konuşulanları okumadım ama bence düğününün tadını çıkar ben 17 yaşımda erzurumda üni kazandım ve o yaşta ailemden uzak kaldım ilk başta çok zor geldi sonra alıştım sen şimdi birde evli olacaksın yanında sevdiğin biri var düşünsene ben kimseyi tanımıyordum yurtta kalıyordum ama 2 ayda alıştım çokta mutluyum ailemden ayrı kaldığım için bence boş yere kuruntu yapıyorsun
ayrıca aileden uzak olmak her zaman daha iyi neden dersen aileye yakın olunca her kavgadan her sıkıntınızdan haberleri olacak ister istemez olaya dahil olacaklar falan bence iki tarafıa da eşit mesafede olmak en iyisi siz evlenip yeni bir aile kuruyorsunuz çocuklarınız olacak falan kendi ailenize dalacaksınız annenizi unutun demiyorum ama gerçekler bunlar
bence hayatın tadını çıkarın şimdiden böyle şeylere kafayı takıpta en güzel en heyecanlı günlerinizi zehir etmeyin derim bu arada mutluluklar başka derdiniz olmasın tek derdiniz annenizi biraz özlemek olsun ondada uçak var otobüs var eskisi gibi at arabasıyla gezmiyoruz ki değil mi