sade yaşam

philosophy kesşnlikle bende bu yöntemi deneyeceğim.
Annemin bazı arkadaşları var. Sürekli örgü dantel vs paylaşıyor. Onlardan başlayayım ben.
Siyasi paylaşımlar yapan kişilerde var aklımda.
Sağolun kızlar.

Bu arada dün farkettim resmen kredi kartımın nefes aldığını farkettim. İçi eskisi gibi dolmuyor Çünkü

Ben ikinci kartimi da imha ettim,su an hiç kredi kartım yok,ama borcu var 1800 tl. Eve döndüğümde nakit harcamaya çalışacağım,caydırıcı olacağını umuyorum :)

M maviduvar1 çok sağol,hoşbuldum..
Ben galiba çok doydum bu sahteliklere,o yüzden sanırım bir an bile düşünmedim kapatsammı diye.
Arkadaşın dediği çok doğru,özellikle mutsuz olduğum zamanlarda baktığımda sayfalar kaderime isyana sürüklüyodu resmen beni...
Bugün eşimle,oğlumuda ikna ettim sanırım. Eşim biraz önce o giymediklerimi hazırlada verelim bir garibana dedi. Bu onun adına çoookk büyük bir adım. Kıyamaz hiç bişeyine
Oğlumda aynı babası. Bir çocuk düşünün 2.sınıfta ama tek bir kalem kaybetmemiş. Şimdi böyle kişiliği olan bir insana fazlalıklarınızı toparlayın verelim demek,birde buna ikna edebilmekle başladım ben sade hayatıma:))
Yarında artık oda oda başlarım toparlayıp evimi arındırmaya...

papatyacım hadi kurtul artık
yeter bukadar,kangren olan kolu kesip atacaksın
senin gibi güçlü bir kadın için çok kolay
kapat ve rahatlığını yaşa

Sac cıkarmada iyimi gercekten zeytinyaglı sabun?
Denesem mi bende önerirmisiniz
Marka vs ne almalıyım.
Zira sacı bolca dökülen biri olarak bunuda denemek isterim.
ben bugun zeytinyağlı sabun denedim
saçım keçe gibi oldu ama elbet alışacaktır
tam tarayamadım bile okadar kötü durumda ama görünüş kötü değil
zeytinyağlı sabunu tamtabi diye bir siteden aldım ama daha doğalını adanada organik pazar var geçen oradan bulduk

Ben ikinci kartimi da imha ettim,su an hiç kredi kartım yok,ama borcu var 1800 tl. Eve döndüğümde nakit harcamaya çalışacağım,caydırıcı olacağını umuyorum :)
Geçen gün uçak bileti aldım.
Onu taksit yaptırdım. Hiç içime oturmadı. Çünkü Mutlu olacağım istediğim birşeydi bu
Ama çula çaputa para vermek istemiyorum artık.
Şimdilik hep nakit harcıyorum.

papatyacım hadi kurtul artık
yeter bukadar,kangren olan kolu kesip atacaksın
senin gibi güçlü bir kadın için çok kolay
kapat ve rahatlığını yaşa
Canım sağol
Ulan diyorum koskoca kadın oldun, ama kurtulamadın gitti şu aptallıktan.
Yapıcam yapacak söz veriyorum size.

canım üzümü dene çamaşır için bilmiyorum ama bulaşık makinesinde üstüne tanımam, diğer parlatıcılar bardakların üstünde bir film tabakası oluşturuyor ve parlayan o tabaka oluyor sonra siz o film tabakalarını bir güzel yiyip içiyorsunuz. hepis iyon aktif ve kanserojenlik kısmına girmiyorum bile ya da buğulu kullan senden kıymetli değil ama bence sakın parlatıcı kullnama

Zeyti
Yağlı sabunun o keçe gibi yapan yapısını ancak elma sirkesiyle yok edebilirsin canım elma sirkesini yariyariya sıcağa yakın ılık suyla sulandıracak bir bardakta sabunlandiktan sonra iyce saçına yedir o ara kitlem falan beş dakika beklesin sonra tara yumuşar islakken hala eline sert gelebilir ama kuruduktan sonra pırıl pırıl olcak:)

ben o keçe gibi hali seviyorum çünkü hep krapeli gibi duruyor çok havalı oluyor kendi adıma ama bir süre sonra saç alışıyor ve o kadar havalı dıurmamaya başlıyor ...

Kozmetik cekmecesi öncesi sonrası yapcam:)
Evet tarihi geçen sevmediğim memnun kalmadigim ürünlerin hepsini attım verilcekleri ayırdım
Bana kalan güneş kremlerim ve dibinde kalmış bir kaç ürün tüp kremleri İs yerine goturcem orda su gibi krem harcıyorum
Kare kutudaki taaaaa 2.5 yıl önceden kalma göğüs pedi ilk doğum yaptığım zamandan onlari da makyaj temizlemek ve yüzüme zeytinyag sürmek için kullancam:))

Eklentiler

• IMAG0409.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 167
  • IMAG0410.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 165
Evet orası bayağı zamandir gözüme batiyodu vesile oldu burası iyi oldu tüp kremlerde çıkınca daha gusel olcak:)

Ben bittim sabununu denedim ayy makine yagı gibi kokusu falan feciydi
Direndim devam ettim sacım kirli gibi görünüyodu böyle kece yaglı tuhaf.
Suan sarımsaklı naturway sampuan kullanıyorum ama zeytinyagli sabunuda merak ediyorum
İyi sonuc alirsaniz bilgi verirmisiniz?

M maviduvar1 bende kullanmıyorum desem yeri sosyalmedya

Bir ig hesabim var ama resim hic bisi yok koymam da
Sadece yemek tarifleri sayfalarini takip edip trifleri alabilmek icin actim.
Facem zaten yok ogluma acmistik kuzenlerle falan konusuyorum begendigim takip ettigim siteler var.
Twiter vs hic kullanmadim
Tatil resimlerimizi atiyoruz ama dönem dönem faceye.

Telf hep elimde genelde netteyim ama baktigim siteler bellidir
Kk
Aktuelindirim siteleri(market indirimlerini takip ediyorum)
2-3blogger var bide takipde oldugum.

üzüm sirkesi mi? cidden yarıyor mu işe?

Yaa bak üzüldüm şimdi
Eltim o parlatıcyo halıda hiç çıkmayan lekelerdde kullanıyır ve o inatçi lekeleri çıkarıyor
Böyle bir şeyin vucudumuza karustığını bilmek cok üzücü
Bu ara bulaşık makinesi çamaşır makinesinde hanhi deterjanları kullandığını ev temizliğinde neleri kullandığını ayrıntılı yazabilir misin
Ben de örnek alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…