Sadakatsiz Volkan mı Oldum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini sorguluyor olman aslinda duygularinin altinda yatan bir kararsızliktan kaynaklaniyor.bilincaltimiz belirsizlikten ve netlesmeyen olaylardan fazla etkilenip kısır bir döngüye girebiliyor.bu da senin günlük alışkanlıklarında bile sürekli arka planda bu iki kişiyi ve ileride ne olabileceği ile ilgili düşünmene sebep oluyor.bu sebepten dolayı kendini ihmal ediyorsun.dedigin gibi kitap okuman ,dersler vs boşlamana sebep olmuş.hicbiri senden daha değerli değil ve kendini daha fazla yormamalısın İkisiyle de iletişimi uygun bir şekilde sonlandırıp kendi iç dünyanla biraz baş başa kalmak sana iyi gelecektir.

İki erkek arasında da size karşı ciddi bir duygu olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir taraf gerçekten sevseydi bu arkadaşlıkları devam edemezdi. O yüzden takılacağınız şey onlara sadakat borcu olmamalı, arkadaşlara katılıyorum. Arkanızdan konuşuluyor olabilir, bu sayfaları kapatmanızda fayda var

Ergen dertleri gibi geldi okumaya üşendim

Bu ikisini de sepetleyin bence. Acayip iletişim sorunu var aranızda. Birşeyler yaşanıyor,hissediliyor ama kimse kendini adam akıllı ifade etmiyor,hep bir kaçak güreşme hali.
Çok yorucu değil mi sizce de.
Öte yandan sizin hislerinizin karışıklığı da bundan bence zira ikisinden de emin değilsiniz.
Mesela Cem aranızi bozmak için yalan yada farklı şeyler anlatıyor Batu ile ilgili, ama Batu Cem'in mesajına nasıl cevap yazmazsın diye kızıyor size. Ne alaka yani.
Sanki ikisi arasında anlaşmış ellerindeki top misali(amiyane oldu tabir kusura bakmayın)oynuyorlar,birbirlerine atıp tutuyorlar sizi.
Tuhaf gizemler yaratmalar vs (sana anlatamadıgım şeyler var vb muhabbetler) sorun anlatsın var mi anlatabileceği birşey,sanmıyorum.
Üzgünüm ama bu ikisine de birşey olmaz ama bu hikayede yanan siz olursunuz.

Bu kadar yazının içinde tek önemli kısım bu. Bildiğini düşündüğün her şey yalan olabilir boşuna düşünme, yalan üzerine kurulu ilişki yasamissin yüksek ihtimalle..

Kafaya takacak bir şey yok bu ikisi de seninle aşk filan yaşamazdi zaten uzun vadede.
Biriyle sevgili, otekiyle yatakta birbirlerinin hiç bir seyden haberi yok saniyorsun?

Arkadaşimin yatagindan cikip yanima gelen adami ben kendimi sevgili yapmazdim acikcasi. Farkli dusuneceklerini sanmiyorum.
Kendine zarari olur bu kadar taninmiş kisielrle sacma iliskielrle taninirsin anca.

Arkadaşın arkadaşıyla arkadaşlık kurmayı ben onaylamıyorum, beni rahatsız ediyor. İlk arkadaşla aranın açılmasına sebep olabiliyor.

Bir diğer konu da karşı cinsle arkadaşlık. Mesafe korunmazsa bir taraf ilgi göstermeye başlıyor veya en azından aklından olur mu bizden diye geçiriyor. O yüzden sadece yakın arkadaşız meselesi istisnalar hariç yalan.

Etrafın Cem'le aranızda bir şey var lafıyla siz de ona farklı gözle bakmaya başlamış olabilirsiniz. Çevrenin bu yorumları da bana tehlikeli geliyor. İnsanın aklına çomak sokmak bu.

Uzaktan bakınca, sizin hikayenizi başkasından dinlesek tuhaf bir ilişkiniz var. Üçlü ilişki. Öyle olmasa bile arkadaş çevrenizde öyle anılabilirsiniz.

Ben olsam ikisine de mesafe koyardım. Bir süre zaman geçince daha doğru karar verirsiniz. İleride de biriyle sevgili olacaksanız en azından daha aklı başında ve daha olgunken karar vermiş olursunuz.

Sabah ise geldim ve bir ton yapacak isim var su an ama bunu okumak asiri keyifli geldi.
Ben olsam Cem'i bir aksam disari cikarip icirip agzini arardim garanti.
Batuyu zaten salla ondan yol olmaz o uzakta. Bence icinde de hic Batuya karsi öyle söyledigin gib ibir duygu da yok. Olsaydi Cem ile sarilip uyuyamazdin sana dokunmasina bile izin verecegini zannetmiyorum. O yüzden Batuyu bir aradan cikar.
Cem'e gelince bir sirnas bakalim flörtles ne tepki verecek? Kesin o da seni düsünüyor ama yaslariniz cok genc. Ne kadar devam eder bu olay orasini bilemem cok toksik bir iliskiye de dönüsebilir her an.

