sade yaşam

Malum 15 yıllık biçok eşyam.Yapılması gerekenleri yapmaya başlarsak Sanırım 2_3 yıl daha biyere gidemeyiz.Gençken gezdik otur evinin eksiğini hallet diyorum bazen ,bide diyorum dünyaya yenidenmi gelicez?İkilemdeyim yani...

Ben bugün migrostan ilk kez dalan zeytinyağlı sabun akdım, yeşil ve 4 lü

Bu sadece vücut için mi yoksa saça oluyor mu?

Bi de mehmet aydın bıttım sabunu vardı, ben bıttım şampuanı kullanıyorum ama sabun nasıl bilen var mı? Saç için mi?

_sekerpare_ beni faceden az çom tanıyorsun.
15 yıllık evliyim. Yatak odası ve salon takımım düğünden hala. Yatak odam değişse çok iyi olacak. Halısı perdesi vs. 7-8 bine çıkarım sanırım. Mobilyacıya yaptıracağım. Modeli rengi herşeyi belli ama ben hep erteliyorum.
Geçen hafta yurtdışı için uçak bileti aldık. Bu hafta da orada bir haftalık ev kiraladık. Yani yatak odasının parasının yarısı gitti nerdeyse.
Demem o ki gez toz Canım arkadaşım.
Hayata bi kere geliyoruz. Çocuklarımızla anı biriktirmek gerek.
Oğullarımız büyüdüğü Zaman evdeki mor koltuğu değil ailesi ile geçirdiği güzel zamanları hatırlayacak.
Sen Nasıl Mutlu olacaksan öyle yap bi tanem.

Bende şuan karatay diyetini okuyorum ama meyve de yasak diyor.bal,pekmez,doğal tatlandırıcılar da yasak,bana zor geldi :/

Çok haklısın aslında canım benim.Ama su nefis varya hiç durmuyor.Onuda al bunu da al şunuda al deyip duruyor.Sanki kefenin cebi var.Bu arada eşime dedim ne yapayım biriken malzemeleri diye .Hafta sonu dolduralım arabaya götürüp dağıtalım ihtiyacı olanlara dedi.Çok mutlu ve heyecanlıyım .

Günaydın kızlar

Canım insanın Zaman Zaman öyle dönemleri oluyor.
Ben onu da alayım bjnu da alayım dönemini atlattım sanırım. Şimdi hiç eşyaya hevesim kalmadı.
Yatak odamı bi tek ben görüyorum. Kullanıyorum da. O bekleyebilir. Ama oğlum büyüyor. Bi Zaman sonra bizimle tatile gelmek istemeyecek bile. Sınavları dersaneler olacak. Vakit bulamayacağız. Belki de ömür izin vermeyecek.
Bu ve bunun gibi sebeblerle şu anda eşyaya değil kendime hizmet etmek istiyorum.
Gariban sevindirme de çok güzel. Allah kabul etsin inşallah

Bende eşya yenilemek yerine tatile gitmeyi tercih ederdim şahsen yatak odamın dördüncü senesi ama dolabim dökülüyor kapağı kaç kere düştü en son matkapla çingene gibi çaktı eşim ama bakınca gorunmuyo saglam da oldu hiç sallamiyorum gidip en dandigini nasıl secmissem aklım bi karış havadaydi demekki
Gidebiliyoken tatile gidin benim annanemle dedemin su an parası var ev yaptırdılar içi zevklerine göre eşya doldurdular ama bacaklarından yuruyemiyolar zamanında kut kanaat gecinmisler şimdi bi odadan diğerine gidemiyorlar ve dedikleri hep gezebiliyoken gezin :)

kalinkaselin aklın yolu birdir.
Benim yatak odam dökülmedi daha. Aslında sanırım ben de heves ettim. Yeni olsun renkli olsun vs diye.
Şimdi umurumda değil. Yatakta uyuniliuorum dolap ta duruyor olduğu gibi. Amannnnnn...
Gezicem tozucam.
Rabbim anneanne ve dedene şifa versin inşallah

