- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- Konu Sahibi philosophy
- #1.681
Hayırlı uğurlu olsun hergün bildirim yap bize çikolata krizini tarcinli süt keser bir çubuk tarcini bir bardak sutte kaynar çubuğu çıkar sonra kullanirsin yada toz tarcinla iç yardımcı olur
Karatay diyeti normal genetik bi hastalığı olmayan biri için kusursuz bi diyet
Bulunudugum yerdeki hastanedeki diyetisyen kendine bi liste yapmış her gelene onu dağıtıyor:) aksam bir porsiyon sütlü tatlı bile yazmış kadın ben o yazdıklarını yesem kesin kilo alirim 4-5 zeytin kışın domates salatalık !!!!!! Saçma sapan bişey ben sağlıklı beslenmeden ekmek olabileceğine inanmiyorum
Aynen bende kara tayin gözünü sevim zamanında az dalga geçmedim ben bu kadınla şimdi müptelası oldum
bak nasıl beynime kazınmışsa hala unutmamışım bana yazdığı diyet şöyleydi:
kahvaltı: 2-4 dilim ekmek, bir kibrit kutusu peynir, 4-5 zeytin, isteğe bağlı salata, bir yumurta, bal ya da pekmez, bol meyve
öğlen: 2-4 dilim ekmek, yarım kase yağsız yoğurt, bol meyve, isteğe bağlı salata, istersem tatlı yiyebilirim, ince küçük bir dilim yağsız et ya da yağsız tavuk.
akşam: 2 dilim ekmek, 1 ince küçük dilim yağsız kupkuru tavuk göğsü, yanına istersem yarım kase light yoğurt, salata isteğe bağlı, tatlı olarak bol meyve.
3 ana öğün bu, bir de 3 ara öğün vardı, her ara öğünde meyve, isteğe bağlı sebze.
eğer 6 öğün yetmezse 8 öğüne de çıkartabiliriz, yatmadan önce karnın kazınırsa meyve yiyebilirsin ama gün içinde çok yediğin için daha çok bir bardak light süt iç ya da yarım kase yağsız light yoğurt ye demişti.
salatalar da yağsız olacak