- Konu Sahibi philosophy
- #2.581
Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodum
Oturdum düşündüm asla vazgecemiyceklerim
-oje
-dipleynier
-tatillerde denize girmek
*Üç yıl önce ojeyle başladım yaklaşık 100 kadar önem vardı hepsini arkadaşlarımın ergen kızlarına da gittim ve üç yıldır sadece iki kere oje sürdüm düğünde
*dipleynier im bittiğinde almadım şu an kullanmıyorum sadece rimel kullaniyorum kapanırsam şeffaf rimel kullanırım yada hiç kullanmayabilirim
*ve deniz bunu da hasemayla asabilecegini dusunuyorum
Sanırım iki ay içinde kapanmış ol cam hayırlısıyla.... Dolabimi temizlemek için de bahanem oldu :)
merhaba arkadaşlar..
eski arkadaşların çoğunu burada görmek ne güzel :)
Selin canım seni tebrik ve takdir ediyorum...tebrik, verdiğin karar için, takdirse süreç için... yaptığınız ne olursa olsun neyi niçin yaptığınızın farkında olarak yaparsanız ne iş ortamı ne arkadaş ortamı ne aile ortamı sizi yadırgayamaz aksine takdir eder,saygı duyar...farklı olup bunu kaliteye çevirip olumsuz örneklerden soyutlanırsınız.... boğaziçi üniversitesi yüksek lisanstan tutun da,iş hayatının baronlarının,masonlarının,islama en büyük düşman ve yabancı olanların toplumlarında da bulundum... belki ilk anda evet bi önyargı ama sonrasında hep saygı duydum örtümden dolayı...akıllı insanlar sizin kafanızın dışıyla değil içiyle uğraşır...dışıyla ilginenleri atın gitsin zaten...
ben de sade yaşam için önemli bir süreçten geçiyorum...yıllardır olan büyük ev hayalimi 3+1 evimi satıp dubleks ev alarak gerçekleştirdim çok şükür...ve bu değişimi yaşarken evde ne var ne yok hepsini verdim... her şeyi sadeleştirerek yeniledim...
ve kayınvalidelerden bahsedilmiş...ben buna da karşıyım yani evime istemem görüşmem vs..tamam belki benimkiler anlayışlı bir kötü davranış görmedim onlardan ama öyle bile olsa eşimin hatırından dolayı sayar elimden geldiğince de her konuda yardımcı olmaya çalışırım... ha diyeceksiniz ki demesi kolay...sadece demiyorum yaşıyorum da kayınvalidemler ne kaynımın ne de görümcemin evine gidebiliyorlar ama bana sık sık gelirler uzun süre kalırlar...
üç çocuk, yardımcı, biz, onlar ve gelen giden misafirler ev bayram yeri gibi her daim...
küçük bir de itiraf...sabahları bırakıp kaçıp işe gidip dinleniyorum... :)