sade yaşam

12 Aralık pazartesi

1. Sertsessiz : 1 adet erkek atleti[/QUOTE]
2.mornegis : topuğu eriyen 1 adet çorap, 1 adet yıpranmış iç çamaşırı

İyi geceler. Nette sade yaşam ı araştırırken buldum konuyu. Geriye gidip yazdıklarınıza bakicam. Sizlere katılmaktan memnuniyet duyarım. Çünkü bayadir sadeleşmeye çalışıyorum. Biraz önce eşime giymedigin kotlari birilerine vericem demiştim
Hadi hayirlisı. Bakalım burası bana neler katicak

Kızlar bende geliyim mi aranıza
ayıpsın. biz zaten aylardır buradayız. çok yardımcı oldu burası. bu arada wisdom01 wisdom01 ile karar aldık her gün 5 sayfa okuacağız topiğin başından itibaren. sen de katıl ben şimdi başladım

bugünün atığı, listeye ekleyiniz

-renginden dolayı senelerdir evde tuttuğum abidik bir alet. masa üstünde birikmiş silgi tozlarını saçıyla yere süpürüyorsun :KK70::KK70: işe geri döneceğim ama bu aptal şeyi yanımda taşıyacağımı hiç sanmıyorum. kızım kullanıyor ama o daha iyilerini hak ediyor. :KK66:

Bir kaç sayfa okudum gece uzun uzun okuyacağım sizi hergün birşeyler mi ayıklıyorsunuz? hemen bir fazlalık bulup elden çıkarasım geldi....

ayıpsın. biz zaten aylardır buradayız. çok yardımcı oldu burası. bu arada wisdom01 wisdom01 ile karar aldık her gün 5 sayfa okuacağız topiğin başından itibaren. sen de katıl ben şimdi başladım

bugünün atığı, listeye ekleyiniz

-renginden dolayı senelerdir evde tuttuğum abidik bir alet. masa üstünde birikmiş silgi tozlarını saçıyla yere süpürüyorsun :KK70::KK70: işe geri döneceğim ama bu aptal şeyi yanımda taşıyacağımı hiç sanmıyorum. kızım kullanıyor ama o daha iyilerini hak ediyor. :KK66:
Ben 2 sayfa baştan 3 sayfa da sondan okudummmm

Okuyun kızlar. Aslında bu topik Başka bir topikte gelme.bulursam eklerim.
Bana çok faydası oldu. Hatta ben bile okuyabilirim baştan.
Bugün bir fincan takımı ve bir tane çizmeyi yardımcıma verdim.
areser areser ve wisdom01 wisdom01 hoşgeldşnşz.

13.12.2016 salı

1. sertsessiz : 1 adet kolye

2. mornergis: oğlumun parçası kırılan oyuncağı

3. Wisdom01 Kenari çatlamış tepsi

4. Yesa1 bir çorap bir tava

Listeye adınızı ekleyin kızlar :)

bunu hatırlattıgın ıyı oldu papatya. bdv konusu arayacaktım yoksa. hepsını okumustum ama yenıden okuyayaım.
sayende 450 sayfa okuyacagım alacagın olsun :KK70:
Gazımız azalıyor zaman zaman.
Okuyarak motivasyonumuz artar hem. Oku oku bak bana dua edeceksin.

X