annem der hep bıttım sabunuu köullan fırça gibi saç çıkartır diye onu böye sorunlu şeyler için de kullnıyorlar galiba şifa yani anlayacağın ama bit attara sor bence

canım benim hep düstur edindiğim şey: atmak değil daha az almak.... yani başımdan gitsin diye o gelen hediyeleri ne yapsam diye dönüp dolaşma.... koy kenara temizce istifle vakti gelince götürürsün fazladan hediye masrafın çıkmaz... öyle satılabilecek şeyleri bazen ben götürecek yer bulamıyorum emin ol... yaa herkes ağlıyor parasızlaıktan ama kimse de hiç bir şey istemiyor arkadaş anlamadım ben o zmanlarda özellikle büyük yığınları satarak onlarla tatil falan satın alıyorm tavsiye eederim 200 tl 200 tl dir pansiyonda 3 günlük kalış işte bence öyle bir şey yapabilirsin ....

Yaaa kızlar gülmeyin bana noolur kendimce bir hayat oluşturmaya çalışıyorum yaaa ... naapayım tatil seviyorum

Bu ar<da dün kahvaltıya gittik bir yere ... pastaneden 2 simit alsak 2-3 lira bir kekkarıştırdım götürdüm o kadar insana kahvalatının üstüne az şekerli elmalı portakallı kek çok şık oldu yaaa hem de çok sağlıklı hem de çok tasrruflu hem de eski zamanlardaki gibi ...Bayyıldılar 15 kişiye gidebilecek en iyi şey oldu ...

çok güzel bir konu ,hayatta kıyafet israfı yapmam gözü tokluk olmak gerek bence yırtılana kadar rengi solana kadar giyerim zaten evim küçük kiradayım fazla eşyaya yerim yok,yemek konusuna gelince bazen elimin ayarı kaçıyor sonra çok üzülüyorum atarken Allahım affet diyorum artık dikkat etmeye çalışıyorum.

gezmek gibisi yok, evin eksiği bitmez ki, sağlığın yerindeyken imkanın varken gezip dolaşacaksın.
nasıl olsa ilerde yaşlandıkça evden çıkamayacağız

Zamanla her şey kolaylaşıyor ama meyveyi brn de yiyiyorum
Günde en fazla 3 tane
tatlı bağımlısıyım ya, şeker abur cuburdan uzaklaşayım derken bu sefer de meyveye sarıyorum. eşim de günde bir taneden fazla yedirtmiyor. ya bazen kendime öyle çok kızıyorum ki. aklımda tatlı, şeker, meyve. boş insanlar gibi. neden devamlı bir şeyler yemeyi düşünüyorum ki? ilerde ben de anca karnı guruldayınca aklına yemek düşecek insanlar gibi olabilecek miyim ?

Bende şuan karatay diyetini okuyorum ama meyve de yasak diyor.bal,pekmez,doğal tatlandırıcılar da yasak,bana zor geldi :/
ben de bugün başladım karatay diyetine. aslında diyet değil bence sağlıklı yaşam şekli. herşey yiyebiliyorsun aslında şeker ve ekmek hariç. sonuçları ile ilgili çok güzel yorumlar var :)

tabiki gezeceksin...
ev eşya her zaman olur, git tatil yap canım kafan dağılır. ben bu şıktan yanayım

benim elimin ayarı çok iyidir tam yaparım... hiç bir şey boşa gitmez..
gidersede yoğurt kablarını atmam çöp yerine ona koyarım yada b.peynır kabı plastıkse yada bimden meyve alırken altındaki köpük kağıdı atmam onlara koyar ,ve sokak köpeklerine götürürüm...
çöpe atmak yerine bunu yapabilirsin...
misafirlikte kendimi tavuk kemiklerini toplarken buluyorum ,yada isyerınde sevmediğim etli yemek varsa 30 kmlik eve getirip hayvanların oraya bırakıyorum..
çünkü onları çok seviyorum..bıdıklardan bahsedince özledim şimdi

sadevehuzurlu tava ben emsanın titanitini kullanıyorum teflon değil titanyum kaplama 4. senesi bi tane çiziği yok ve gayet sağlıklı şimdilerde tefal reklamlarını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…