- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- Konu Sahibi philosophy
- #1.241
Link yapıştırmak yasak ondan galiba
onedio sitesinde bu link.
google'a onedio minimalizm yazın ilk çıkana tıklayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o bulaşık koku giderici jelleri sevmiyorum. Bana kimyasal geliyor böyle seyler limon iyi fikirmiş leke yapmıyor dimi
Yok yapmıyor yalnız ben bulaşık makinesini yeni aldım kışın bulaşık yıkamayı sevmiyorum yoksa onuda almazdım ama artık narinleştik sanırım
bende acil durumlarda kullanıyorum. O gün kendimi kötü hissediyorsam yada yoğun bir günse atıyorum makinaya 4 günde anca doluyo zaten.
onu ben de yapamıyorum3. maddeyi yapamam gibi toplanmam 1 haftayı bulur kız
Bak iyi hatırlattın ben kıyafetlerimi buraya koyucam yani ürün satış bölümüne sadece kargo parasına alsalar ben para falan istemiyorum olurmu ki ? yada çok mu uğraş gerektirir ....onu ben de yapamıyorum
hem de kıyamıyorum :))
önceden takas topiği vardı burada çok güzeldi keşke gene olsa
onu ben de yapamıyorum
hem de kıyamıyorum :))
önceden takas topiği vardı burada çok güzeldi keşke gene olsa
varmış ya:)Bak iyi hatırlattın ben kıyafetlerimi buraya koyucam yani ürün satış bölümüne sadece kargo parasına alsalar ben para falan istemiyorum olurmu ki ? yada çok mu uğraş gerektirir ....
aha benim evim de "before" kısmındaki gibi çok eşya var5. ve 6. madde tam bana göre
aha benim evim de "before" kısmındaki gibi çok eşya var
aslında çok eşya olduğu için öyle dağınık oluyor bir kurtulabilsek:)Benim olmak üzere kaç gündür evi toparlayamadım ya çok sinirlerim bozuluyor...
aslında çok eşya olduğu için öyle dağınık oluyor bir kurtulabilsek:)
aynen kıyafette evet belki amaBen atıyorum kullanmadıklarımı da dekorasyon benim için önemli yinede... çok aşırı minimalist olamam...
sumeyye atmak istediğin balık malzemeleri bize
aynen kıyafette evet belki ama
evde zor oluyor , atamıyorum da ben
boş kutuları mı saklıyonAtarsın bak oturma odasını düzenle fazlalıkları baska odaya koy eger ihtiyacın kalmamışsa ver gitsin. ben genelde öyle yapıyorum . Bide benim çekmecelere el atmam lazım market fişleri boş kutular falan var