sade yaşam

Valla bende cok özledim ama içmeyi hiç istemiyorum. Bi paket alsam devamı gelcek yine günde iki paketi gorcem cok iradesizim. Sen neden bıraktın sigarayı?

Sigarayı bırakan arkadaşlarım sabredin.
8 ocakta 4 sene olacak bırakalı. Günde 1-2 paket içerdim.
Şu anda artık hiç Can'ım istemiyor.
Sigarayı bıraktığım Zaman açtığım bi topiğim vardı. Gün gün yaşadıklarımı yazıyordum. İsterseniz bi göz atın.

Bende ilk kitaplardan başlığın dedim
Satisa usenmedim koydum bu fikre en fazla iki saat dayanabildim sanki evladimi satiyomusum gibi geldi
ben de düşündüm onu daha önce.
sonra dedim ki benim çocuklarıma kalacak evlerim, arabalarım olmayacak.
benim en büyük mirasım kitaplarım olacak

Geçen hafta pimapenlere şu süngerimsi yapışkanlı şeylerden taktık. Hani içeriye soğuk sızmasın diye. Onlardan taktın mı?
takmam mı ama araları o kadar açık ki kapatmıyor ben de naylon torbaları birbirinne ekelyip iki üç kat halinde yorgan igbi arayatıkıştırmayı denedim geçen sene de öyle yapmıştım bildiğin pimapenler kapanmıyor yani araya parmağım giriyor düşün artık bugün biraz daha takviye yaptım şimdi daha iyi gibi bakalım...

Cnm ev 17–19 derece olması normalmiş aslında
Artık kalın giyineceğiz
haaa C CallanPinckney cnm kalın giyineceğiz dedin ya onu da düşündüm ve bugün kendime kütür kütür bir kazak almak için çarşıya indim olanları tahmin edebiliyorsunuzdur herlade herkesle aynı şeyler çook sıkıldım sonra vazgeçtim kalın kazak almaktan....
Sadece bir tane üstüme cuk oturan bir kazak aldım onu da bir daha öyle bulamam herzaman diye aramamak için yani eskiden olsa akşama kadar çıkmazdım o mağazalardan... Kızım dedim hayat uzun yavrum sana ben şöyle evin yolunu göstereyim... Yine bir kazak aldım ama eskiden olsa ucuzmuş kaliteliymiş en az 2 kazak 1 gömlek almıştım :))

benim eşim çok meraklı tencere tava olayına annem de sürekli tencere tava alınıyor eve.b ir kere alacaksan bayıl parayı adam gibi 2 tane şey al... ha için acıyor mu hem de nasıl ama çok uzun süre dayansızn istiyorsan yok nasılsa seramikmiş rengi de çok güzelmiş falan diye 20 25 tl lik bir şeyler alma çelikler hep aynı ama diğerleri hayır. Bana evlilik hediyesi de çok geldi... 3 aydan sonra yağın içinde yüzen omlet o tavalara nasıl yapıştı ben de anlamadım... tavsiyem karacanın seramik tavaları şimdiye kadar en iyi onlar dayandılar haaa alırken çok canın yanıyor çünkü tnaesi 89 99 110 falan... ama en dayanıklısı ol oldu .... döküm tava sanırım hediye gelecek bana ama o da çoook ağır kesinlikle bulaşık mainesinin üst rafında yıkayamazsın, günlük kullanamazsın gidince görürsün zaten 5-10 yıl garantiyi kim veriyorsa ondan al velhasıl az tüket kaliteli yaşa ...

gerekirse kendimi atarım da kitaplarıma dokundurmam
hah bunu dediğim o kadar çok şey vardı ki benim... insan nelerden geçiyor hayatta.... ama yine de bir oda dolusu kitabım var o ayrı ama çoğunu tasviye ediyorum ben yaa aldığımı aldımtekrar kapaağını açıp açmayacağımın belli olmadıklarını 2. elciye.... onlar da alıştı bana artık ...

Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet kaliteli olsun istiyorum zaten n11den de araştırdım dediğin gibi 90 100 civarı ama olsun, bi kez alıyım bikaç yıl gitsin:) karacaya detaylı bakcam:)

Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet kaliteli olsun istiyorum zaten n11den de araştırdım dediğin gibi 90 100 civarı ama olsun, bi kez alıyım bikaç yıl gitsin:) karacaya detaylı bakcam:)
yıllardır bir tanecik döküm tavamı kullanıyorum elimin altında hep sadece onunla yaparım et yemeklerini. ilk zamanlar hep elimde yıkardım özen gösterirdim artık direkt makineye atıyorum. neredeyse her gün kullandığım için elde yıkamaktan gına geliyor, ben de makinenin üst rafına, bardakların üstüne koyuyorum.

Tavsiye için çok teşekkür ederim zaten tahta kaşıkları hiç makineye atmıyorum elde yıkıyorum :)

Teşekkür ederim önce 1 takım seramik gelcek aya da döküm almaya karar verdim hereve döküm lazım diyolar, 2.5 yıllık evliyim bnm yoktu hiç bikaç yemek ismi verir misin,güveç gibi şeyler de oluyor mu yoksa kızartma tarzı mı yapcaz etleri

Ben de sanırım kırk gündür içmiyorum. İlk 4. ve 8. gün ellerimin titrediğini biliyorum. İradeli olmak ve gerçekten istemek çok önemli. Umarım devam edersiniz. Çünkü kendinize olan saygınızı dahi artırıyor. Sigara kullanırken pis kokmadığıma inanırdım fakat şu an sigara içenlerden o pis kokuyu aldığıma inanamıyorum. Böyle koktuğumu düşünmek bile dehşete düşürüyor. Ağzınızdaki o iğrenç tat zamanla kayboluyor. Krizler azalıyor.

Ben sürekli su ve günde iki bardak yeşil çay içtim. Suya hala devam ediyorum. Kendimi takdir ediyorum. Başardım diyebiliyorum. Bu his bile çok güzel.

Sağlıklı, güzel genç bir cilde sahip olacağım diyorum sürekli. Yanında güzel tertemiz bir anne.

Spora ara verdiğim için 5 kilo aldım bu süreçte. Ama en büyük etken sigarayı bıraktığım için kendimi başka şeylerden pek kısıtlamadım kötü örnek olacağım ama tatlı çeşitlerini çok tükettim o ara. Şu an dikkat etmeye başladım spora da devam edeceğim yani sigarayı bırakmak daha önemliydi benim için.

Kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…