Ertesi gün için hazırlık olayı gerekli bence de.Sabah uyku sersemi herşey insana zul geliyor çünki.Sümeyracım evliliğin ilk yıllarında düzen oturmuyor bunun için biraz daha zaman lazım bana göre.Papatyacım nacizane bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istiyorum izninle.Benim oğlan seninkinden büyük biliyosun .Çocukların sorumluluğunun daha fazla farkında olabilmesi için, ödev ve çanta hazırlama eylemlerini kendileri yapmalı diye düşünüyorum.Özellikle erkek çocuğu fıtraten h izmet beklemeye müsait bir yapıya sahipler.Ben emire 4. sınıfın başından itibaren bu konuda tek bıraktım.Sadece anlamadığı ,beceremediği bir konu olursa yardımcı oluyorum.teog öncesi babası ve ben konuları paylaşıp özel ders gibi tekrar yaptık birlikte.Hani özel bir durum olduğu için.Cantanı hazırla diye söylüyorum tabii her akşam hala
ben zamanında borçlar yokken giyip gezdiğim için hiç pişman değilim.Çünkü şimdi yapamıyorum ,hersey gençlikte güzel.İsraf etmeden insanın kendini ödüllendirmesi iyi birşey bence.Sade yaşamdan kastımız cimriliğe varan paraya kıyamasma durumu olmasmalı fikrimce...