- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi philosophy
- #4.281
Merhaba herkese,
Kendimi bildim bileli sadelikten hoşlanan biriyim.
Taşınmalarım esnasında (5 kere taşındım 5 senede) eşyalarımın ne çok olduğunu fark ettim.
Bu yüzden fazla eşyalarımı dağıtıyorum ya da atıyorum.
Kıyafet olsun, ayakkabı, çanta, mutfak eşyası...
3+1 de oturuyordum şu an 1+1 evde eşim ve 2 evcil hayvan ile yaşıyoruz.
Hala da azaltmam gereken eşyalar var.
Annem ve anneannemden el işi danteller, yatak örtüleri, havlular vs. var. Bunları atmaya ya da vermeye vicdanım el vermiyor. Ama Evde tüm baza altı bunlarla dolu.
Yeni hedefim gardrobumuzun bir kapağını yazlık, 1 kapağını kışlık olacak şekilde yerleşecek kadar kıyafet sahibi olmak.
Proje 333 diye 3 ayda sadece 33 parça (toplamda) kıyafet ve aksesuar ayakkabı çanta ile idare edebilmeye dair bir uygulama varmış, bilen var mı?
Yazı sadece bu kadar kıyafetle geçirip gereksiz olanları elden çıkarmak istiyorum.
Merak edenler için evde 6 kişilik yemek takımı 3 tencere 2 tava, 6 kişilik çatal bıçak takımı var mesela. Misafir için takım falan yok. Ya da 2 tane misafir yastığı var. 3. kişi zaten gelmiyor.
ıvır zıvırlardan nefret ediyorum içime fenalık geliyor.
3 kitaplığım var onlar kitap dolu
işim gereği kütüphanem olması lazım onda sorun yok ama gerisi beni sıkıyor.
her gün eve bugün neyi elden çıkarsam diye gidiyorum
tavsiyelerinizi beklerim
Kendimi bildim bileli sadelikten hoşlanan biriyim.
Taşınmalarım esnasında (5 kere taşındım 5 senede) eşyalarımın ne çok olduğunu fark ettim.
Bu yüzden fazla eşyalarımı dağıtıyorum ya da atıyorum.
Kıyafet olsun, ayakkabı, çanta, mutfak eşyası...
3+1 de oturuyordum şu an 1+1 evde eşim ve 2 evcil hayvan ile yaşıyoruz.
Hala da azaltmam gereken eşyalar var.
Annem ve anneannemden el işi danteller, yatak örtüleri, havlular vs. var. Bunları atmaya ya da vermeye vicdanım el vermiyor. Ama Evde tüm baza altı bunlarla dolu.
Yeni hedefim gardrobumuzun bir kapağını yazlık, 1 kapağını kışlık olacak şekilde yerleşecek kadar kıyafet sahibi olmak.
Proje 333 diye 3 ayda sadece 33 parça (toplamda) kıyafet ve aksesuar ayakkabı çanta ile idare edebilmeye dair bir uygulama varmış, bilen var mı?
Yazı sadece bu kadar kıyafetle geçirip gereksiz olanları elden çıkarmak istiyorum.
Merak edenler için evde 6 kişilik yemek takımı 3 tencere 2 tava, 6 kişilik çatal bıçak takımı var mesela. Misafir için takım falan yok. Ya da 2 tane misafir yastığı var. 3. kişi zaten gelmiyor.
ıvır zıvırlardan nefret ediyorum içime fenalık geliyor.
3 kitaplığım var onlar kitap dolu
işim gereği kütüphanem olması lazım onda sorun yok ama gerisi beni sıkıyor.
her gün eve bugün neyi elden çıkarsam diye gidiyorum
tavsiyelerinizi beklerim