sade yaşam

ben elma sırkesı kullanıyorum uzum sırkesı cok keskın kokuyo
soyle yapıyorum bır sıse elma sırkesını banyoya eskıden sampuanlarımı koydugum yere koydum
bırde plastık bır bardagı banyoya ayırdım
dusa gırmeden once ılıktan bıraz sıcak suya 2 tatlı kasıgı karbınat atıyorum suyun sıcak olmasının tek sebebı banyoda kafamdan asagı doktugumde usumemek
karbonatı bu suda ıyce erıtıyorum
dusa gırdım ılk yarısını suyun kafamdan dokup yıkıyorum duruluyorum ıkıncı yarısını dokuyorum duruluyorum bardagın yarısına kadar uzum sırkesı dolduruyorum yarısından sonrasını suyla doldurup onuda saclarıma bosaltıp ıyce tyedırıyorum
o sacımda duruyo sonra seytınyaglı sabunla lıflenıyorum bu arada sırke sacımı yumusatıyo
sonra komple durulanıp cıkıyorum
su an saclarım eskısıne oranla sankı cok kremlenırde duzlestırırsın temızdır ama sonuktur ya oyle ama sacım alısması 2-3 yı bulabılıyomus bır ay sonra gerı bıldırım yapıcam

aynı seyı dun gece dusundum sankı ruyadan uyanmıs gıbıyım
tv ızlıyorum kanal acıyorum yemek yarısması pasta yapıyolar
tv acıyorum reklam
kanal degıstırıyorum ınsanlar vıllada dızı cekıyolar
sureklı tuket tuket tuket uyarısı
artık goruyorum

bu benıde cok mutlu edıyo aferın bıse

Detaylı açıklama için teşekkür ederim

Yaa şu rüyadan uyanmış gibiyim diyorsunuz ya kızlar; aynı konuyu yazmaya girdim acaba konunu akışını değiştirir miyim diye de düşündüm, bir baktım herkes aynı şeyi diyor :KK70: tv deki programlar çok avam yaaa çok seviyesiz izlemek istememe rağmen hiç bir şey yok... şimdi yeni bir program çıkmış gelin evi mi yeni gelin mi ne... yarışma mıdır nedir bilmiyorum ama en son tvdeki kız kendinsine kaç tane bilezik takıldığını anlatıyrodu düğünde... çürüyoruz hanımlar.... mahrem de yok artık... eskiden para pul mevzuu ayıptı sorulurken bile bir laf arasına getirilirdi yüz kızartılırdı cevap vermek zorunda değilsin kusura bakma denilirdi. Bu ne yaaaa vıcık vıcık... Bana ne senin kıro, ona buna gösteriş için yaptığın, tüketim kokan, kullanışsız, kv zevki evinden ııyyykkk....

yaa tv yi kestim kendime geldim yaaaa yok böyle bir şey. Okduğumu anlıyorum olayları yorumlama kabiliyetim değişti yeminle sadece Aşk Yeniden ve Avrupa Yakası var hayatımda çoook sevimliler :KK200:

Bu arada kış için biricik kira evimin kapanmayan pimapenlerinin aralarına naylon torbalar, naylon çoraplar ve süngerlerle yalıtım yaptım... evim hala ısınamıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Mobilyalar dayadım duvarlara, perdelerim kalın falan ama bir yere kadar başka çözümler bulmalıyım zaar ısınamıyorum....

Yaa şu rüyadan uyanmış gibiyim diyorsunuz ya kızlar; aynı konuyu yazmaya girdim acaba konunu akışını değiştirir miyim diye de düşündüm, bir baktım herkes aynı şeyi diyor :KK70: tv deki programlar çok avam yaaa çok seviyesiz izlemek istememe rağmen hiç bir şey yok... şimdi yeni bir program çıkmış gelin evi mi yeni gelin mi ne... yarışma mıdır nedir bilmiyorum ama en son tvdeki kız kendinsine kaç tane bilezik takıldığını anlatıyrodu düğünde... çürüyoruz hanımlar.... mahrem de yok artık... eskiden para pul mevzuu ayıptı sorulurken bile bir laf arasına getirilirdi yüz kızartılırdı cevap vermek zorunda değilsin kusura bakma denilirdi. Bu ne yaaaa vıcık vıcık... Bana ne senin kıro, ona buna gösteriş için yaptığın, tüketim kokan, kullanışsız, kv zevki evinden ııyyykkk....

