- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi philosophy
- #4.301
muadillerine bakıyorum aşağı yukarı bi fiyat yazıyorumFiyatı neye göre nasıl belirleyeceğiz ki :s
kendi aldığım fyatı düşünüp bi fiyat biçiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muadillerine bakıyorum aşağı yukarı bi fiyat yazıyorumFiyatı neye göre nasıl belirleyeceğiz ki :s
Evet pratiğim ve bu çok hoşuma gidiyor
Dağınıklığa hiç gelemem
Her yer derli toplu olmalı
Lazım olan şeyi aramamalıyım
Nerede olduğunu bilip oradan alıp oraya koyarım
Ama eşim buna uymadığı için . ( nokta ) gerisini söylemim :)
Bu çeyiz bölümüne yazlığıma aldıklarımı koymak için bir konu açmıştım , başka yere taşımışlar orada bir başlık dikkatimi çekti , bir kaç gündür fırsatım oldukça bakıyorum 50 küsür sayfadayım hiç yeni bir şey göremedim , ama ilk defa gördüğünü söyleyenler var , siz de bakın belki işinize yarar
Yılda bir kere anca gitme kısmı aynen ben...Hiçbir şeyi atamıyorum. Tüm kıyafetlerim 6-7 yıllık bile olsa gözüme yeni geliyor ve gerçekten sağlam. Yılda bir kere anca giyiyorum ama yine de giyerim belki diye atmaya kıyamıyorum işte
Yılda bir kere anca gitme kısmı aynen ben...
Ama ben atabiliyorum verebiliyorum. Zamanla çok sevsem de bazı kıyafetlerin içinde rahat edemediğimi farkediyorum. Ya bazanın altına koyuyorum ua da dolabın ücra bir köşesine gönderiyorum. Bir kaç ay aklıma gelmezse veriyorum.
Benim sıkıntım eskisi kadar olmasa da almaya devam ediyor olmam
Yaşımıza kadar aynı meslekler farklı :) ben yazdım sandım bi an :)Ben çok gereksiz harcamalar yapmıyorum ama kupa,kalem, küpe alışverişi ve markete girip Abur cubur almayı seviyorum gereksiz market alışverişine 50-60 TL veriyorum.
Mağaza dolaşmayı hiç sevmiyorum.Giy çıkar bana göre değil.Sıkılıyorum bunalıyorum.Annem alıp geliyor giyince de hoşuma gidiyor neyseki zevkli de bedenime de uygun alıyor.O zaman giyiniyorum.Yoksa gideyim kendime şunu alayım bunu alayım yok.Zorla mağazaya sokuyorlar beni o kadar
Kitaplara verdiğim paraya da acımıyorum.Bu aralar birikime sardım tasarruf yapmaya çalışıyorum.
Sade yaşam benim de hoşuma gidiyor.Evde o kadar eşya varki bunaldım.Evlenince evime çok az eşya almayı planlıyorum.Bu arada 32 yaşında bekar bir bankacıyım.Konunuzu takipteyim.Sizlerden öğreneceğim çok şey var