• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saçlarınıza Ütü Yapıyor musunuz?

peki kızlar ben ben bi ünlü markanın b..un diyeyim anlarsınız onun düzleştiricisini aldım.semarik kaplı onlarında saca cok bi zararı oluyomu.zaten bi kere yapınca 2-3gün gidiyo bana ve haftada bi yapıyorum.

ay benım kız kardesım kendı yapıo annemlerın odasına koyuo hanı aynalı dolaplar olur ya adını unuttum sımdı onun onune koyuyuo aynadanda bakıooo utuluo gayette guzel oluo cadolaozaaaaaaaaa

bende kendim yapıyorum ama saçlarım uzun ve gür olduğu için zorlanıyorum üşendiğim için çok sık yapmıyorum. bire şu havalarda bu günlerde nem fazla çabuk kabarıyor

Düzleştirici aldım ama istediğim sonuca ulaşamıyorum fön gibi olmuyor. Bir de ütüyle üstesinden geleyim dedim ama çok zararı varmış en iyisi vazgeçmek.

Kızlar ben bekarken ablam bana çok yapardı. Dün eşime yaptırayım dedim masayı açtık önüne ütüyü verdim eline bir tutam saç koydum olmadı yapamıyor, altta saçlar kalıyor ya diyorum tutuam tutam al alltta bırakma kontrol et dedim kızdı bana ne bilim ben ilk defa yapıyorum bu işi dedi, s,nir oldum ver dedim aldım elinden topladım masayı gittim lissimayla düzelttim saçlarımı :(
Siz ütüyü kendinizmi yapıyorsunuz.Nasıl yapıyorsanız aşamalrıyla anlatırmısnız?:çok üzgünüm:

canımcım ütü iyi birşey değil bi kere saçları çok fazla deforme ediyor ve matlaştırıyor ama illa yapacaksan ben eskiden yaptığım yöntemi söyleyeyim..

öncelikle saçlarımı öne atıp öyle koyuyodum ütü masasına el yordamıyla bayağı bi ütüledikten sonra,kafamın sağ tarafındaki saçları tutam tutam koyup onları da ütülüyordum aynı işlemi sol tarafa da yapıyodum ve en son önleri....kendi kendine zor oluyor ama imkansız değil çok yaptım zamanında bende....ütüledikten sonra saç dipleri ütülenmiş olmadığında oralarıda fönle düzlüyordum..

kardeşime arada sırada yaparım çok basit bi yöntemm
yere bi örtü gibi bişi serin 4 kattan (bunu sölüyorum çünkü kardeşm halı üzerinde yapıodu bi kere bana halıyla birlikte saçlarımda yanmştı:(cahil flan demeyin hee bizim evdeki halılar naylon değildr sadece birisi öyleydi onda da durum açıkk iştee)sonra yüzünüz yere gelecek şeklde saçlarınızı örtüye koyun saçların tamamını tabii... bi elinizle tarayın bi elinizle ütüyü gezdirin saçınızda kökten uca doğru çekin sonra aynı şeklin tersini yapın kafanızı örtüye koyarak aynı işlemi uygulayın bitiyo bu kadr valla... tabii 2 kişi olması dahada kolaylk sağlıyo

bende önceden sık sık ütü yapardım:1no2:
şimdi düzleştirici aldımm ççok memnunum ütü gibi dümdüz oluyorr:sm_cool::sm_cool:
buda mutlaka zamanla zarar vericektir ama
ütülüyken olduğu gibi sertleştirmiyor saçlarımı

bende önceden sık sık ütü yapardım:1no2:
şimdi düzleştirici aldımm ççok memnunum ütü gibi dümdüz oluyorr:sm_cool::sm_cool:
buda mutlaka zamanla zarar vericektir ama
ütülüyken olduğu gibi sertleştirmiyor saçlarımı

aldığın ürünün adını fiyatını öğrenebilirmiyim...

aldığın ürünün adını fiyatını öğrenebilirmiyim...

