• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma olabilir ama farklı yorum yapacak olan var mı

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Geçtiğimiz yıl yine böyle bir şey oluyor du. Akşam saatlerinde kaşıntı tutuyor beni iki gündür kaşınıyorum uykuya geçene kadar deli olmamak işten değil karanlığa alerjisi olurmu insanın ya bide kış aylarında ne yapacam ben hangi bölüme ne için gideceğimi de bilmiyorum

Belki vücudunuz soğuğa tepkilidir? Soğuk alerjisi diye bir tür de varmış sanırım.

Evinizde toz, saksıda çiçek, var mı?

Belki vücudunuz soğuğa tepkilidir? Soğuk alerjisi diye bir tür de varmış sanırım.
İki yıldır böyle ama yani geçen yıl başladı ben yüzden rahatsız oluyorum yada hep karabiber diye düşündüm. Soğuk tutmuyorum ki yani üzerim kalın olduğu halde bide sadece akşam oluyor

Benimde bir ara oldu öyle sonra geçti arada oluyor ama nadir stresten oluyor gibiydi benim sanki

Geçtiğimiz yıl yine böyle bir şey oluyor du. Akşam saatlerinde kaşıntı tutuyor beni iki gündür kaşınıyorum uykuya geçene kadar deli olmamak işten değil karanlığa alerjisi olurmu insanın ya bide kış aylarında ne yapacam ben hangi bölüme ne için gideceğimi de bilmiyorum
Yorganın altına girip vücut ısınınca mı artıyor kaşıntı? Bide koltuk altı kasık bacak gibi yerlerde daha mı cok? cevap evet se uyuz u araştırın derim cildiyeye gidin... alerji de olabilir yattığı yorgan yastık yune Vs yine bi cildiye en mantıklısı

Yorganın altına girip vücut ısınınca mı artıyor kaşıntı? Bide koltuk altı kasık bacak gibi yerlerde daha mı cok? cevap evet se uyuz u araştırın derim cildiyeye gidin... alerji de olabilir yattığı yorgan yastık yune Vs yine bi cildiye en mantıklısı
Şuan normal koltuk ta oturuyorum omuzlarım ve bacaklarım boynum kafam kaşınıyor

Benimde bir ara oldu öyle sonra geçti arada oluyor ama nadir stresten oluyor gibiydi benim sanki
Bugün çok stresliydim ama geri kalan günler de de oluyor yazında stresli oluyorum ama o zaman ya olmuyor yada ben fark edemiyorum birgün olmasa ertesi gün muhakkak kaşınıyorum

Evinizden şüphelendim. Saksı çiçeği ya da evde sizi alerji yapan başka bir şey olabilir.
Evin içinde bir tane saksı çiçeği var oda odanın dışında yani başka odada oraya da çok nadir otururum oturmam bile balkonu var orayı kullanmak için girerim ama neden akşam kaşınıyorum sadece

Akşamın tek özelliği eve gitmeniz. Şüpheli bence evinizde, sizi alerji yapan bir şey var ama nedir çözemedim.
Ben ev hanımıyım 7/24 evdeyim yani. Ama internetten baktım genel manada burada yazılan terimler hep ürtiker i gösteriyor ama benim öyle resimlerdeki gibi çok kabarmaz

Kan testi ile bilinebilir mi ürtiker. Hastahaneye gitmek istemiyorum bugün bir randevu almak için saatlerce bekledim ve bildiğim birşey için sadece hastaneye gitmek istemiyorum eğer sağlık ocağında teşhis edilebilen bir şey se

Ben de sadece akşamları kaşınıyorum.Vücudumda kabarma olmuyor ve kısa süreli kaşınmalar.Sadece bende olduğunu düşünüyordum ve kimseye sormadım ilginç gelir diye :D

Back