sade yaşam

06.12.2016 salı
1.mornergis: eşimin eskiyen pijama altı çöpü boyladı

2.cesursincap : işyerimdeki çekmecemi temizledim. Uzun zamandır biriken kağıt kalabalığı yok oldu.

3. SErtsessiz: küçük gelen çocuk montu ihtiyaç sahibine verilmek üzere ayrıldı

4. Yesa1 = 1 yatak ve 1 baza verildi çok mutluyum :)

5. sarıpisisi : bir adet telefon kablosu gibi olan tokalardan çöpe attım. Sünmüştü, kullanamıyordum artık.

07.12.2016 çarşamba

1. sertsessiz : tamir olamayacak bozuk kablolar atıldı

2. Yesa1 : kaloriferin yanında duran içine su konulması gereken aparat. Kendine iyi bak bizimle degilsin:)

Yılda bir yazıyorum ama devamlı okuyorum gelmişken bugünde yazayım dedim

Son 6 aydır giymediğim tüm elbiselerimi ayırdım koca bir hurç doldu köye gönderilecekler annem dağıtacak

Ayakkabılarımı gözden geçirdim giymediğim iki çizme bir stiletto bir spor ayakkabı ayırdım onlarda verilecek

Makyaj malzemelerimi düzenledim uzun zamandır duranlar çöpe gitti

Eşimin küçük gelen takımı ve kullanmadığı kravatları ayrıldı verilecekler arasına girdi

Genel düzenlemeye başlayınca tümden girişiyorum

Haftada üç gün sebze yemeği yapmayı alışkanlık haline getirdim pazardan ıspanak pırasa karnabahar almıştım

Ispanak ve pırasayı yıkayıp doğrayıp buzluğa attım
Karnabahar haşlandı buzluğa atıldı

Tavuk haşladım didikleyip buzluğa koydum

Beş kilo soğan temizlendi robotta çekildi tek yemekte kullanılacak şekilde hazırlanıp buzluğa atıldı

Eskiyen diş fırçaları atıldı yenisi açıldı

Kağıtları da geri dönüşüme atıyoruz iş yerinde. Çocuklarımıza enerji kaynaklarının tamamen tüketildiği, ormanların Yok olduğu bir dünya bırakmak istemiyorum

Bizim işyerinde de geri dönüşüm kutusu var. Bütün kağıtları oraya atmaya özen gösteriyorum. Etrafımdakileri de sürekli gereksiz kağıt kullanmamaları konusunda uyarıyorum. Ağaçlar konusunda o kadar haklısınız ki.

Ne kadar güzel bir konuydu bir dönem çok takip ederdim.
Gerçi ben sade yaşamı benimsemiş birisiyim. Aşırılıklarım yok denecek kadar azdır.
Ama burayı her okuduğumda motive olurdum. Daha çok şükrederdim.

Bebeğim olacak kısa bir süre sonra, ona giysileri için bir şifonyer yaptırdım. Bir de beşik aldım. Yalnızca 0-3 ay kıyafetlerini aldım. Hiç abartmadım.

Bu sade yaşam yolunda beni tek yoran sanırım toplumun dayatmaları. Her zaman umursamaz olamayabiliyorum. Olsam da yorulabiliyorum bazen.

Sanırım kendimi ihmal ettiğim bir dönemdeyim. Biraz daha kendime yoğunlaşıp maneviyatımı kuvvetlendirmek istiyorum. Ruhen daha sağlıklı olmak istiyorum.
Bu sebeple beynimdeki düşünceleri sadeleştirmek öncelikli hedefim.

Hepinize sevgiler.

]07.12.2016 çarşamba

1. sertsessiz : tamir olamayacak bozuk kablolar atıldı

2. Yesa1 : kaloriferin yanında duran içine su konulması gereken aparat. Kendine iyi bak bizimle degilsin:)

3. Cesursincap: Kullanılmayan eskimiş takılar çöpe gitti.

Birkaç gündür evle pek ilgilenemedim. Aklımda olanlar var ama atamadım. Ama şimdi gidip uzun zamandır kullanmadığım, süreleri geçmiş olan vücut yağı ve güneş sonrası yağını atıyorum.

yesa1, post: 49198745, member: 192636"]08.12.2016 perşembe

1. Sertsessiz: 1 adet bayan atleti

2. Yesa1 eşime küçük gelen bir kazak verildi

3. sarıpisisi : dün akşam kızımın oynarken kırdığı sepet ve bugün biten roll-on çöpe atıldı.

kızlar hm de yine geri dönüşüm var. 1 market poşeti kıyafet götürene 10 tllik hediye çeki veriyorlar.
ankara vera avm de dediler.muhtemelen hepsinde vardır.
benim gibi verecek yer bulamayıp çöpe atıyorsanız bulunmaz fırsat...

10 Aralık Cumartesi

1. Sertsessiz : 4lü eski göz farı, 1 oje, 1 yüzük, az kalmış parfüm tüm hafta kullanılarak bitirildi

2. Seyahatlerde kullanmak (içşne şampuan duş jeli filan koymak için) üzere aldığım ancak hiç bir halta yaramayan kutuları çöpe attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…