sade yaşam

Benim hediye gelen filler narlar falan var onlar çok fazlalık evde yoksa mumluklarımı severim. birde ayakkabımı ne kadar azaltsamda ayakkabılık şart
hediye gelen şeyleri atamıyorum ben de zaten :)

ayakkabılık şart malesef evet, benim ayakkabı dolabımda yok ayakkabılık var kapı önünde duruyor

hediye gelen şeyleri atamıyorum ben de zaten :)

ayakkabılık şart malesef evet, benim ayakkabı dolabımda yok ayakkabılık var kapı önünde duruyor

benimde var sıgmıyor çekmeceli olduguna botlar girmiyor içine böyle açık raflı birşey lazım bazen a101 e geliyor ucuz birşey işimi görür.
Ben atıyorum ya zaten bu hediye işini hiç sevmem. Ben herkeze ihtiyacı olan birşey almaya çalısırım kullanmazlarsa darılmam. Bende evde fazlalık tutmam her ay birşey atarım ama eşim biraz istifci o yüzden azar azar atıyorum :)

günaydın hanımlar
hediye olayınıda o saçma sapan biblo vs hediyelere bende sinir oluyorum ve kimseye o tarz bir şey almıyorum.
insanların ev dekorasyonunu falan bilmeden neden alınır ki onlar...
bu aralar hep aklıma daha önceden aldığım az giyerek ya da hiç giymeyerek ona buna verdiğim kıyafetlerim geliyor. kıyafetlere değil de paralarıma nasıl içim acıyor..
gerçi psikoloğum olgunlaşman için o da gerekliydi diyor.

ben de atamıyorum gelir görürler kullanmadıklarımı diye falan
bir de teyzem el işi birsürü şey yapaar, satar da kendisi
onun verdikleriyle dolu evim el işi süsler oyuncaklar yastıklar vb. ama atamıyorum

Psikolog kıyafetlere yorummu yaptı

Günaydın...
Bende hediye seçerken çok dikkat ederim.
Kıyafetlere bende acımadan parama harcamışım ve vermişim başkasna yanı maasımın bir bölümünü çöpe atmışım yazık.
artık kendime hiçbirşey almıyorum gecen pazar ablam bana hediye aldı bir hırka
Artık çok pahalı geliyor hersey önceden nasıl alırmışım aylarca taksit ödermişim
Şimdi geleceğimi düşünüyorum ne kadar yatırım yapsam iyidir.

ben de atamıyorum gelir görürler kullanmadıklarımı diye falan
bir de teyzem el işi birsürü şey yapaar, satar da kendisi
onun verdikleriyle dolu evim el işi süsler oyuncaklar yastıklar vb. ama atamıyorum

El işi sevmem annem iğne oyası satın almıştı 900 tl ye bir tek onlara kıyamam.
ama mutfak takımı ıvır zıvır dağıttım hep dahada var verilcek.

Psikolog kıyafetlere yorummu yaptı
yaklaşık 1,5 yıldır gidiyorum.
ben ona gitmeye başlamadan önce çok farklı bir insandım. kadın sihirli değnekle dokundu bana.
psikolog ile herşeyi konuışuyor insan.
ona gereksiz insanlara harcadığım zamana ve gereksiz kıyafetlere harcadığım paraya üzüldüğümü anlatmıştım.
ona bağlı olarak yorum yaptı...
ben bir de hiç fiyat sormazdım. alır geçerdim.
sonra aylarca taksit ödüyordum.
o kadar paralar verdiğim bazı şeyleri beğenmedim sonradan ev kıyafeti yaptım.
hep verdim. keşke yapmasaydım.
ama belki de yapmasaydım ömrümce istediğim gibi almadım, dilediğimi giyemedim diye içim de uhde kalacaktı...
şimdi içimde acısı kaldı

benim gibisiniz , ben de öğrenciyken 3 kredi kartı çıkarmıştım gidip harcıyordum. birinin limitini bir günde doldurduğumu bilirim.
şimdi o kıyafetler evde duruyor giymiyorum bile, iş hayatındaki tarzım ile öğrenciykenki tarzım çok farklı.
engüzel yöntem kıyafet takası yöntemi ya da satıcaksın, ya da ihtiyacı olan birine vericeksin.

Belkide bunu yaşamak gerekiyordu canım bende çocuklugumda her kıyafeti alıp giyemezdim. Belki o boşlugu doldurdum kendimce hevesimi aldım.
Bir de çalısıyoruz bir zaman sonra insan kendi için birşeyler yapmak istiyor ama dengeli bir şekilde tabikide eksiklerimizi alıcaz. Birde kendime kıyafet programı yapıcam giymediklerim kalmasın diye kombinlicem hafta sonu resimlerini çekicem. Sabahları elime ne geçerse giyip cıkıyorum en iyisi akşamdan hazırlamak.

Mia- canım napımmm yaaa uğraşıp duruyoruz...
çevremdeki herkese sade yaşamı aşılamaya çalışıyorum...
bunu iş masamdada uygulamaya başladım...
boş boş durup göz yoran dergiler eski evraklar. gitsin depoya ya da geri dönüşüme..

Yani haklısın benimde gözden geçirmem gereken çok yer var evim hem güzel olsun ama sade ferah olmalı.
Ya bir yandan eksik bitmiyor bir yandan atılcak bitmiyor ve yeni eve taşındığıma düzen de yok evde.
araştırıyorum en azından bir kere ugrasıyım kolay yoldan temizlik düzen işi bitsin istiyorum.

ben her gün ne giyeceğimi akşamdan hazırlarım. hatta hafta sonundan kafamda tasarlarım.
akşamdan çantamı takımı makyaj malzelerimi hazırlar koyarım.
sabah kolaylık oluyor.
ben de içimdeki o boşluğu doldurduğumu düşünüyorum.
neyse akıllandım en azından.
aralık ayı geldi ve ben daha pek çok elbisemi kazağımı bir kere bile giymedim.

Ben bu konuda çok yavaşım ya hazırlamak gözümde büyüyo...
uykum gelince hemen uyumak istiyorum kendimi alıştırmam lazım sanırım

bende 9 a kadar yapmaya çalışıyım.
ben eve girince hiç oturmadan yapmam gereken herşeyi yapıyorum. bi kahve içmelik eşimle oturuyoruz o kadar. onun dışında çocuğun ödevi çantası ertesi günü giyecekleri ve kendi hazırlıklarımı yapıyorum. oturunca oturup kalıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…