sade yaşam

soslusarma soslusarma eğer misafirin çok değilse bence hiç birşey yapma.
anladığım kadarıyla sen çok sıkıntı etmiyorsun misafrleri düşünüyorsun.
sık olmasa da gelen giden oluyor.
ben ortada döküntü sevmiyorum her şeyin derli toplu olması lazım. mesela kendi montlarımızı odanın kapısındaki askılığa asıyoruz ama orda yığın gibi duruyor hiç hoşum gitmiyor o_O

o zaman pratik iki kapılı olanlar var.
bir tarafı askılık bir tarafı ayakkabılık gibi.
haa bana sorarsan oda evinize yetmiycek.ben boydan boya yaptırdım duvarı o tarif ettiğimin 4 katı.hala sığamıyorum:S
foto bakıyorum tarif ettiğimin...

o zaman pratik iki kapılı olanlar var.
bir tarafı askılık bir tarafı ayakkabılık gibi.
haa bana sorarsan oda evinize yetmiycek.ben boydan boya yaptırdım duvarı o tarif ettiğimin 4 katı.hala sığamıyorum:S
foto bakıyorum tarif ettiğimin...
Evet biliyorum onları. Sanırım eve yerleşince vereceğim net bir karar. Almak da istemiyorum dediğim gibi taşınma işleri için. Ama başka türlü de olmayacak gibi

Portmanto-ayakkabilik-modelleri-2015-35.jpg

ben 16 yıllık evliyim. bizim ipler oğluma hamile iken kopmaya başladı.
doğum yaptığımda gelmedi.
ameliyat oldum, ev taşıdım, oğlumu sünnet ettirdim hiç birinde yoktu.
türlü türlü unvan aldım ne aradı ne sordu.
sonra aldım bi gün ikisini karşıma şu şu şu sebeplerden dolayı sizinle görüşmek istemiyorum dedim...
bu esnada beni dürten eşime de çemkirdim ne dürtüyon diye:sinirli:
o gün bugündür sadece bayramlarda...
o da eşimin hatrına
ay kurtuluverdim sık sık haber vermeden gelmelerinden, gelen akrabaları habersiz bana getirmesinden...

aaa bir de annemin bana verdiği erişte, bulgur vs istemesi var...
ha bir de bana verdiği azıcık salçanın parasını da istedi...
ama henüz oğlunu istemedi:KK48:

Peki oğlunuzla görüşüyor mu şuan ve doğduğunda

Bayram'larda gittiğimizde görüyor tabi. Ama oğluma hiç sevgi göstermedi. Oğlum babamın babası babamın annesi diye biliyor. Onlara herhangi bi şekilde hitap etmiyor.

Eşiniz de onlara götüreyim derdinde olmamış demek ki.
Benimki haftada 2 illa götürüyor çok sıkılıyorum bu duruma
En kötüsü de bazen bir konuda bir şey yapıyor öyle değil oğlum böyle yap dediğimde ama babaannem böyle yapıyor deyip onun yaptığını yapması.
Örneğin yemeği üfleyerek yemesi ki ben hiç öyle yedirmedim ki zaten mekruh, pis nefes-karbondioksit yemeğe geçmiş oluyor. İşte böyle davranınca çok sinir oluyorum. Verdiklerinden kurtuldum ama oğlumun bu davranışlarıyla sürekli adı geçmiş oluyor evde :KK43: bundan nasıl kurtulabilirim? :S

Eşiniz de onlara götüreyim derdinde olmamış demek ki.
Benimki haftada 2 illa götürüyor çok sıkılıyorum bu duruma
En kötüsü de bazen bir konuda bir şey yapıyor öyle değil oğlum böyle yap dediğimde ama babaannem böyle yapıyor deyip onun yaptığını yapması.
Örneğin yemeği üfleyerek yemesi ki ben hiç öyle yedirmedim ki zaten mekruh, pis nefes-karbondioksit yemeğe geçmiş oluyor. İşte böyle davranınca çok sinir oluyorum. Verdiklerinden kurtuldum ama oğlumun bu davranışlarıyla sürekli adı geçmiş oluyor evde :KK43: bundan nasıl kurtulabilirim? :S
Bizimse eskiden çok tartışmalarımız oluyordu. Eşim bende senin ailene gitmem vs diyordu bana. Ben bu konuda hiç taviz vermedim. Gitmezsen gitme dedim.
Kv nin davranışları da gayet somuttu. Oğlum sünnet oldu, aynı şehirde yaşıyoruz. Bir ay sonra geldi. A da ben ameliyat oldum. Ne aradı ne sordu. Başka şehirden annem babam geldi. Yani bizdeki problem senin annen şunudedi, şöyle baktı problemi değildi.
Zaten kv ve kp hem eşime hem de oğluma sevgi dolu değiller. Hem de evlat ayrımı yapıyorlar çok bariz şekilde. Eşim de sırf görevini yapmak için uğruyor ara sıra.
Önce bahaneler üreterek haftada bire indirebilirsiniz belki. Oğlunuz siz olmadan Oray'a gidiyorsa iseeiğini öğretir oğlunuza. Belki siz oğlunuza bunların yanlış olduğunu anlatabilirsiniz.

selam hanımlar en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe diktirdiğim elbiseye farklı askı ve eteğe eklettiğim farklı renkte iş ile modelini hafif değiştirip farklı çanta & ayakkabı ve saç ve takıyla tanınmaz hale getirip (bildiğiniz minimalist elbissyi bildiğiniz modern arabesk hale soktum:KK48::KK48:) başka bir aile düğününde giyeceğim inş :halay:tabiii terzi yetiştirirse ona bağlıyız:-)

selam hanımlar en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe diktirdiğim elbiseye farklı askı ve eteğe eklettiğim farklı renkte iş ile modelini hafif değiştirip farklı çanta & ayakkabı ve saç ve takıyla tanınmaz hale getirip (bildiğiniz minimalist elbissyi bildiğiniz modern arabesk hale soktum:KK48::KK48:) başka bir aile düğününde giyeceğim inş :halay:tabiii terzi yetiştirirse ona bağlıyız:-)
Çok merak ettim sonra foto atsanız

oku oku bitmiyor yahu:KK34: ama usanmadan okuyorum ve hiç sıkılmıyorum :eğlence:
sadece boynum tutuluyor, gözlerim yoruluyor:confused:
birkaç konuda da tavsiye ettim bu sayfayı :KK9:
velhasılı kelam, ben de takipçinizim kızlar, harikasınız :KK23:

Hoşgeldin fisfis fisfis
Ben deodırant yada parfüm kullanamıyorum. Cildime dokununca hemen kızartıyor. Evde nereden geldiği belli olmayan parfümler vardı. Yardımcıma verdim. Onun kızı kullanır
Bu aralar atacak bir şeyde bulamıyorum
teşekkür ederimm M maviduvar1 :KK15:
hergün duştan sonra elim ıslakken karnonatı parmaklarımın arasında hafif eritip koltuk altıma sürüyorum. evdeyken idare ediyor
dışarı çıkarken üstüne roll on maalesef :işsiz:

teşekkür ederimm M maviduvar1 :KK15:
hergün duştan sonra elim ıslakken karnonatı parmaklarımın arasında hafif eritip koltuk altıma sürüyorum. evdeyken idare ediyor
dışarı çıkarken üstüne roll on maalesef :işsiz:
Ben hiç kullanamıyorum. Ancak kıyafetin üstüne sıkmam gerek. Ona da her markada cesaret edemiyorum.

X