- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.521
Ben ikinci kartimi da imha ettim,su an hiç kredi kartım yok,ama borcu var 1800 tl. Eve döndüğümde nakit harcamaya çalışacağım,caydırıcı olacağını umuyorum :)philosophy kesşnlikle bende bu yöntemi deneyeceğim.
Annemin bazı arkadaşları var. Sürekli örgü dantel vs paylaşıyor. Onlardan başlayayım ben.
Siyasi paylaşımlar yapan kişilerde var aklımda.
Sağolun kızlar.
Bu arada dün farkettim resmen kredi kartımın nefes aldığını farkettim. İçi eskisi gibi dolmuyor Çünkü
Sağol canımHarikasın ya daha ne olsun
papatyacım hadi kurtul artık@zytn_lmn hoşgeldin Aramıza
Benim de en büyük sıkıntılarımdan birisi sosyal paylaşım siteleri. Hem sevmiyorum hem birşey paylaşmıyorum hem rahatsız oluyorum hem de bakıyorum.
Bugünün fix fotosu paAr kahvaltısı.
Herkes kahvaltı sofrası koyuyor.
Nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
Seni de gerçekten kutlarım.
ben bugun zeytinyağlı sabun denedimSac cıkarmada iyimi gercekten zeytinyaglı sabun?
Denesem mi bende önerirmisiniz
Marka vs ne almalıyım.
Zira sacı bolca dökülen biri olarak bunuda denemek isterim.
Geçen gün uçak bileti aldım.Ben ikinci kartimi da imha ettim,su an hiç kredi kartım yok,ama borcu var 1800 tl. Eve döndüğümde nakit harcamaya çalışacağım,caydırıcı olacağını umuyorum :)
Canım sağolpapatyacım hadi kurtul artık
yeter bukadar,kangren olan kolu kesip atacaksın
senin gibi güçlü bir kadın için çok kolay
kapat ve rahatlığını yaşa
canım üzümü dene çamaşır için bilmiyorum ama bulaşık makinesinde üstüne tanımam, diğer parlatıcılar bardakların üstünde bir film tabakası oluşturuyor ve parlayan o tabaka oluyor sonra siz o film tabakalarını bir güzel yiyip içiyorsunuz. hepis iyon aktif ve kanserojenlik kısmına girmiyorum bile ya da buğulu kullan senden kıymetli değil ama bence sakın parlatıcı kullnamaben yumuşatıcının yerini dolduramam sanırım. elma sirkesi kullanıp memnun kalan arkadaşlar olmuş. annem kullandı kazık gibi çıktı çamaşırları. aynı şekilde bulaşık makinesinde de kullandı onda da hiç parlamadı bulaşıklar.
Yağlı sabunun o keçe gibi yapan yapısını ancak elma sirkesiyle yok edebilirsin canım elma sirkesini yariyariya sıcağa yakın ılık suyla sulandıracak bir bardakta sabunlandiktan sonra iyce saçına yedir o ara kitlem falan beş dakika beklesin sonra tara yumuşar islakken hala eline sert gelebilir ama kuruduktan sonra pırıl pırıl olcak:)ben bugun zeytinyağlı sabun denedim
saçım keçe gibi oldu ama elbet alışacaktır
tam tarayamadım bile okadar kötü durumda ama görünüş kötü değil
zeytinyağlı sabunu tamtabi diye bir siteden aldım ama daha doğalını adanada organik pazar var geçen oradan bulduk
ben o keçe gibi hali seviyorum çünkü hep krapeli gibi duruyor çok havalı oluyor kendi adımaben bugun zeytinyağlı sabun denedim
zeytinyağlı sabunu tamtabi diye bir siteden aldım ama daha doğalını adanada organik pazar var geçen oradan bulduk
Evet tarihi geçen sevmediğim memnun kalmadigim ürünlerin hepsini attım verilcekleri ayırdımKozmetik cekmecesi öncesi sonrası yapcam:)
Ben bittim sabununu denedim ayy makine yagı gibi kokusu falan feciydiben bugun zeytinyağlı sabun denedim
canım üzümü dene çamaşır için bilmiyorum ama bulaşık makinesinde üstüne tanımam, diğer parlatıcılar bardakların üstünde bir film tabakası oluşturuyor ve parlayan o tabaka oluyor sonra siz o film tabakalarını bir güzel yiyip içiyorsunuz. hepis iyon aktif ve kanserojenlik kısmına girmiyorum bile ya da buğulu kullan senden kıymetli değil ama bence sakın parlatıcı kullnama
Yaa bak üzüldüm şimdicanım üzümü dene çamaşır için bilmiyorum ama bulaşık makinesinde üstüne tanımam, diğer parlatıcılar bardakların üstünde bir film tabakası oluşturuyor ve parlayan o tabaka oluyor sonra siz o film tabakalarını bir güzel yiyip içiyorsunuz. hepis iyon aktif ve kanserojenlik kısmına girmiyorum bile ya da buğulu kullan senden kıymetli değil ama bence sakın parlatıcı kullnama