yaa tv yi kestim kendime geldim yaaaa yok böyle bir şey. Okduğumu anlıyorum olayları yorumlama kabiliyetim değişti yeminle sadece Aşk Yeniden ve Avrupa Yakası var hayatımda çoook sevimliler :KK200:

Bu arada kış için biricik kira evimin kapanmayan pimapenlerinin aralarına naylon torbalar, naylon çoraplar ve süngerlerle yalıtım yaptım... evim hala ısınamıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Mobilyalar dayadım duvarlara, perdelerim kalın falan ama bir yere kadar başka çözümler bulmalıyım zaar ısınamıyorum....
Cnm ev 17–19 derece olması normalmiş aslında
Artık kalın giyineceğiz

canım sen hangi ilde yaşıyorsun???

Geçen hafta pimapenlere şu süngerimsi yapışkanlı şeylerden taktık. Hani içeriye soğuk sızmasın diye. Onlardan taktın mı?

Ben uzun zamandır tv izlemiyorum.
İzlediğim bir iki dizi vardı. Onları da bıraktım gitti.
Hafta sonları gezi programlarına takılıyorum.
Onu izlerken de bazen zikirlerimi çekiyorum.
Öyleeee kitlenip tv izleyemem ben.
Ama eskiden hatırlar mısınız tv çok zevkliydi :) Oturup ailecek izleyebilirdik akşamları. Yemekten sonra hep birlikte karşısında sohbet ederken çay içtiğimiz tv'ye şimdi çocukları yaklaştırmak çok tehlikeli. hatta yetişkinlerin bile yaklaşmaması gerekiyor. Ben de televizyonu sadece dizi ve film izlerken kullananlardanım. Onun dışında full kapalı. Dizi ve filmi de bilgisayardan aktarıyorum. Aslında tv yayınını toptan iptal etsem bile yeridir, boşuna aylık para ödüyoruz :KK70:

M Mistik Kedi nerde o eski günler.
Şimdi akşamları herkes başka bir odada oturuyor. Toplanıp birlikte birşey yemek falan yok artık evlerde.
Ben şu anda sadece gezi programlarına bakıyorum. Çünkü kendim de yurtdışı yurtiçi gezmeyi çok seviyorum.
Hele şu kıyafet, evlilik programlarına gıcık oluyorum.
Üstüne yakışmamış o kombin olmamış. Ne gereksiz ne saçma

Ben uzun zamandır tv izlemiyorum.
İzlediğim bir iki dizi vardı. Onları da bıraktım gitti.
Hafta sonları gezi programlarına takılıyorum.
Onu izlerken de bazen zikirlerimi çekiyorum.
Öyleeee kitlenip tv izleyemem ben.
Çok iyi ya
Ben de tamamen kurtulmak istiyırum
Evde tv yok zaten ama internetle bilgisayar var işte,oradan izliyoruz

M Mistik Kedi nerde o eski günler.
Şimdi akşamları herkes başka bir odada oturuyor. Toplanıp birlikte birşey yemek falan yok artık evlerde.
Ben şu anda sadece gezi programlarına bakıyorum. Çünkü kendim de yurtdışı yurtiçi gezmeyi çok seviyorum.
Hele şu kıyafet, evlilik programlarına gıcık oluyorum.
Üstüne yakışmamış o kombin olmamış. Ne gereksiz ne saçma
Bize saçma geliyor ama gençler izleyip örnek alıyorlar ve etrafında ergen ya da ergenlikten yeni çıkmış kişiler varsa görebilirsin aynen o tv'deki gibi bu kombin olmamış, iğrenç giyinmiş, saçları şöyleymiş muhabbetleri yapıyorlar hep. Artık öyle :)

Öyle miii
Ben 24 derecede anca ısınıyorum ama sıcaklığı 21de sabitlemeye çalışıyoruz.
17-19 da bildiğin üşüyorum. Tabi dediğin gibi kalın giyinmiyorum evde o yüzden.
Benim eşim de evi sıcak istiyor, aslında yanlış bir mAntıkmış
İnternetten bir bak istersen cnm
Ayrıntılı yazmıslar

Çok iyi ya
Ben de tamamen kurtulmak istiyırum
Evde tv yok zaten ama internetle bilgisayar var işte,oradan izliyoruz
Bizim evde 3 adet tv var.
Eşim film izler genelde.
Oğlum sadece belgesel izler. Hiç çizgi film izlemedi desem yeridir.
Ben de izlemem.
Sabahları spor yaparken haber izliyorum. Hafta sonu da gezi programları. Genel de boş vaktimde kitap okumayı tercih ediyorum.
Bize saçma geliyor ama gençler izleyip örnek alıyorlar ve etrafında ergen ya da ergenlikten yeni çıkmış kişiler varsa görebilirsin aynen o tv'deki gibi bu kombin olmamış, iğrenç giyinmiş, saçları şöyleymiş muhabbetleri yapıyorlar hep. Artık öyle :)
İşim gereği sürekli gençlerle bir ardadayım.
Ve görüyorum giyimlerini.
Çok kötü bi Zaman'da yaşıyoruz çok.

