sade yaşam

Papatya yeni unvanın hayırlı olsun. Paran bereketli olsun.
Ben senin yerinde olsam ev tutmuş erkek öğrencilere sorardım ihtiyacınız var mı diye. Erkek öğrenciler bulaşıkları biriktirdikleri için tabak çanak bardak çok lazım olur. Birinin ihtiyacı yoksa diğerinin mutlaka vardır. Tabi sen ben öyle diyaloğa girmem dersen bilemem. Ben bu dönem yaşadığımız şehirde öğrenci olan kuzen var. Erkek arkadaşının öğrenci evine değiştirdiğim koltuk takımı, bozulan bardak tabak herşeyi vardı. Seve seve aldılar

Çok teşekkür ederim Can'ım.
Bu da güzel fikir. Ben direk sormasam da bi aracı ile işi halledebilirim.

Evet haklisin çok erken başlayıp çok iyi eğitim veren aileler var çocuklarına, ben bu konuda ekstra birşey yapmadım hatta özel eğitime bile düzgün gidemedi, dediğim gibi iyi bir yer bulmustuk tam, ama atanıp güneydoğuya geldim.simdi eve dönme ihtimalim var, yeterince özen göstermek istiyorum eğitim işine, bende dusunuyorum eve hoca tutmayi ama beklerken bir yandan karamsarlık cokuyor üzerime.

Kızlar 1tabagim vardı tek kalan annem almisti atma ver diye
Neyse verdim
Surekli o tabakla bana bisi getiriyodu hala benim sanip sonrada unuttum ya falan diyodu
Attim az once
Bir daha gormem bari attirmayip aldi benden bide :)
Atilasi varmis napim.
Yapma cicek attim yine
İsteme ve nisan cicegim kaldi kiyamiyorum hatirası var neticede ama koycak bir gumusluk ustu, konsolum falan kalmadı
Napcam bakalım suan zigon ustu surunuyolar.

Bir de bisi sorcam ben ahsap boyayan var mi?
Zigonlarim acı kahve beyaza yada kreme boyamak istiyorum cesaretim yok

cnm ben bir ara ahşap boyama kursuna gitmiştim
gazetelik,boncuk kutusu vs boyamıştım
yengem de zigonunu boyadı
ilk bir kaç kat atman gerekir açık renk istiyorsan
Canım zimpara yada astar gerekiyo mu?
Vernik atiliyomu?
Bir de hani carpma yada baska bisi darbe alinca alttan ahsabin rengi cikiyomu acaba

cnm vernik atılıyor
çarpmanın sertliğine bağlı renk atar
biraz masraflı cnm
boyası verniği falan
ama hem uğraş olsun hem de elimdekini değerlendireyim dersen olur

bizim de evde kullnmadığımız tekli kanepe var,vakti zamanında misafir yatar diye almıştık,eşime diyorum bunu verelim birine,oda nefes alsın,yok ,adam verditmiyor,bir gün evde yokken çağıracam alsınlar kanepeyi
sade yaşama geçeli gözüme batıyor
bir de makyaj masam var çekmecesi az ve kalafat,onu da elden çıkardım mı bayağı rahatlayacak ev

cnm vernik atılıyor
çarpmanın sertliğine bağlı renk atar
biraz masraflı cnm
boyası verniği falan
ama hem uğraş olsun hem de elimdekini değerlendireyim dersen olur
Evdeki saglam ama esyalarin rengiyle alakasiz
Yenisi 200tl hadi yeni alsam bunu napicam bi cizigi bile yok.
Vermeyede kiyamiyorum.
Boyayi beceremezsem diye cesaretim yok

İyi pazarlar herkese.bu pazar izin verdim kendime.Yiyip içip yatıyorum.İş yavaşlatma eylemi yapıyorum.Hep annelik hep ev hanımlığı nereye kadar di mi

Ben sömestr saklıyorum tüm enerjimi

Tül yıkama dolap dökme olayına giricem

Ayrıca koltuk degisicem suankiler sandıklı degil alacagım sandıklı

Yani bana yine zulalancak yerler cıktı

Yine bir hafifleme durumları falan fazlaca mesudum. Battaniyelerim evde yer arıyolardı kendilerine isabet olcak.

Mutfagım da kalabalık gözüktü gözüme bugün bi ürün yerlestirme zamanı gelmis galiba.

Ev sadelestikce bir temizlik yapasım geliyo sormayın gitsin.
2gün ust uste kapı sildim gecen gün niye bilmem icimden geldi

Dolap icleri toz olsamasa bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…