Her şeyi anladım da para için yapar mıydın ne demek yahu kendisi jigolo olacak kafada sanırsam
Katılıyorum cimri, ezik, çapsız bir tip belli ki sümüğümü atmaz insan. Konu sahibesi bu tipte exi arayıp bulamadığı için dertlenmiş belli ki.
Çok sorgulama o hüznü, olur öyle. İnsan delikleri aşınmış makarna süzgecini atarken bile hüzünleniyor. Yeni süzgeç alınca geçiyor hüzün. Gel Mahmut abiler unutturur sana ingilizi. Adını bile unutacak hale gelirsin, İngiliz de neymiş.
Eğer yanlış anlamadiysam zaten bu kişiyleyken de TR den biriyle konuşuyormuşsunuz galiba. (Ya da önce mi konusuyordunuz anlayamadim tam ya ) yani uzun lafın kısası demeye çalıştığım şey bence bir şey söylemeyin ; bu arkadaşı İngiltere de bırakın önünüze bakin. Çünkü hem uzak ilişki hem de anlattığınız özellikleri ve bir kaç cümlesi çok itici
Adam koca ucak suruyormus kiyasladigin seye bahEvet, sürekli karşılaştırdım ya.
Bu araba kullanmayı bilmiyor, exim araba kullanırdı diye bile hayıflandım.
Artık adamı (ex) nasıl bir mükemmellik rafına koyduysam kafamda.
Yesin bence de güzel konuştunuz :)
Ahahdhaha ay buna çok güldüm gece gece, evlerden ırak ahahaAffedersin kondomu çıkartmadı bir saat, çöpe gitmesin diye -ara vermiştik de-
Pahalı bunlar falan dedi
Bana göre büyük hakaret. Ne demek para karşılığı falan.Terbiyesiz. Ayrıca çok afedersin her önüne gelene yeşil ışık yakıyor musun demiş.
Diğer konunu okumuştum zaten biliyorum nedenini
Ayrılırken dediğim hani vedalaşırken.
Sadece vakit geçirmece olarak bak bence duruma.
Ama nolursun bir daha böyle hayvanlarla vakit geçirme
İnsan böyle radikal durumların ortasındayken saracak bir şey arayabiliyor, siz çocuğa ondan sardınız bence :) çok hoşlandığınızdan değil, Türkiye’ye gelip güzelce yerleşince geçer :)
SenceHadi ya eğlencesine de mi geçirilmez
Horluyorsun diyen adam bu sanırım :)
Salla gitsin pahalı diye süt içmemek ne demek :)) öğğk
Ben ikizler burcuyum :) en pahalı ne ise ona takarım :) malesef ,bir erkeğin en büyük sorunu benim için cimriliktir hesap öderken ağzını yamulranı bile terk ederim ,türkiye ye gelince de sakın böyle yapmayın burası çakal dolu ,çıtayı yüksek tutun
Adam koca ucak suruyormus kiyasladigin seye bahkeske ayrilmasaydin su exten hee
Ahahdhaha ay buna çok güldüm gece gece, evlerden ırak ahaha
Sence
Senin bi temiz sevilmeye ihtiyacın var inan bana
Şöyle bol aşklı bir ilişkiye.
Yanlış hatırlamıyorsam zaten ex inden seni ayıranda bizdikEvet baştan o çıkalım edelim istemişti ben istememiştim mesela. Demek ki vedalaşma şeysi dokundu hani genel olarak bi ülkeye, yaşananlara veda ediyorum herhalde ondan. Beni kendime getirdiğiniz iyi oldu, az kalsın adama yazmak üzereydim ya hahah.
Aşk geldiğinde sana soracak değil her halde canım :))Ondan da çok korkuyorum ama kalbimi birine açmaktan... : /
Exle olanlar malum, birine bağlanmak fikrinden köşe bucak kaçıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam zaten ex inden seni ayıranda bizdik
Aşk geldiğinde sana soracak değil her halde canım :))
Hangi şehir onu da yazAhahah
TRdeki mahmut abilere selam yarın giriş yapıyorum ülke sınırlarına o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?