Ben adanada dolaşıyorum, kızlar hep siyah tayt üzerine sweatshirt, saçlar uzun bakımsız dağınık
İstisnasız tüm kızlar böyle
Moda mı böyle bilmiyorum, takip etmiyorum

Benwn QUOTE="Papatya, post: 44159662, member: 166305"]Bizim evde 3 adet tv var.
Eşim film izler genelde.
Oğlum sadece belgesel izler. Hiç çizgi film izlemedi desem yeridir.
Ben de izlemem.
Sabahları spor yaparken haber izliyorum. Hafta sonu da gezi programları. Genel de boş vaktimde kitap okumayı tercih ediyorum.

İşim gereği sürekli gençlerle bir ardadayım.
Ve görüyorum giyimlerini.
Çok kötü bi Zaman'da yaşıyoruz çok.[/QUOTE]
Ben de evinde sacma sapan programlar izlensin istemiyorum ama eşime bu konuda baskı kurma hakkını da kendimde görmüyorum, o nasıl isterse öyle davranır,benim kendimi eğitmem lazım

Ben adanada dolaşıyorum, kızlar hep siyah tayt üzerine sweatshirt, saçlar uzun bakımsız dağınık
İstisnasız tüm kızlar böyle
Moda mı böyle bilmiyorum, takip etmiyorum
evet dönem dönem belli tarzda giyiniyorlar :)
yazın gençlerle birlikteydim. devamlı birbirlerini takip halindeler okul açık olmasa bile. iletişimleri hep var.
ve konuştukları konuya çok üzülmüştüm. anladığım kadarıyla sınıflarında kilo problemi olan bir kız var onun hakkında konuşuyorlardı. kız bir kere kilolu biliniyor ya, zayıflamaya çalışıyormuş ama hiç şansı yokmuş, sonuçta şişko olarak biliniyor. kimse onunla arkadaş olmak istemiyormuş falan. düşünsene böyle dış görünüşe önem verilen bir zamanda, sınıfta kilolu olmak çok büyük bir travma. herkes tayt giyerken o giyemeyecek.
ben de okul zamanında kiloluydum ama arkadaşlarım vardı ve kimse kilo problemim hakkında konuşmazdı. dikkat edilmiyordu dış görünüşe.

evet dönem dönem belli tarzda giyiniyorlar :)
yazın gençlerle birlikteydim. devamlı birbirlerini takip halindeler okul açık olmasa bile. iletişimleri hep var.
ve konuştukları konuya çok üzülmüştüm. anladığım kadarıyla sınıflarında kilo problemi olan bir kız var onun hakkında konuşuyorlardı. kız bir kere kilolu biliniyor ya, zayıflamaya çalışıyormuş ama hiç şansı yokmuş, sonuçta şişko olarak biliniyor. kimse onunla arkadaş olmak istemiyormuş falan. düşünsene böyle dış görünüşe önem verilen bir zamanda, sınıfta kilolu olmak çok büyük bir travma. herkes tayt giyerken o giyemeyecek.
ben de okul zamanında kiloluydum ama arkadaşlarım vardı ve kimse kilo problemim hakkında konuşmazdı. dikkat edilmiyordu dış görünüşe.
ay cnm senin ortamn iyiymiş,kilolular hep dışlanr
ben de kiloluydum, pek arkadaşım yoktu, kilomla dalga geçen cok olurdu..

C CallanPinckney ben de eşime bu konularda hiç baskı yapmıyorum. Herkesin yaşam şekli farklı.
Ben kitap okurum namaz kılarım spor yaparım. Eşim bunları yapmaz. Ama halk oyunları kursuna gider film izler.

M Mistik Kedi ünşversştedeki en samimi arkadasım kilolu idi. Hala da öyle. Hiç sınıfta ya da aramızda konusu bile geçmedi.
Biz eski zamanları bildiğimiz için şu an ki tüketim çılgınlığının farkındayız. Ama gençler çocuklar normal hayat bu zannediyor.

X