canım cambazın kullandığı ürün sanırım BABYLISS 2086 CTE PRO çünkü bende onların tavsiyesiyle almıştım sırnaşık şey ama benim saçım zaten düz ve kullanmıyorum istersen sana verebilirim çook çoook uygun fiyata a.s olduğu gibi duruyor ambalajında daha sadece 1 kez kullandım :emir_bebek:

benimde saclarimla basim dertte. kestirdigim hic bi model gözükmüyor. cünkü saclarim dalgali kivircik ve düz karisimi. simdi arkadasimin tavsiyesi üzerine remington markasinin düzlestiricisini aldim. bunu almanyadaki kuaförlerde kullaniyormus. cok cabuk isiniyor ve saclarimi 2- 3 kez kullaninca (sacimi arasina koyupda cekince) hemen düz oluyor. ve uzun süre düz kaliyor. normaldan saclarim giri dalgalanir ama bunda öyle olmuyor. tabiki her sac fön ve düzlestirme aleti gibi buda saclar icin pek saglikli degil. ama benim gibi almanyanin bi köyünde oturupda yakinda fön cektirecek kuaför olmayanlar icin süper bisey.

aman ütümü ASLAAAAA....Evet yapınca hoş oluyor ama birde ara ara insanın burnuna kokusu gelmiyor mu ütünün ıyyyy....

ben 5-6 yıl önceher hafta anneme birkez yaptırdım ne havlu nede başka bir koruyucu şey kullanmıyordu...ama bir süre sonra saçlarımın ucu süpürge gibi oldu sırnaşık şey zor kurtuldum veeeee kötüsü düz saç hayranlığım saçlarımı maffetti saçlarım bana küstü güzelim kıvırcık saçlarım şimdi yarı dalgalı yarı düz oldu...

yaa arkadaşlar sakın sakın tavsiye etmem.benim saşçlarım normalde ütülü gibi düpdüz bende bazen dalgalandırmak istiyorum ama olmuyo işte insan kendinde olmayanı istiyo hep :))) ama ütü sakın sakın saça süper zarar yakıyosunuzzz

2 kez denedim,anneme yaptırdım olmadı,püskül püskül iz oldu saçlarım ütü tutmuyo galibaa :)

fönde çok zarar veriyo sürekli bakım yapmak lazım ben şuan dinlenmeye aldım saçlarımı,boyundanda alcam yine bikaç aya kadar düzelsin istiyorum röfle yapcamm özledim sarı röfleli saçlarımıı :(

vallahi bende hep ütü yapıyorum fönden daha kalıcıoluyor bence ya bu kadınların çektigi ne böyle ütü, fön.. keşke erkekler bir günlügüne bizim yerimize geçseler:)

düz saça bayılıyorum ben de yıllarca saçlarımı hep ütüledim hiç kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar zamanla saçlar saç olmaktan çıkıyor iki senedir saçıma ütü sürmedim ama hala tamanlamıyla saçlarım düzelmedi bi de boyadan vazgeçebilirsem düzelcek!

ben düzleştirici almadan önce kendim ütülerdim saçımı ama çok yıpranıyor zaten 2 tutam saçım var :bbo: dizlerimi büküyodum kafamı ütü masasına yapıştırıyodum bi elimde ütü bi elimde fırça gayet rahat yapıyodum ama arada elimi falan yakıyodum yerimseniben bi arkadaşımın saçı tam kıvırcıktı ütüleye ütüleye saçının yapısı bozuldu tavsiye etmem :1no2:

Kızlar ben bekarken ablam bana çok yapardı. Dün eşime yaptırayım dedim masayı açtık önüne ütüyü verdim eline bir tutam saç koydum olmadı yapamıyor, altta saçlar kalıyor ya diyorum tutuam tutam al alltta bırakma kontrol et dedim kızdı bana ne bilim ben ilk defa yapıyorum bu işi dedi, s,nir oldum ver dedim aldım elinden topladım masayı gittim lissimayla düzelttim saçlarımı :(
Siz ütüyü kendinizmi yapıyorsunuz.Nasıl yapıyorsanız aşamalrıyla anlatırmısnız?:çok üzgünüm:

Benim saçımı annem ütülüyorsırnaşık şey
İyi de beceriyor valla, ben öğrettim:smiley-cool:
Tutam tutam alıp direkt ütülüyor, buharsız olacak tabi ve saçın nemli olmayacak.
Ama çok kötü oldu saçlarım, geçen kuaför de dedi sen ne yaptın bu saçına, çok yıpranmış diye.
Ben de ütü yapıyorum dedim.
Gerçi oryal de kullanıyorum, onun da büyük payı vardır yıpranmasında.
Ama nağpiyim başka türlü olmuyor işte, ütü şart:sm_confused:
Bir de şu rowenta lissimayı deniyeceğim, o da olmazsa ömrümün sonuna kadar ütüye mahkum olacağım.

Back