sade yaşam

Yok yapmıyor yalnız ben bulaşık makinesini yeni aldım kışın bulaşık yıkamayı sevmiyorum yoksa onuda almazdım ama artık narinleştik sanırım
Bende o bulaşık koku giderici jelleri sevmiyorum. Bana kimyasal geliyor böyle seyler limon iyi fikirmiş leke yapmıyor dimi

Yok yapmıyor yalnız ben bulaşık makinesini yeni aldım kışın bulaşık yıkamayı sevmiyorum yoksa onuda almazdım ama artık narinleştik sanırım

bende acil durumlarda kullanıyorum. O gün kendimi kötü hissediyorsam yada yoğun bir günse atıyorum makinaya 4 günde anca doluyo zaten.

İl dışına gittiğimde eşim bulaşığı yıkamaz biriktirir erkek adam bulaşık yıkamazmız ama başka ev işleri yapar ondan aldırdım hasta olsamda yıkamaz iyiki bu teknoloji var
bende acil durumlarda kullanıyorum. O gün kendimi kötü hissediyorsam yada yoğun bir günse atıyorum makinaya 4 günde anca doluyo zaten.

onu ben de yapamıyorum
hem de kıyamıyorum :))
önceden takas topiği vardı burada çok güzeldi keşke gene olsa
Bak iyi hatırlattın ben kıyafetlerimi buraya koyucam yani ürün satış bölümüne sadece kargo parasına alsalar ben para falan istemiyorum olurmu ki ? yada çok mu uğraş gerektirir ....

Her yere yetişmek zorunda değilsiniz. Mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Evinizi bal dök yala yapmak, her akşam okuldan çocuğu kendiniz almak, üniversitede çift dal yapmak zorunda değilsiniz. Ana ihtiyaçlarınızı ve gerçekten ne yapmak istediğinizi belirleyin ve zorunlu olanlar için size yardımcı olacak birilerini bulun. Tüm sorumlulukları üzerinize alırsanız, insanlar size yardımcı olmaları gerektiğini anlamayabilirler. madde 12 ye katılıyorum ama ev before oluyor onu ne yapcaz

aynen kıyafette evet belki ama
evde zor oluyor , atamıyorum da ben

Atarsın bak oturma odasını düzenle fazlalıkları baska odaya koy eger ihtiyacın kalmamışsa ver gitsin. ben genelde öyle yapıyorum . Bide benim çekmecelere el atmam lazım market fişleri boş kutular falan var

X