sade yaşam

Kv yeni bir pijama almış oğluma onu poşete koyarken eşim gördü
Hiç giyilmemiş şeyi mi vericeksin dedi
Ayıcıklar var üstünde biliyorsun öyleleri giydirmiyorum dedim
Giydirirsin birşey olmaz dedi
Giydirmezsen verdiğini anlarım o zaman sorarım sana annemin aldığını nasıl verirsin dedi
Kesinlikle giydirmek istemiyorum
Bir akıl verin tecrübeli hanımlar , ne yapabilirim
Kesinlikle unutmaz da , hafızası çok kuvvetli bu konularda
dikkat çekmesin bunu verme bir iki varken kocan giydir sonrada küçük geldi dersin.

Sade hanimlar bir konuda gikre ihtiyacim var

Simdi yazlik kislik ayiriyorum. Bir poset ayirdim. Ama dolabimin daha da hafiflemesini istiyorum. Hani ikeadaki dolaplar gibi :KK70::KK70:

Koca dolaba bir kac parca esya asiyorlar gerisi bos oluyor ya o hesap. Ama kiyafetlere de kiyamadim bir turlu. Hani giymediklerini ayir bende pek olmuyor.

Baska neye gore ayirabilirim? Bir de sizin kac parca esyaniz var kot pantolon kumas pantolon bluz gomlek elbise vb. Yani ben simdi calismiyorum ama ise donecegim. O zaman yeni almaya da yonelmek istemiyorum. Elimdekiler yetsin istiyorum

Simdi yazlik kislik ayiriyorum. Bir poset ayirdim. Ama dolabimin daha da hafiflemesini istiyorum. Hani ikeadaki dolaplar gibi :KK70::KK70:

Koca dolaba bir kac parca esya asiyorlar gerisi bos oluyor ya o hesap. Ama kiyafetlere de kiyamadim bir turlu. Hani giymediklerini ayir bende pek olmuyor.

Baska neye gore ayirabilirim? Bir de sizin kac parca esyaniz var kot pantolon kumas pantolon bluz gomlek elbise vb. Yani ben simdi calismiyorum ama ise donecegim. O zaman yeni almaya da yonelmek istemiyorum. Elimdekiler yetsin istiyorum
Hemen verme canım biraz beklet 1 ay ihtiyaç duymazsan o zaman ver.

benimde kıyafetim çok canım
az kullandıklarımı arkaya koyuyorum.
mesela şimdi bana olmayanları hurçlarla dolabın en üstüne koyucam.
benimde 2 çekmece çorabım var 40-50 adet onlara kutu alıcam ki çekmeceme baska seyler koyabileyim.
bende çok kıyafetimi verdim artık kıyamadıklarım kaldı.
depolama çözümleri arıyorum.

Daha önce yazmıştım kv nin verdiği şeyleri ayırdım bir mutfaktakiler kaldı diye
Onları da hallettim çok şükür
O arada kullanmadıklarımı gözden çıkardıklarımı da ayırdım
Tüm ev tüm dolaplar çekmeceler herşey elimden geçti baya ferahladı her yer ohh ellerime sağlık :KK71:

haftasonu temizlik ve gereksiz eşyaları düzenleme ayırma işlemlerini gerçekleştirdim..

eşim neredeyse tüm çeyizliklerimi atmaya kararlıydı amma durdurmayı başardım..tabi bi kısım şeyleri eledi :KK12:

neyse ne kadar az eşya o kadar ferahlık'' cidden doğru..

az olsun öz olsun kullanışlı olsun yeter :KK54:

çok doğru ve bu evler insanı özendiriyor maddi durumu yetmeyenler içinde psikiloji bozukluğunu getiriyor. çok yakın arkdaşım dha 6 aylık evli ceyizine herşeyi kırmızı almış şimdi bu pembe evleri görünce herşeyini pembeye çeviriyor gereksiz para harcama ve israf malesef kızlar keşke herkez bizim gbi düşünebilse

Merhaba hanımlar,
Annannemizin bizde olmasını fırsat bilerek bahar temizliği yaptım haftasonu. Çok ferah ve mutlu hissediyorum.. Dolabı sadece düzenledim ama ayıklarsam çok daha iyi olacak hepiniz dolapları ayıklamışsınız özendimmm Mutlu haftalar herkese

X