Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben zamanında çok yaptım ama mahvediyo saçları.. saçlarım kalın telliyken şimdi incecik ve çok yıprandı..üstüne bide boya.. dökülüyo..kel kalcam mafoldumben
Lise yıllarımda çok yaptırırdım birde kendim yapamzdım, insan kendi yapınca fena oluyo çünkü ne kadar beklettiğinin farkına varmıyosun.. saça herhangi bit uygulama yapacaksın, her zamn onun bakımınıda yapamalısınız..krem,kür. vs.. ütü alışkanlık yapıyordu resmen.. markası tefal olmalı :teytey::smiley-cool: ama şimdi saç ütüleri var elde saç düzleştirici yane çok iyi fikir ya ne güsell...
bende yapardım eskiden fırın eldiveni ile yapıyordum saçlarımı alttan eldivenle tutup dimten uca kadar düzeltiyordum çokta güzel oluyordu hiç ütü masası kullanmadım kaydirigubbakcemile3
bende ortaokul ve lise yıllarımda bizzat kendim yapardım.2 ayrı ürün saç düzleştiriciside almıştım ama asla ütü gibi düz yapmıyorlardı.bende ütüye devam ettim yıllarca.ama saçlarımı mahvoldu tabiiki. braun kullanıyorum şimdi ve çok memnunum.ütüyü kullanan varsa geç olmadan bıraksın benim saçları düzeltmek için 1-2 yıl bekledim röfleliydiler koyuya boyatmak zorunda kaldım sürekli bakım falan derken çok uğraştırdı.ütüye hiç bulaşmayın derim =)