- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 41
- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Kızlar ben bekarken ablam bana çok yapardı. Dün eşime yaptırayım dedim masayı açtık önüne ütüyü verdim eline bir tutam saç koydum olmadı yapamıyor, altta saçlar kalıyor ya diyorum tutuam tutam al alltta bırakma kontrol et dedim kızdı bana ne bilim ben ilk defa yapıyorum bu işi dedi, s,nir oldum ver dedim aldım elinden topladım masayı gittim lissimayla düzelttim saçlarımı
Siz ütüyü kendinizmi yapıyorsunuz.Nasıl yapıyorsanız aşamalrıyla anlatırmısnız?:çok üzgünüm:
bende önceden sık sık ütü yapardım:1no2:
şimdi düzleştirici aldımm ççok memnunum ütü gibi dümdüz oluyorr:sm_cool::sm_cool:
buda mutlaka zamanla zarar vericektir ama
ütülüyken olduğu gibi sertleştirmiyor saçlarımı
aldığın ürünün adını fiyatını öğrenebilirmiyim...
aldığın ürünün adını fiyatını öğrenebilirmiyim...
ne kdara veriyorsun canım ?
Kızlar ben bekarken ablam bana çok yapardı. Dün eşime yaptırayım dedim masayı açtık önüne ütüyü verdim eline bir tutam saç koydum olmadı yapamıyor, altta saçlar kalıyor ya diyorum tutuam tutam al alltta bırakma kontrol et dedim kızdı bana ne bilim ben ilk defa yapıyorum bu işi dedi, s,nir oldum ver dedim aldım elinden topladım masayı gittim lissimayla düzelttim saçlarımı
Siz ütüyü kendinizmi yapıyorsunuz.Nasıl yapıyorsanız aşamalrıyla anlatırmısnız?:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?