sade yaşam

Arkadaşlar Allah razı olsun çok teşekkür ederim çok şükür doğum yaptım ama sezeryan olduğu için ağrılarım var hareketim kısıtlı annem ve kayınvalidemin yardımıyla emziriyoruz

Dilberirana canım güle güle büyüt canım bebişini.Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.Bu arada hepiniz iyimisiniz sadeler.?Mutfağımı temizliyorum bisürü attım yinede var bikaç parça.Bu atılacak şeyler kendi kendine birikiyor sinir oluyorum.Altı plastik gibi olan halıfleks tarzı yolluklarım vardı eski evden kalma ama yeniydi ,anneme yolladım kullanımı kolay oluyo .bazamın altı bomboş oldu gayet sevindim.

at at bitmiyor di mi geztapocum,ne ara almışız o kadar şeyi,hayret ediyorum kendime

Dunya1981 çok geçmiş olsun.
Kredi kartına karşı açtığım savaş devam ediyor. Yanımda para olmadığı zamana karttan alsam da hemen internetten ödeme yapıyorum harcadığım kadar miktarı.
Sporumu yaptım bugün. Kitap okuyorum şimdi.
Yarın işten erken çıkıp kendimle vakit geçirmek istiyorum biraz.

günaydin hayirli sabahlar kizlar nöbetten geldim spora gidecegim inslalah sonra biraz dinlenip ev toplayacagim insallah

Şuan da yurt dışına gidecek olsam en fazla ödeyeceğim şey uçak bileti olur. Masraflar aslında gidilen ülkeye göre değişiyor.
Bekarken öğrenciyken çok yer gezdik. Avrupada olunca zaten otobüs biletleri ucuz uçak biletleri kolayca bulunuyor. Çek cumhuriyetine avrupanın bir ülkesinden trenle gitmiştik. Oradan viyana bratislava budapeşte sırayla gezdik. Tüm bunların arası otobüsle 7 8 saat civarı. Otobüs biletleri 9-10 euro. Gittiğimiz yerlerde de günlük hostellerde kaldık. Odadaki kişi sayısına ve hostelin boşluğuna göre rahat kalma imkanları oluyor. Hostel ararken bir marketten ekmek peynir+ çantalarımıda her zaman sallama çay, bardak çorba, marketten alırsak meyve vs, sabah kahvaltısı işte tamam. Öğlen genelde mc donalds gibi yerlerden ya da vejeteryan pizza, akşam canımız isterse bir paket makarna alıp hostelde yapardık. Hostellerde mutfak ortak kullanım oluyor, tüm araçlar var zaten.

Bu şekilde 10 ülke gezdik yaklaşık. Hemde öğrenci harçlıklarımızla. Maaşlı çalışan olsaydım bunu ikiye katlardım. Ama gidip otelde kalsaydık, her öğün restoranlarda yeseydik ve her yere uçakla gitseydik sadece 1 tanesi gezebilirdik :) Şimdi eşim deseki yarın şuraya gidiyoruz, çıkartırım sırt çantamızı doldururum dolaptan hemencecik (tabi önce havadurumuna bakmak lazım). Ama arabayla gideceksek eğer, şunu da alalım bunu da alalım oluyor :)

Siz nereye gideceksiniz kısmet olursa?

merhaba
ne güzel gezmişsin. çocuk olunca ben biraz titiz davranıyorum. uçak biletini de genelde thy dan alıyoruz. nedense pegasusa güvenemiyorum.
ben de giderken yanımda çokça yiyecek götürüyorum. kuruyemiş, meyve kahve filan. bu sefer ev tuttuk. hazır çorba filan götürürüm.
biz ispanyaya gideceğiz kısmetse.

Abur cuburu bıraktım. Dışarıdan yaş ve kuru pasta, tatlı hariç hiç birşey almıyoruz. Bunlar da ayda 1 kere filan alınır.
Bunun dışında çikolata, gofret, hazır kek vs. yok artık evimde. Canım çok tatlı isterse meyve yemeyi düşünyorum ya da evde kendi yaptığım puding, kek, kurabiye, pasta vs.
Bir konuda daha sadeleştim :)

seneye ispanya düşündüğüm 3 yerden bi tanesi:)
iyi gezmeler diliyorum döndükten soracağım onlarca soruya hazırlıklı ol:)

ben gofret, cips vs eve hiç almıyorum eşimde sevmiyo aslında olsa bende yiyebilecek potansiyel var:)
oğlum cipsi falan hiç bilmez çikolatayı bliyo ama onu engelleyemedik
geçen gün gofret gördü küp küp olanlardan bana sordu anne bu ne gofret oğlum dedim diyemedi kablomu dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…