son günlerde gönderdiklerimi anlatıyorum hanımlar durum raporu baabında öncelikle annemin dertlerini gönderdim aklı var fikri var kendi uğraşsın
, kv min saçma gün programlarını gönderdim dedim anne hiç bana göre değil
, bir kaç kafamı kurcalayan arkadaşı daha gönderdim, yine olsa yine yaparım, eşimin eski bilgisayarı annemin eski bilgisayarı, eski kitaplar, giymediğim pantolonlar, gömleker tshirtler ve küpeler, olduğu gibi bir koliye konuldu; elektronik aletlerin fişlerini takınca çalışacak hale getirildi (orada kimseyi bulamazlar işe yaramaz diye), bir köy okuluna gönderildi zaten ptt kargo kitaplara indirim yapıyormuş,...
bibloların bir kısmı özellikle, kuşlar, çiçekler, temizlendi ve nikah sonrası yapılan bir pasta sürprizinin üstünü süsledi
gelin aldı onları anlam kazandı öyle duracakalrına <3 ,
parfüm kutularım vardı atamıyordum dedim gönder; heppsi bitmiş parfüm şişelerimin heppsini de bir kocca tursu kavanozuna koydum kafesi olan bir arkadaşıma banyosunu süslesin diye götürdüm onları kafenin banyosuna dizmiş çok şirin durmuş:)
orası burası kırık tabak çanağın, kulbu kırık kahve fincanının tamamını balkonuma saksı altlığı, saksı, ya da t light mumluk olarak kullnadım, çok temiz ve sık durdu
ben bir değerlendirmöe manyağıyım tatlılar benim mottom az tüket bu bağlamda ailemize yeni gelecek geline kına yaptırtmayan kaynanamı accık saf dışı bıraktım, eteklerimin kesiğim harika astarlarından düzgün parçalar kestim, kınamdan kalan kınaları içlerine koydum, oradan buradan çıkan kurdeleleri biriktirdiğim bir kutum var açtım onu bir örnek kurdeleleri bulup bir güzel fiyonkladım (nasılsa gelin harici herkes çöpe atacak onları sonra), kocccaman bir bakır tepsiye dizdim; ortasına kına koydum ayrı bir bakır bir kapta, yanına da pasta aldığınız zaman doğumgünü mumu verirler ya asla atmam onlardan koydum; bir kaç tane de el gülü alacağım tabii ki bir de kınalarda falan dağıtılan halay mendilleri olur ya hah onlardan da dolu idi kenarlarına bantladım
arkadaşlarımın düğünlerinde dağıttıkları nikah şekeri v.s.hepppsini topladım, bu aralar moda oldu ya zaten herkes lokumluk dağıtıyor bir örnek olanları buldum, içlerine güllü lokumlardan koyup onları da süsledim, kınadakilere dağıtacağız zaten 15 kişi ancak oluruz gelin görünce şok olacak bu şekilde bir fazlalık gurubunu daha evden işe yarar şekilde göndermiş oldum heuheue