yanlıs anlıyoruz
cok zorluk yasadınız mıbence çok çok uzakları düşünüp moralinizi bozmayın. zira dediğiniz şeye yaklaşık 5 yıl var değil mi?? kim öle kim kala.
evliliği yaşayınca anlayacaksınız. hele bir de çocuk olunca kendinize bile vaktiniz kalmayacak değil ki anneye zaman ayırmak ..
belki çocuk olunca annenin yanında olmak mantıklı olabilir. bence zamanın tadını çıkarın.. ha benim eşimde polis biz doğu görevini hakkaride 2 yılda bitirdik. zor ama zaman kaybı fazla değil..
cok zorluk yasadınız mı
evet kısmetse evli olarak gidicez yine Allah bilir ama bende 2 sene falan düşünmüyorum, ağustosta düğünüm olacak ama nerde yaşıyacağım bile belli değilbiz o zaman nişanlıydık o yüzden zorluk yaşadık. yani farklı bir kültür var orada. arkadaş yok falan.
ama aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra her şey daha kolay oldu. siz muhtemelen direkt evli olarak gideceksiniz o yüzden çok da zor olmaz. tatil günlerinde falan çevre illere gidebilirsiniz. çocuğu biraz ötelersiniz (sadece öneri :) ) çabucak biter.
ha bir de zorlu bir bölge olduğu için dönüşte hemen ilk tercihe gidiyordu birçok memur..