Ben sonuna kadar okudum arada buraya kadar geldiniz mi okudunuz mu tarzı yoklamalar yapman çok hoştu

Konuya yorumuma gelirsek
Her şeyi çok kolay elde edip çok kolay gözden çıkardığınız tüketim çılgınlığı içinde hissizleşmiş hale geldiğiniz için duygularınızı adlandıramiyorsunuz. Ve bu günümüz gençlerinin büyük bir kısmında var. Bizim zamanımızdacılık yapacak değilim ama gördüğüm kadarıyla eskiden bir insan bir insandan hoşlanıp gidip ona açılıp sadece onunla ilişki yaşıyorken şimdilerde bir insan aynı anda birden fazla insanla flörtleşip adını koymadığı için de hepsiyle ayrı ayrı takılıp hatta yine adını da koymadan ilişkiye son verebiliyor ve gençler bu esnada ne yaşadıklarını anlamlandiramiyor. Mesela belki bizler için aynı yatakta uyumak iliskinin çok sonraki aşamasi iken( işte adını koyma iyice tanıma duygularından emin olma duygusal yakınlasmanin bir sonucu olarak )şimdi çok daha erken bir aşamasında yaşanıyor. Sanırım ilişkileri tersinden yaşıyorlar günümüzde.
Sonuç olarak insan aynı anda iki kişiyi sevmez, bu normalleştirilmemeli birini tercih etmelisiniz ille ikisinden biri olacaksa hayatınızda

Üff ne uzun yorum yaptım bee

Bu ikisi seninle yaşadıkları her şeyi birbirlerine anlatıyordur ve haberleri vardır emin ol. Haberleri olmama gibi bir şansları yok. Bu Batu ya salak ya da mezhep konya ovası gibi geniş bilemedim. Ya da bunların ikiside seninle aynı anda takılmak istiyor sadece. Bunlardan sana ne köy olur ne kasaba. Kendini kullandırma.

Burası Avrupa değil ve ben zannetmiyorum ki bizim memlekette bu kadar modern,relax takılan,böyleri şeyleri anlayışla karşılayacak bir erkek olsun. O yüzden sen oyuncak olacaksın bu ikisinin arasında gibi geliyo bana.

Zaten dedigin gibi "relax" degiller. Bak adam dusuncesini agziyla söylemiş zaten. Konu sahibi hakkinda Cem dedigi kişi de bu şekilde dusunuyor zaten ve arkadasinin da ilişki istedigi tipte biri olmadigini biliyor.
Konu sahibi arada gel git bir aksiyon yaratiyor simdilik sadece.

ilişki için sürmez dedi çünkü ona göre ben sürekli gezip tozan, çevresinde çok erkek bulunan ve hayatı yaşayış biçimim Batu'nun ciddi ilişki istediği tipe göre çok farklı olan biriydim.

Gatsbycim kuzum en son yurtta fare kovalıyordunuz hangi ara Yalan Rüzgarı moduna girdin
Cem iyi çocuğa benziyor, biraz da saf gibi. Herşeyi sana anlatıyor ama senin ona yoğun duygun yok. Bu zamanla da olabilecek bir şey değil.
Batu sayfasını bir an önce kapat. Sonu olmayan, toksik bir şey.
Erkek dünyasında çok zaman geçirmiş biri olarak söylüyorum asla arkadaşlarını satmazlar
Konuda yazılan en doğru tespit bu Erkekler arasında muazzam bir dayanışma vardır. Yakın arkadaş olmasalar bile bir kadın söz konusu olunca birbirlerini tutarlar.
Günümüzde sosyal medya sayesinde herkes çok kolaylıkla bilgi sahibi oluyor.Biz eşimle ilk tanıştığımızda sosyal medyada birbirimizi ekledik. Ortak kick-bokscu bir arkadaşımız çıktı. Eşim onu aramış ve nerden birbirimizi tanıdığımızı, aramızdaki tanışıklığın ne boyutta olduğunu sormuş. Allah’tan sadece bir kez görüştüğüm ama hayat tarzı sebebiyle daha sonrasında görüşmediğim biri çıktı. Velev ki ilişki yaşadığımın biriyle arkadaş olsaydı biz hiç başlamayacaktık.
Sana tavsiyem sevgili olduğun birinin arkadaşı ile asla ilişki yaşama. Dünyada erkek kıtlığı yok. Aklınla doğru tercihler yap. Bu anlattığın olaylarda senin enerjini, vaktini çalmaktan öteye gitmeyecek şeyler. Son vermen senin için daha iyi olur.

Umarım iletişim fakültesinde okuyorsundur çünkü yeteneğin var
İki kişiyle fingirdeşiyorsun birine duygun yok öbürü toksik Özetini bile destan şekilde yazmışsın
Hayatına bu o dediğin biri girince ikisinide hayatından çıkaracaksın
Bunun dışında söylenecekler bırak boş işleri kendini geliştir ana temalı standart tavsiyeler

Slm serseri gönüllü girl, Bu olayları netflixe yerli Dallas diye verin. Üç sezon dizi çekerler.

Kızlar nasıl okudunuz, hadi okudunuz nasıl anladınız konuyu da uzun uzun cevaplar verdiniz ben şok. İlk paragrafta sıkıldım, sonrasını beynim hiç algılayamadı zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…