- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 36
- Konu Sahibi philosophy
- #4.321
Yen'i evim küçük olunca herşey fazlalık oldu bir anda sadeleşmek ruhuma iyi geliyor eşimin dırdırı iyi gelmiyor iki arada kaldım Yine de tüm fazlalıklardan yavaş yavaş kurtuluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar kullanmadığınız kıyafetleriniz varsa benim çok ihtiyacım varben bakıyorum dolabıma son 3 4 ayda hiç giymediğim kıyafetlerimi ayırıyorum ve ihtiyacı olanlara veriyorum. böylece geriye kalan çok sevdiğim ve giydiğim kıyafetlerimi kullanmış oluyorum.
çok sevdiğim ayakkabıları alıyorum.her yaz ve kış birer ikişer ayakkabı alıyorum. sürekli giyince zaten eskiyor diğer yıl tekrar alıyorum :):)
mutfağımda da gardolabımda da uzun süredir kullanmadığım hiç birşey yok :):)
teşekkür ederim :)Buradan bildirim gelmeyince bayadır bakmamıştım
Ev istediğim gibi sade değil , sadeleştirmek için vaktim yok bu aralar , hep aklımı meşgul ediyor bu hali de bir an önce el aymalıyım ..
İkiz olabilirizSadelik=ben
Her ne kadar burcum tam tersini söylese de severim sadeliği..
Öyle ki giyeceğim tişörtler bile düz renktir.
Fazla eşya sevmem.
Çok az ama öz dostum vardır.
Israftan nefret ederim.
Burayı seveceğim:)
Oyle miiiiİkiz olabiliriz
Aynen ya bunu bende çok yaşıyorum :) Amaan böylesi daha iyi :)Oyle miiii
Cok sevindim :)
Memnun oldum :)
Esim bazen bana ayakkabı,saat vs alır. Bana der hangisini beğendin giderim onun tam tersi sade bir şey beğenirim ve hayret eder. Ulen ben erkek halimle bunu beğeniyorum senin beğendiğinr bak iç kapatıcı basit bişey diye :):)
Makyajım bile sade ve basittir mesela.
Üçüz olalım bence:)İkiz olabiliriz
Kızlar nasılsınız?
Bu aralar sürekli nasıl daha az harcarım, nasıl daha minimal hale dönerim bunlaeı düşünüyorum. Bazen de taba ayakkabı almam lazım, krem mont Almam lazım gibi şeyler aklıma düşüyor. Ve sonra da bundan 10-15 yıl önceki hayatımda zaten doğal olarak minimal olduğumu/olduğumuzu farkettim.
Koca bir kışı tek renk, tek model çizme ile geçirdiğimi, bir tane kaşe kabanım olduğunu, bir iki tane çantam olduğunu vs. Hatırladım. Nasıl oldu da neler oldu da bu hale geldim/geldik..,
Gerçekten taba rengi bir ayakkabıya ihtiyacım var mı? 10 yıl önce taba rengi var mıydı? O kıyafetin altına taba değil de siyah giysem ne olur? Kim bana birşey der?
10 yıl önce aklımınucuma bile gelmeyen şeyler şimdi ihtiyacım olmuş ya da aslında hiç ihtiyacımız olmayan şeyler sanki zaruri bir ihtiyaçmış gibi bize lanse edilmeye başlanmış... ve başarılı da olunmuş...
Eşşek gibi çalışıp kazandığım parayı 10 yıl önce olmayan taba rengi, altın rengi, dore rengi ayakkabıya çantaya vermek neyin nesi oluyor peki...
Yani kısacası kafam da deli sorular...