- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi philosophy
- #2.621
Temizlik yaparken zor olmuyomu acabaayy kızlar benimde kv geldi aklıma siz yazınca...
allahım heryer dolap ve sıkış tepiş dolu..
oğlu askerden geldi daha hazırlık sınıfı kıtabı duruyor...
Benim bi arkadaşım var annesi ve babası katırcıoğlu karili kocali adam elektronik seyler,marangoz zimpirtilari, terziligi var kumaşlar iplikler belki lazım olur diye koridoru boydan dolap yaptırmışlar ve o kadar uzun koridorları varki full dolap tren gibi içini arkadaşım bi açtı kafayı yersiniz ne ararsanız ... Annesi elişi incik boncuk hastası sürekli örgü orer , örgü oyuncaklar el isleri yazma lar vs...
Salonlarında iki tane vitrin var o eskinin vitrinleri olur ya oymali kakmali iki tane bide içi tıklım tıklım oğullarının ilkokuldaki kalem trasina kadar duruyor çocuk şu an universite iki de çocuğun oyuncaklari kadının kendi ördüğü oyuncaklar
Ben bi kere oğlumla gittim arkadaşa çocuk napcani nereye elliceni şaşırdı koltukların üstünde danteller tv sehpasinin tüm gözleri koltukların yanına katlı uzun dar kitaplık gibi bisiler koymuşlar onların içi dolu
Mutfağı hiç anlatmim her yer o kadar dolu ki koridor tipi mutfakta geniş bi mutfakta yan yan yengeç gibi yuruyolar:)
Temizlik işine gelince kadının iki kızı var ikiside calisiyo kendi tüm gün kızlar işten sonra ikişer saat temizlik yapiyolar:)
Kızlara üniversiteye hazırlandıkları kullanılmış test kitaplarını bile attirmiyolar