- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
-
- Konu Sahibi gullerdiyari
açma o resimleri açma..çok açım kapaaa:gitme:cokacimcoookya neden sen benim komşum değilsin nedennnmafoldumbeno zaman bu leziz yemekleri silip süpüren arsız bi komşu olmazmıydım offf offfellerine sağlık gülüm vallaha süpersin:lepi:
lmaz:tam dicekdim yani yazicadim böylesine bir tarifin varda neden ögretmedin diye ama birde okudum yeni ögrenmissinCADIARZUkaydirigubbakcemile3
hadi yine yirttin
:1shok:seklini semalini görünce aynen böle oldum:1shok:
cokacimcoookben cok seviyorum böyle tadlari yacokacimcoook
:kediyüzden böyle puff puff ve yumusacigim ya:kedi:
eline koluna saglik yengosum
insallah denicem bende ve en az senin kadar basarili olurum umariima.s.
oyy Allahım o neguzel bı goruntu oylee.. cokacimcoook yaa felaket acım valla.. cokacimcoook ablacım ayıp degıl mı bole ınsanların duygusal saglıgıyla oynamak.. :çok üzgünüm: yapıyorsun guzel guzel ondan sonra ac olunca cok kotu oluyor.. mafoldumben varya harıka olmus ellerıne saglık.. Şeniz ben acmaya bayılırım.. :lepi: hatta bırde patatelı olursa ohhhhhhhhhhokul zamanın da az mı para doktum.. yalnız bısı dıycem bunun peynır yerıne patates koysak olur mu.. yerimseniben :jeyyar:
berencim daha var tatlim hemen gel birde cay yaparim yeriz birlikte:içelim:
:kedi:ama ama sey ben sizde yapin bende sizin tariflerden yapayim dediydim:kedi::teselli:
canim sanirim patatesliside olur arkadasim sade yada peynir nasil istersen dedi ama neden olmasinki aklima gelseydi birazinida patatesli denerdim tavsiye ederim canimyerimseniben
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.
çok harika görünüyo ellerine sağlık balım..
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık en kısa zamanda deniycem
süper olmuş canım... :lepi: harika görünüyorlar... :lepi: mantarlı lazanyanı denedim süper oldu... zemuszemus kesin bu da süper olur ama ben senin gibi becerebilir miyim acaba? :sinifsinif: denemek lazım ama ya o düğümleri atamazsam... :kedi: elin kolun ağrımasın... a.s. :1hug:
oyy sabah sabah ne tatli duruyo onlar ,le yer'm ama bn bunlari opuyorumnanaktan
bal bacım
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
en kısa zamanda allahın izniyle denemek lazım..
çok teşekkür güzel paylaşımın için..